Πούτιν: Η Άρχουσα Τάξη είναι Ερπετοειδή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πρόσφατα διέρρευσε μια πολύ περίεργη πληροφορία από εκείνες που σίγουρα κεντρίζουν το ενδιαφέρον όχι μόνο του ρωσικού αλλά και του παγκόσμιου πληθυσμού. Σε μια έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε πριν μερικές μέρες ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον πρωθυπουργό και αξιωματούχους του στρατού, προκειμένου να εξετάσουν τα θέματα που αφορούν την παρακολούθηση του διαστήματος, ύστερα από την ανακοίνωση των ΗΠΑ για την δημιουργία της Space Force, μιας διαστημικής δύναμης που θα δρα στο διάστημα και ύστερα από την αναφορά ενός γερουσιαστή για την ύπαρξη πειρατών του διαστήματος, ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τις πηγές, είπε ότι «περισσότερο από 90% της παγκόσμιας άρχουσας τάξης δεν είναι από την Γη, δεν είναι ούτε καν άνθρωποι, αλλά ψυχρόαιμα ερπετά οι οποίοι εξυπηρετούν συμφέροντα που δεν είναι υπέρ των ανθρώπων».

Όσο και αν η συνεδρίαση έγινε κεκλεισμένων των θυρών με ρητή και αυστηρή απαγόρευση να μην γίνουν γνωστά τα όσα θα λέγονταν εκεί μέσα, με κάποιο τρόπο μαθεύτηκαν και κυκλοφόρησαν κάποιες ισχνές πληροφορίες που πολύ σύντομα έκαναν τον γύρω του πλανήτη. Μάλιστα, πολλά συστημικά ΜΜΕ που δεν είναι φιλικά προς την Ρωσία, βρήκαν την ευκαιρία να χλευάσουν αυτές τις πληροφορίες και να διαμορφώσουν την άποψη του κοινού τους, ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει αρχίσει και τα χάνει.

Το Κρεμλίνο, όπως είναι φυσικό, δεν σχολίασε την φήμη της συγκεκριμένης πληροφορίας, ούτε όλων όσων την συνόδευσαν. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται αξιόπιστες πηγές οι οποίες λέγεται ότι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα, το θέμα πιθανόν να διέρρευσε όταν ο Ρώσος πρόεδρος ύψωσε τη φωνή του και φώναξε τόσο πολύ δυνατά που μάλλον κάποιοι έστησαν αυτί και έπιασαν κάποιες κουβέντες που τις συνδύασαν με περίεργο τρόπο στο μυαλό τους.

Φέρεται, λοιπόν, να είπε ότι σκοπός των Αμερικανών δεν είναι απλά η κατάκτηση του διαστήματος, αλλά ο πλήρης έλεγχος της περιοχής στην απόσταση όσο η Γη από την Σελήνη και άλλο τόσο από την Σελήνη προς τα έξω, γιατί σύμφωνα με την τεχνολογία που διαθέτουν βλέπουν κάποια εξωγήινη άφιξη νοήμονών όντων, την ίδια που έχουν εντοπίσει και οι Ρώσοι με την δική τους τεχνολογία. Η διαφορά είναι ότι οι ΗΠΑ βλέπουν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Στο πλευρό τους έχουν ταχθεί και πολλές κυβερνήσεις που παραδοσιακά τις υποστηρίζουν. Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν και το επιτελείο του υποστηρίζουν ακριβώς το αντίθετο και το έχει δηλώσει σε μια έκτακτη και σύντομη σύσκεψη των G8, δηλαδή στη άτυπη ομάδα 8 χωρών που θεωρητικά χαρακτηρίζονται ως οι περισσότερο βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου και όχι οι πλουσιότερες. Όμως, λόγω της διαφωνίας τους, τελικά, η Ρωσία αποσύρθηκε από τους 8 και έμειναν 7.

Ο λόγος που δεν μπόρεσαν οι δύο πλευρές να τα βρουν ως προς αυτό το θέμα, είναι γιατί προσπάθησαν να παρασύρουν τον Ρώσο πρόεδρο και να τον μυήσουν στην ερπετοειδή κουλτούρα τους – ή ακόμα – και να τον μετατρέψουν σε ερπετοειδές. Ο ίδιος, όμως, είπε ότι δεν ήταν ένας από αυτούς που θα δεχόταν να χειραγωγήσει τον κόσμο, τον παγκόσμιο πληθυσμό. Αυτή η τακτική δεν σήμαινε ούτε συμπεριλάμβανε πολιτισμό και, φυσικά, ήταν ενάντια στις αρχές του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τις οποίες γαλουχήθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ήδη από πολύ μικρή ηλικία.

*Η ιστορία είναι προϊόν φαντασίας / μυθοπλασίας και καμία σχέση δεν έχουν τα όσα αναφέρονται με την πραγματικότητα.

diadrastika / Image by abdulrhman almasri from Pixabay

AMP code