άντρας μπροστά σε ένα φουτουριστικό ολόγραμμα
Image by Wavebreakmedia from depositphotos

Βρέθηκε «Ολογραφική βιβλιοθήκη» Αρχαίου Προηγμένου Πολιτισμού; Μία αμφιλεγόμενη ανακάλυψη χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Το καλοκαίρι του 2003, σε μια ανεξερεύνητη περιοχή των βουνών Bucegi, υποτίθεται ότι έγινε μία απίστευτη ανακάλυψη που θα άλλαζε εντελώς την ιστορία και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

Βαθιά μέσα στη Γη κάτω από τα όρη Bucegi στη Ρουμανία βρέθηκε μια ολογραφική βιβλιοθήκη από ένα προηγμένο αρχαίο πολιτισμό. Σκεπτικιστές και κυνηγοί της παραπληροφόρησης είπαν ότι δεν είναι αλήθεια, καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Αυτομάτως, λοιπόν, μιλάμε για μια θεωρία συνωμοσίας.

Διαβάστε επίσης: Τα Αρχαία Μεταλλικά Χειρόγραφα με την Ιστορία της Ανθρωπότητας σε Σπήλαια Φτιαγμένα από Γίγαντες και οι επίσημες θέσεις εκείνων που τα διαψεύδουν και δεν τα παραδέχονται

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υποτίθεται ότι άσκησαν τεράστια διπλωματική πίεση στην κυβέρνηση της Ρουμανίας, η οποία προορίζονταν να αποκαλύψει τα ευρήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επιπλέον, υποτίθεται πως οι επιπτώσεις έγιναν πολύ πιο περίπλοκες εξαιτίας της βάναυσης παρέμβασης του Τάγματος των Illuminati, οι οποίοι προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο τόσο της θέσης της ανακάλυψης, όσο και της αμερικανικής αποστολής.

Σύμφωνα πάντα με τους αμφιλεγόμενους ισχυρισμούς, ισχυρά μέλη της ομάδας Illuminati επισκέφθηκαν το μέρος και ανέλαβαν τον έλεγχο όλων των λειτουργιών που σχετίζονταν με αυτό το εύρημα. Από εκείνη τη στιγμή όλη αυτή η ιστορία έγινε απόρρητη.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, δείτε το βίντεο παρακάτω:

Incredible discovery: Holographic library left by an advanced civilization

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Για την Αποκάλυψη: Αναστάσιος Ντίνος / Image by Wavebreakmedia from depositphotos.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.