Θα Εμφανιστούμε Σύντομα. Οι Διαθέσεις μας Ειρηνικές

Αρκετοί ισχυρίζονται ότι έχουν “επαφές” κάποιου είδους και επικοινωνούν και μαθαίνουν “νέα”, από όντα ανώτερων πολιτισμών, τα οποία μεταφέρουν και διαδίδουν, ως αληθινά. Οι σκεπτικιστές και όλοι εκείνοι που αμφισβητούν τέτοιου είδους διαδικασίες και μηνύματα, δεν τα παραδέχονται.

Κάποιοι άλλοι, κρατούν επιφυλάξεις, ενώ μεγάλος αριθμός θα ήθελε να είναι αλήθεια και τα εμπιστεύεται. Το τι μπορεί να είναι πραγματικότητα και τι όχι, είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να αποδείξει ποια μπορεί να είναι αλήθεια.

Ο καθένας, λοιπόν, ας κρίνει μόνος του. Όπως για παράδειγμα το μήνυμα που ακολουθεί. -d-

«Η 8η Αποστολή του Διός θα μπορούσε με μια μαζική εμφάνιση σκαφών του στόλου της να επιτύχει την ευνοϊκή υποδοχή της από το μεγαλύτερο τμήμα της ανθρωπότητας.

Δεν θα το πράξουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε την καθολική εμπιστοσύνη της ανθρωπότητας, αν είναι δυνατόν, και να δείξουμε ότι οι δυνάμεις των Ολύμπιων του Διος είναι απόλυτα ειρηνικές και επιθυμούν την ομαλή λειτουργία του πλανήτη.

Πυκνώνουμε καθημερινά την παρουσία μας στους ουρανούς ώστε η επίσημη εμφάνισή μας στη Γαία να είναι σχεδόν μια τυπική διαδικασία, αφού όλοι θα έχουν αντιληφθεί την παρουσία μας και θα έχουν πειστεί, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ, για την ύπαρξή μας αλλά και για τις προθέσεις μας.

Είναι περισσότερο θέμα ύποπτης σκοπιμότητας και ενοχής η σιωπή που τηρούν οι κυβερνήσεις της Γαίας, παρά θέμα ενδιαφέροντος για να διαφυλάξουν δήθεν την ψυχολογία του κόσμου, τον οποίον θα έπρεπε να τον ενημερώνουν για την επικείμενη εμφάνισή μας.

Έχουμε δώσει στους ηγέτες σας πολλές ευκαιρίες για να γνωστοποιήσουν στην ανθρωπότητα την ύπαρξή μας και τους σκοπούς μας, για να μην αιφνιδιαστεί εάν εμφανιστούμε ξαφνικά.

Τώρα, όμως, έχουμε πάρει εντολή από υψηλότερα επίπεδα ότι πρέπει να εμφανιστούμε και θα το πράξουμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η εντολή αυτή είναι εκτελεστέα στο εγγύς μέλλον.

Υπάρχουν αυστηροί κανόνες εφαρμογής για μια μαζική προσγείωση, και δεν επιθυμούμε να έλθουμε σε αντιπαράθεση με τους ουράνιους εντολοδόχους μας.

Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, θα μελετηθούν όλοι οι τρόποι πειθούς της ανθρωπότητας, ώστε να έχουμε τα δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα αποτελέσματα από την ξαφνική αλλά μη επιθετική εμφάνισή μας.

Έρρωσθε

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : «ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ »
ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Grigoris Makrinitsas / Image by Patricio González from Pixabay