Ενεργοποίηση και Φόρτιση Κρυστάλλων

Φόρτιση κρυστάλλων!

Το να φορτίσετε ένα κρύσταλλο περιλαμβάνει την έννοια της επικοινωνίας μέσο της επαφής . Η σχέση σας με τους κρυστάλλους θα πρέπει να είναι μια σχέση σεβασμού και αγάπης.

Οι κρύσταλλοι έχουν δύναμη και ενέργειες γιατί είναι ζωντανά όντα και παρόλο που πιστεύουμε ότι τους επιλέγουμε η αλήθεια είναι ότι αυτοί μας διαλέγουν γιατί νιώθουν τις ελλείψεις μας.

Διαβάστε επίσης: Xρήση κρυστάλλων από την Λεμουρία ως την Ατλαντίδα

Πριν προχωρήσετε στην φόρτιση του κρυστάλλου θα πρέπει να καθαρίσετε κάθε μνήμη , εντολή η αρνητική ενέργεια που έχει μέχρι να φτάσει σε εσάς .

Ο καθαρισμός η ακύρωση εντολών και μνήμες που μπορεί να έχει γίνετε με πολλούς τρόπους αλλά σε κάθε περίπτωση πάντα με ρητή εντολή . Είτε σε Οργονιτη είτε σε θάλασσα η πάνω σε χοντρό αλάτι για εννέα ώρες θα πείτε στον κρύσταλλο το εξής :
( Σε αφήνω εδώ για να καθαρίσεις από οτιδήποτε αρνητικό να διώξεις μνήμες και να ακυρώσεις τυχών εντολές που σου έχουν δώσει για να είσαι καθαρός και να μου δώσεις αυτό που έχω ανάγκη. )

Μετα από τον ολοκληρωτικό καθαρισμό ειναι έτοιμος για ενεργοποίηση . Τον κρύσταλλο τον φορτίζουμε ανάλογα με τις ιδιότητες που έχει . ( Έχουμε αναρτήσει στο σάιτ δυνάμεις και ιδιότητες λίθων. )

Προσεγγίστε τον λοιπόν προσπαθώντας να νιώσετε την οντότητα του κρυστάλλου ζωντανή εκείνη την στιγμή μέσα στο χέρι σας.

Διαλέξτε μια ημέρα για να φορτίστε τον κρύσταλλο σας κοντά στην πανσέληνο.

Ανάψτε ένα μελισοκερι και κάψτε πάνω σε καρβουνάκι μαστίχα .

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Καθίστε όσο πιο ήρεμα μπορείτε, εισπνέοντας από την μύτη και εμπνέοντας από το στόμα αργά και κρατήστε τον κρύσταλλο στο δεξί σας χέρι και το αριστερό με ανοιχτή την παλάμη προς τον ουρανό μπροστά στο κερί και στο καρβουνάκι με την μαστίχα που καίει . Όχι πολύ κοντά για να μπορείτε να αναπνέετε όπως πρέπει .Κλείστε τα μάτια και πάρτε μερικές βαθιές ανάσες.

Νιώστε την δύναμη της επιθυμία σας να έρχεται από το κέντρο της αριστερής παλάμης και να κυλλά μέσα από το δεξί σας χέρι σας και να φορτίζει με την επιθυμία σας ενεργειακά τον κρύσταλλο, όσο πιο ήρεμοι είστε τόσο πιο δυνατά έχετε δώσει τις πληροφορίες που θέλετε στον κρύσταλλο. Όταν νιώσετε ότι είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε τότε επαναλάβετε την επιθυμία σας μιλώντας τότε στον κρύσταλλο . Τότε το ορυκτό φυλαχτό σας ειναι έτοιμο .

Οι κρύσταλλοι όταν τους έχουμε ενεργοποιήσει σαν Φυλαχτά και τους φοράμε μας προστατεύουν από αρνητικές ενέργειες και θέλουν καθαρισμό για να συνεχίσουν να μας δίνουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες . Αυτό συμβαίνει όταν αλλάζουν χρώμα, δεν ειναι λαμπεροί η δεν νιώθουμε εμείς όπως πριν μαζί τους. Τότε τους καθαρίζουμε πάνω σε χοντρό αλάτι για εννέα ώρες με ρητή εντολή. Τον βάζουμε πάνω στο αλάτι και λεμέ :

( Σε αφήνω εδώ για να διώξεις ότι αρνητικό πήρες από μένα για να με προστατεύσεις και να μπορέσεις πάλι καθαρός να εκπληρώσεις τις επιθυμίες μου )

πάντα κάνουμε τη διαδικασία σε ένα φυλαχτό και μετα σε άλλο αν τυχών θέλουμε να καθαρίσουμε παραπάνω από ένα . Οι κρύσταλλοι δουλεύουν καλύτερα όταν εμείς έχουμε κατανοήσει τα κέντρα της ψυχής και πως πρέπει να λειτουργούμε ενώνοντας ψυχή , σώμα και νου με απόλυτη ισορροπία ενεργοποιώντας τα τσάρκα με ειδικές συμπεριφορές για το καλό το δικό μας και την εξέλιξη της ψυχής μας συνδεδεμένη ταυτόχρονα με σεβασμό και αγάπη για όλα τα πλάσματα της γης .

ΜΑΡΩ
maro-samana.com και conspiracyfeeds / Image by alusruvi from Pixabay