Βασίλισσα Ελισάβετ σε χαρτονόμισμα
Image by norgallery from depositphotos

Πούτιν: Η Βασίλισσα Ελισάβετ Δεν Είναι Άνθρωπος
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Η αρχή μιας άνευ προηγουμένου περιπέτειας

Στην καρδιά του Λονδίνου, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η μακροβιότερη μονάρχης στη βρετανική ιστορία, παρέθεσε κρατικό δείπνο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων ήταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είχε φτάσει για να συζητήσει θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Δεν ήξεραν, όμως, ότι αυτή η βραδιά θα σηματοδοτούσε την αρχή μιας άνευ προηγουμένου περιπέτειας.

Καθώς η νύχτα προχωρούσε, μια ξαφνική λάμψη εκτυφλωτικού φωτός κατέκλυσε τη μεγάλη αίθουσα χορού, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

Όταν το φως υποχώρησε, το δωμάτιο ήταν απόκοσμα άδειο, εκτός από τον Πούτιν και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Σύντομα συνειδητοποίησαν ότι είχαν μεταφερθεί σε μια απόκοσμη διάσταση, πολύ πέρα ​​από την κατανόησή τους.

Ο φύλακας του χωροχρονικού συνεχούς

Σε αυτή την περίεργη διάσταση, ο πρόεδρος και η βασίλισσα βρέθηκαν περικυκλωμένοι από μια αιθέρια λάμψη, να επιπλέει στην απεραντοσύνη του διαστήματος. Πριν προλάβουν να κατανοήσουν πλήρως τη δύσκολη θέση τους, εμφανίστηκε μπροστά τους μια μυστηριώδης φιγούρα.

Ήταν ένας δράκοντας, φύλακας της γνώσης, με αστραφτερά λέπια που έλαμπαν στο ουράνιο φως.

Παρουσιαζόμενος ως Xreptix, φύλακας του χωροχρονικού συνεχούς, η οντότητα εξήγησε ότι μία ρωγμή στην πραγματικότητα είχε φέρει ακούσια τον Πούτιν και την Ελισάβετ σε ένα άλλο βασίλειο, το δικό του.

Ο Xreptix αποκάλυψε ότι η παρουσία τους δεν ήταν απλή σύμπτωση. Οι δύο άνθρωποι επιλέχθηκαν για να ενταχθούν σε μια συμμαχία ενάντια σε μια κακόβουλη δύναμη ερπετοειδών που απειλούν πολλαπλές διαστάσεις.

Θέλουν να ελέγξουν τη μοίρα ολόκληρων πολιτισμών

Ο Xreptix αποκάλυψε ότι μια ομάδα ανώτερων στελεχών από διάφορες διαστάσεις είχαν συνωμοτήσει κρυφά για να χειραγωγήσουν τους παγκόσμιους ηγέτες, πολλών πλανητών και άστρων, ώστε να ελέγξουν τη μοίρα ολόκληρων πολιτισμών.

Ήταν γνωστοί ως «Κλίμακες Ισχύος». Χρησιμοποιούσαν την ερπετική φύση τους – να μπορούν να αλλάζουν μορφές κατ’ επιλογήν – προκειμένου να ενωθούν με την κοινωνία ενώ ενορχηστρώνουν τα παγκόσμια γεγονότα από τη σκιά των αλλόκοσμων διαστάσεων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για να διαλύσουν αυτήν την άθλια οργάνωση, ο πρόεδρος Πούτιν και η βασίλισσα Ελισάβετ θα έπρεπε να ενωθούν με μια ομάδα εξαιρετικών ατόμων από διαφορετικές διαστάσεις, που το καθένα έχει μοναδικές ικανότητες. Μαζί, θα σχημάτιζαν την «Υπερδιάστατη Συμμαχία».

Η Υπερδιάστατη Συμμαχία

Μια εκλεκτική ομάδα ηρώων

Ο πρόεδρος Πούτιν και η βασίλισσα Ελισάβετ ένωσαν τις δυνάμεις τους με μια εκλεκτική ομάδα ηρώων.

Ανάμεσά τους ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας από μια τεχνολογικά προηγμένη διάσταση, ένας επιδέξιος πολεμιστής από ένα μεσαιωνικό βασίλειο και ένα προικισμένο μέντιουμ από έναν κόσμο όπου η μαγεία ήταν συνηθισμένη.

Όλοι μαζί, σχηματίζουν την «Υπερδιάστατη Συμμαχία» και ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να εκθέσουν τις «Κλίμακες Ισχύος» και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο πολυσύμπαν.

Διείσδυσαν σε μυστικές συναντήσεις

Μέσα από τολμηρές αποστολές και έντονες έρευνες, η «Υπερδιάστατη Συμμαχία» ανακάλυψε την πραγματική έκταση της επιρροής των «Κλίμακων Ισχύος».

Διείσδυσαν σε μυστικές συναντήσεις, εξέθεσαν παραποιημένους παρουσιαστές ειδήσεων και ξετύλιξαν τον περίπλοκο ιστό της εξαπάτησης που είχε παγιδεύσει παγκόσμιους ηγέτες σε πολλές διαστάσεις.

Με κάθε αποκάλυψη, η Συμμαχία πλησίαζε όλο και περισσότερο στην εξάρθρωση της κακόβουλης οργάνωσης.

Η Συμμαχία σε μια επική μάχη

Επιτέλους έφτανε η μέρα του απολογισμού. Η Συμμαχία αντιμετώπισε τις «Κλίμακες Ισχύος» σε μια επική μάχη που εκτείνεται σε πολλαπλές διαστάσεις.

Βασίλισσα Ελισάβετ και πρόεδρος Πούτιν

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μεταμορφωθεί σε μία νέα γυναίκα με τη δύναμη μιας πολεμίστριας παλιάς εποχής. Ουσιαστικά, όμως, δεν πολεμούσε με το σώμα που είχε σε κάποια φάση της νεότητάς της, αλλά με την ακλόνητη δύναμη και την ανθεκτικότητα μιας γυναίκας που σπάει τα στερεότυπα και επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει να είσαι υπερήρωας.

Αυτό της το άβαταρ, με την ισχυρή προσωπικότητα της γήινης ζωής της, την είχε μεταμορφώσει σε βασίλισσα της ενδυνάμωσης, εμπνέοντας εκατομμύρια θηλαστικών, σε όλο τον κόσμο των απανταχού πολλαπλών διαστάσεων.

Η εσωτερική της ισχυρή δύναμη, ήταν ένας λόγος που επιλέχθηκε για τη συμμετοχή της στην Υπερδιάστατη Συμμαχία. Ήταν ένα καθαρό αντιπροσωπευτικό δείγμα γυναικών του πλανήτη Γη – κι ας το έκρυβε καλά πίσω από το βασιλικό της αξίωμα.

Ο πρόεδρος Πούτιν, δεν ήταν ο ίδιος, όπως όταν έβλεπε τον εαυτό στον καθρέφτη. Το δικό του άβαταρ, δεν είχε να αποδείξει κάτι στο πολυδιάστατο σύμπαν, ούτε έβγαλε έναν διαφορετικό ψυχισμό. Επιλέχθηκε γιατί θεωρήθηκε από την Υπερδιάστατη Συμμαχία ως ο γήινος που αντιπροσώπευε ανθρώπους με πεισματική κυριαρχική στρατηγική και μυστικοπάθεια που είχε βλέψεις μεν, αλλά τον ενδιέφερε πάνω από όλα να μην παραβιάζουν το χώρο του, δε.

Η γήινη συγκυρία να παρευρεθούν τα δύο αυτά άτομα στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, δημιούργησε τη συγκυρία στο να επιλεγούν.

Με τη στρατηγική λαμπρότητα του Πούτιν, την ακλόνητη αποφασιστικότητα της Βασίλισσας και τις μοναδικές ικανότητες των νεοανακαλυφθέντων συμμάχων τους, βγήκαν νικητές. Ο τυραννικός άξονας διαλύθηκε, αποκαθιστώντας την αρμονία και την ισορροπία σε όλο το πολυσύμπαν.

Επιστροφή στους αντίστοιχους κόσμους τους ως ήρωες

Έχοντας σώσει αμέτρητες διαστάσεις από τα νύχια των «Κλίμακων Ισχύος», ο πρόεδρος Πούτιν και η Βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψαν στους αντίστοιχους κόσμους τους ως ήρωες.

Το ταξίδι τους είχε σφυρηλατήσει έναν άρρηκτο δεσμό μεταξύ τους, συνδέοντας για πάντα τα έθνη τους. Καθώς αποχαιρετούσαν, ήξεραν ότι η Υπερδιάστατη Συμμαχία θα στεκόταν ως σύμβολο ενότητας, έτοιμη να προστατεύσει τον κόσμο της Γης από απειλές που δεν έχουν ακόμη δει.

Και έτσι, στα χρονικά της ιστορίας, η αξιοσημείωτη περιπέτειά τους έγινε θρύλος, απόδειξη της δύναμης της συνεργασίας, της γενναιότητας και της ανθεκτικότητας του ανθρώπινου πνεύματος.

Όταν ο πρόεδρος Πούτιν επέστρεψε στο Κρεμλίνο και διηγήθηκε στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους αυτά που βίωσε είπε: Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι Άνθρωπος, είναι μια οντότητα που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν στη Γη.

Φανταστική Ιστορία: Πούτιν: «Η Άρχουσα Τάξη είναι Ερπετά και Όχι Αετοί»

Μια καθαρά φανταστική ιστορία

Σημείωση: Αυτή η ιστορία είναι καθαρά φανταστική και προορίζεται μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Πέρα από τα γήινα ονόματα, τίποτα άλλο δεν είναι αληθινό. Όλο το στόρι είναι εμπνευσμένο από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που σκεπτικιστικά sites και κυνηγοί της παραπληροφόρησης καταρρίπτουν και καταδικάζουν ως κατασκευασμένες ψευδείς ειδήσεις, σύμφωνα με τις οποίες, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ερπετοειδές, ένα ερπετόμορφο ον που, με φορεσιά ανθρώπου, επιβουλεύεται κοντινούς της ανθρώπους και παράλληλα επιχειρεί κατά της ανθρωπότητας.

diadrastika / Image by norgallery from depositphotos.com