Τι Περιμένουν οι Ολύμπιοι για να Επέμβουν

Τι Περιμένουν οι Ολύμπιοι για να Επέμβουν

-Τα γεγονοτα γυρω μας δειχνουν να εντεινονται και οι απειλες εναντιον μας πληθαινουν, παντα φυσικα ολα με βαση σχεδιου απο τα κεντρα του σιωνισμου, με αιχμες και αφορμες εντος και εκτος Ελλαδος.

-Δεν εχουμε μονον τους εξωτερικους εχθρους, εχουμε και τους εσωτερικους που τους αφησαμε ελευθερους να αλωνιζουν και ας εχουν Ελληνικα ονοματα και ας μιλουν για αρχαιο-Ελληνισμο και δηθεν πατριωτισμο, κρυφο-εβραιοι του κερατα ειναι και μαζι οι σπιουνοι υπηρετες των.

-Αυτο με αναγκασε να ψαχνω παλι μανιωδως σε καθε βιβλιο του ΑΡΙΣΤΑΙΑ (Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη) τα μηνυματα των Ολυμπιων, μηπως κατι δεν ειδα ή δεν εδωσα την πρεπουσα σημασια, οχι ειναι ξεκαθαρα οσα μετεφερα :

<<Οι πιεσεις κατα τις Ελλαδος θα συνεχιστουν με δικη μας ανοχη …. εως οτου επιφερουν την αφυπνιση και τον απεγκλωβισμο ικανου αριθμου Ελλανιων γονων, δεν παρεμποδιζουμε τα γεγονοτα,διοτι με τις δοκιμασιες που υφιστανται οι Ελλανιοι θα επιταχυνουν τον πενυματικο απεγκλωβισμο τους και θα αφυπνιστει ο πατριωτισμος τους που ειναι απαρατητος για την διαφυλαξη της εθνικης κυριαρχιας τους, μονο η αισθηση του κινδυνου,ενεργοποιει την ψυχικη εκρηξη.

-Τα παντα εξελισσονται συμφωνως προς το σχεδιο ”Πυριγενης Φοινιξ” και τα παντα θα συμβουν υπο τον δικον μας ελεγχο,να παρακολουθειτε τα γεγονοτα με ηρεμια και νηφαλιοτητα.

-Μην ανησυχείτε για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάνιας. Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε προβλήματα.>>

-”Ο Ιερος Αρχων Φωτος μεθ’υμων” !!!

Fileas Fong

loading...