Ερείπια παλαιού εξωγήινου εργαστηρίου που ανακαλύφθηκε στην Κίνα, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Ερείπια παλαιού εξωγήινου εργαστηρίου που ανακαλύφθηκε στην Κίνα, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Περίπου 20 χρόνια πριν, Κινέζοι ερευνητές διερεύνησαν μια ασυνήθιστη αρχαία δομή που έλαβε γρήγορα έκταση ως μία υπόθεση ενός εξωγήινου εργαστηρίου.

Τα συναρπαστικά ερείπια ανακαλύφθηκαν στην απομακρυσμένη έρημο που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της διασταύρωσης μεταξύ της κινεζικής επαρχίας Qinghai και του Θιβέτ. Σε όλη την γνωστή ιστορία, οι άνθρωποι σπάνια εγκαταστάθηκαν σε αυτήν την σκληρή και αφιλόξενη περιοχή.

Πάνω από μια βραχώδη κορυφογραμμή που ονομάζεται Mt Baigong υπάρχει ένα πυραμιδικό ερείπιο με τρεις τριγωνικές εισόδους. Ενσωματωμένες στους τοίχους και το δάπεδο της σπηλιάς υπάρχουν εκατοντάδες παλιές μεταλλικές σωληνώσεις, διατεταγμένες σε ένα περίπλοκο δίκτυο αλλά άγνωστου σκοπού και προέλευσης.

Χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που λέγεται θερμοφωταύγεια, η οποία έχει να κάνει με την χρονολόγηση, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να αναλύσουν την κρυσταλλική δομή των σωλήνων και αποφάνθηκαν ότι είχαν υποβληθεί σε ακραίες θερμότητες περίπου 140 με 150.000 χρόνια πριν.

Η χημική ανάλυση αποκάλυψε ακόμα πιο περίεργες λεπτομέρειες. Οι σωλήνες είχαν χυθεί και κατασκευαστεί από ένα παράξενο κράμα αποτελούμενο από 92% κοινά μέταλλα όπως το οξείδιο του σιδήρου, το διοξείδιο του πυριτίου και το οξείδιο του ασβεστίου, αλλά περιείχαν επίσης και 8% άγνωστα υλικά.

Αυτή η κατάσταση οδήγησε τους θεωρητικούς συνωμοσίας να πιστεύουν ότι το Όρος Μπάιγκονγκ δέχτηκε κάποτε μια προηγμένη εξωγήινη φυλή, πιθανώς προερχόμενη από τον Άρη.

Κινέζοι επιστήμονες αναρωτήθηκαν γιατί οι σωλήνες, σύμφωνα με τις υποθέσεις τους, εισήγαγαν αλμυρό νερό από μια απομακρυσμένη περιοχή, την ίδια στιγμή που μια άλλη λίμνη γλυκού νερού ήταν ακόμα πιο κοντά στην πυραμιδική δομή.

Για ποιο λόγο υπήρχε η ανάγκη ύδατος που περιέχει μεγαλύτερο ποσοστό χλωριούχου νατρίου; Ο τρόπος και σκοπός της κατασκευής τωου παράξενου δικτύου εξακολουθεί να παραμένει άγνωστος, όπως επίσης και το γεγονός από ποιους κατασκευάστηκε σε μία εποχή που υποτίθεται δεν υπήρχαν τέτοιες γνώσεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Mysterious Iron Pipes Left by ‘ET’?Baigong Qinghai /CHINA

Restos de un antiguo Laboratorio Extraterrestre descubierto en China

diadrastika.com

AMP code