Oι εξωγήινοι επιστρέφουν σπίτι τους. Σπίτι τους είναι η Γη

Η είδηση μας έρχεται από το ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ από έναν κορυφαίο γενετησιολόγο τον Δρ Bernard Dunforth.

Οι αποκαλούμενοι “διαστημικοί αλλοδαποί” είναι πραγματικά στενοί συγγενείς της ανθρωπότητας που εξελίχθηκαν στη γη ένα εκατομμύριο έτη πριν και έφυγαν για τα αστέρια — και τώρα αυτοί θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους ! αυτά λέει ο Δρ Bernard Dunforth και συνεχίζει:

“Πραγματοποιήσαμε τις μελέτες για το μιτοχονδριακό DNA που λήφθηκε από απανθρακωμένο ιστό που βρέθηκε στις συντριβές των UFO στη δεκαετία του ’50, και έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα που δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι οι διάσημοι” γκρίζοι “αλλοδαποί συσχετίζονται με Homo sapiens, το σύγχρονο άτομο,” δήλωσε το Δρ Bernard Dunforth.

Οι υποδοχές ματιών και οι ρινικές κοιλότητες των αλλοδαπών κρανίων μοιάζουν με εκείνοι Homo erectus, έναν προϊστορικό ξάδελφο των ανθρώπων, είπε.

“Τα στοιχεία δείχνουν ότι αντί να έχει εξαφανισθεί το είδος αυτό όπως θεωρείτο, ο Homo erectus ανέπτυξε έναν ιδιαίτερα προηγμένο πολιτισμό που επέτυχε τελικά να πραγματοποιήσει διαστημική πτήση,” είπε το Δρ Dunforth.

“Σχεδόν σε κάθε πολιτισμό σε όλο τον κόσμο υπάρχουν μύθοι μιας αρχαίας φυλής που ήταν οι κυρίαρχοι της γης σε έναν μακρύ ξεχασμένο χρόνο αποκαλούμενο μερικές φορές χρυσή ηλικία, λέει ο εν λόγω επιστήμονας.

“Σε μερικούς πολιτισμούς είναι γνωστοί ως οι παλαιοί , σε άλλους καλούνται οι κύριοι, στη Βίβλο αναφέρονται ως Νεφελίμ . Στους προϊστορικούς χρόνους, οι μύθοι λένε, ότι αυτοί οι υπεράνθρωποι που κυβερνούσαν όλη την ανθρωπότητα, είχαν τους ανθρώπους σκλάβους και συχνά έρχονταν σε σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες των ανθρώπων. Η Βίβλος λέει ότι οι γιοι των θεών είδαν τις θυγατέρες των ανθρώπων και ενώθηκαν με αυτές.

Ο Δρ Dunforth θεωρεί ότι αυτοί οι υπεράνθρωποι που έφυγαν μακριά από τη γη τουλάχιστον 30.000 χρόνια πριν, άρχισαν να επιστρέφουν. Η θεωρία του στηρίζεται και στις απαγωγές των γυναικών από τα UFO.

“Συχνά οι αλλοδαποί όταν αναφέρονται σε μας, μας προσφωνούν “ αδέλφια ” και σε μερικές περιπτώσεις έχουν αναφέρει ρητά ότι γύρισαν στο μεγάλο σπίτι τους. Αυτές οι φράσεις έχουν μπερδέψει τους ερευνητές . Μερικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι εάν όλα αυτά είναι αληθινά, η ανθρώπινη φυλή πρέπει να προετοιμαστεί για έναν παγκόσμιο πόλεμο με σκοπό να μην επιτρέψει τους εξωγήινους, τους παλιούς ιδιοκτήτες, να πάρουν την γη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι , αυτοί οι μακρινοί χαμένοι ξάδελφοι μας είναι εκατομμύρια έτη μπροστά από μας στην εξέλιξη, είναι σοφότεροι και ισχυρότεροι , είναι γενικά τόσοι ανώτεροι από εμάς όσο εμείς είμαστε ανώτεροι από τους χιμπατζήδες. Η καλύτερη λοιπόν λύση είναι να βρούμε ένα τρόπο να συγκατοικήσουμε με αυτούς που οι πρόγονοί μας τους λάτρεψαν σαν θεούς, σύμφωνα με τον Panagiotis Darivas

Σχόλιο diadrastika: Δύο περιπτώσεις υπάρχουν: Είτε ολόκληρη η πληροφορία είναι αυθεντική αλλά “θάφτηκε”, είτε ενδέχεται να είναι προϊόν φαντασίας καθώς εντοπίζεται και σε ανάλογη σατυρική εφημερίδα:

εξωγηινοι πριν 1000000 χρόνια

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Image by mollyroselee from Pixabay