Η Εξωγήινη Φυλή που Θεωρεί την Ανθρωπότητα Ιδιοκτησία της

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν φυλές εξωγήινων που αγωνίζονται να αποκτήσουν τον έλεγχο της Γης; Υπάρχουν φυλές εξωγήινων που πιστεύουν ότι είμαστε περιουσία τους, ότι είμαστε ιδιοκτησία τους, ότι τους ανήκουμε και, ίσως, γι’ αυτό δεν αγωνίζονται και τόσο πολύ να μας κατακτήσουν; Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν τέτοιες φυλές , από άλλα άστρα και τους πλανήτες τους, ενδεχομένως θα πρέπει να είναι οι παρακάτω, σύμφωνα με διάφορες περιγραφές ερευνητών και μαρτύρων – εφόσον θέλουμε να μελετήσουμε και να προβληματιστούμε και όχι απαραίτητα να πιστέψουμε τον κάθε ισχυρισμό.

1 Κοντοί Γκρίζοι – Short Grays

Είναι επίσης γνωστοί ως Zeta Reticulums, οι Grays, ή Γκρίζοι όπως ακόμα τους λέμε, είναι μερικοί από τις πιο γνωστές εξωγήινες φυλές. Είναι αυτοί που, συνήθως, απεικονίζονται στις περισσότερες σελίδες που αφορούν θεματολογία για εξωγήινους. Υποστηρίζεται ότι είναι οι κύριοι και βασικοί ένοχοι για διάφορες ιστορίες που έχουμε ακούσει σχετικά με απαγωγές από εξωγήινους.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι Εξωγήινοι Δεν Φανερώνονται

Σύμφωνα με τις περισσότερες περιγραφές, έχουν ύψος 3 έως 5 πόδια, δηλαδή περίπου 1 έως 1,5 μ., έχουν βολβοειδή κεφάλια και μαύρα μάτια μεγάλου μεγέθους. Αν και διαθέτουν στόμα, σπάνια μιλούν, καθώς η περισσότερη επικοινωνία τους πραγματοποιείται τηλεπαθητικά.

Οι Κοντοί Grays λέγεται ότι είναι μία γενετικά τροποποιημένη φυλή που ελέγχονται από τους ανώτερους και ψηλότερούς τους, οι οποίοι είναι οι Tall Grays. Οι τηλεπαθητικές ικανότητες που διαθέτουν, τους επιτρέπουν να αποτελούν έναν τύπο συνείδησης κυψέλης.

Έχουν σχεδιαστεί γενετικά για να διεξάγουν επιστημονικές αποστολές, να είναι χωρίς αισθήματα και ιδιαίτερα σκληροί. Είναι επίσης υπεύθυνοι για τη δημιουργία μίας υβριδικής φυλής Gray-Ανθρώπου.

2 Ψηλοί Γκρίζοι – Tall Grays

Οι Ψηλοί Γκρίζοι έχουν ύψος 7 έως 8 πόδια, δηλαδή περίπου 2 με 2,5 μ., είναι άτριχοι και απαλοί στην υφή. Οι πηγές ισχυρίζονται ότι προέρχονται από ένα σύστημα αστέρων στον αστερισμό του Ωρίωνα.

Διαβάστε επίσης: Michio Kaku: Οι Τρεις Τύποι Εξωγήινων Πολιτισμών και Εμείς

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υποστηρίζεται ότι οι Gray Masters τους είναι οι πρεσβευτές των περισσότερων συναντήσεων μεταξύ ανθρώπινων και εξωγήινων δυνάμεων. Αντιπροσωπεύουν ταυτόχρονα το ανθρώπινο και το γκρίζο βιολογικό υλικό σε συνδυασμό. Ως εκ τούτου διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς βοηθούν και τους Short Grays να αλληλεπιδρούν με την ανθρωπότητα.

Αυτό το είδος των Ψηλών Γκρίζων εμπλέκεται σε πολλά γενετικά πειράματα ενώ στις δουλειές τους συμπεριλαμβάνεται ο έλεγχος του νου και οι διπλωματικές συμφωνίες με την «Κυβέρνηση της Σκιάς».

Οι Tall Grays επιβλέπουν όλες τις απαγωγές και τα ανθρώπινα πειράματα, αλλά σπάνια είναι παρόντες κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων. Προτιμούν να απασχολούν τις υπηρεσίες των υπηρετών τους, των Short Greys, γι’ αυτούς τους σκοπούς.

Διαβάστε επίσης: Οι Εξωγήινοι «Κοιμούνται» ώσπου να «Κρυώσει» το Σύμπαν και να αναλάβουν δράση ξανά

Όπως φαίνεται, είναι πρόθυμοι να αναπτύξουν μια σταθερή υβριδική φυλή την οποία προορίζουν να κληρονομήσει τη Γη.

Είναι μια προηγμένη, αλλά εγωκεντρική φυλή, που δεν δίνει την παραμικρή σημασία στην ανθρώπινη ζωή. Αντίθετα, μας θεωρούν περιουσία και ιδιοκτησία τους. …… Συνεχίζεται εδώ:

diadrastika