Η Πύλη που Σφράγισαν οι Θεοί

Η Πύλη που Σφράγισαν οι Θεοί και Φυλάσσεται από Κομάντος
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας μυστηριώδης ναός κρύβει μυθικά πλούτη που κάποια, όμως, έχουν έρθει στο φως. Ωστόσο ένας κρυφός θάλαμος δεν ανοίγει με τίποτα. Λέγεται πως σφραγίστηκε με άγνωστη τεχνολογία. Τον έφτιαξαν αρχαίοι θεοί; Τι μπορεί να κρύβει μέσα του;

Ο Ναός Sree Padmanabhaswamy βρίσκεται στο Thiruvananthapuram της Kerala στην Ινδία και πιστεύεται ότι μία συγκεκριμένη πόρτα, χωρίς προφανή μέσα πρόσβασης, σφραγίσθηκε από ηχητικά κύματα μέσω ενός μυστικού ψαλμού που, όμως, χάθηκε στο χρόνο.

Η μυστηριώδης πόρτα του αρχαίου ναού προστατεύεται από δύο τεράστιες κόμπρες ζωγραφισμένες επάνω του αλλά δεν διαθέτει μπουλόνια, μάνδαλα ή άλλα μέσα εισόδου. Λέγεται ότι στεγάζει αδιανόητο πλούτο και μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση μόνο εάν και εφόσον γνωρίζει έναν υψηλού επιπέδου «SADHUS», έναν ειδικό ψαλμό… και να είναι εξοικειωμένος με τη γνώση της φωνής «GARUDA MANTRA». Ιερείς των ανατολικών Ινδιών, λένε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει άνθρωπος ικανός να ανοίξει αυτή την πόρτα καθώς δεν γνωρίζουν τον τρόπο εκτέλεσης αυτών των ψαλμωδιών.

Ο Ναός έχει αναφερθεί στην καταγεγραμμένη λογοτεχνική περίοδο Sangam κάπου μεταξύ 500 π.Χ. και 300 μ.Χ. αρκετές φορές. Περιέργως, δεν υπάρχει κανένα ιστορικό αρχείο που αναφέρει την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία ιδρύθηκε ο ναός. Σύμφωνα με μεταγενέστερα έργα των ποιητών-αγίων του Ναυμαργάρου του 9ου αιώνα, αναφέρονται στον Ναό αλλά και στην πόλη ως έχοντες τοίχους από καθαρό χρυσό. Σε κάποιες περιοχές, τόσο ο ναός όσο και ολόκληρη η πόλη συχνά χτίζονταν αποκλειστικά από χρυσό.

Η πραγματικότητα, όμως, ξεπερνάει κάθε φαντασία καθώς ο συγκεκριμένος ναός είναι ένα τεράστιο θησαυροφυλάκιο και ο θησαυρός που έχει ήδη βρεθεί θα μπορούσε να εκτιμηθεί σε χρυσό και κοσμήματα αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων τα οποία φυλάσσονται σε 8 υπόγειους θαλάμους-θησαυροφυλάκια, από τα οποία μόνο τα πέντε έχουν ανοιχτεί και εξερευνηθεί.

Κάποια από τα δωμάτια που έχουν ήδη ανοίξει, απέδωσαν χρυσό αξίας περίπου 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη μορφή διαμαντιών, κοσμημάτων, χρυσών σκευών, όπλων, χρυσών ειδώλων, χρυσών ελεφάντων και περιδέραια με διαμάντια, αμέτρητες τσάντες γεμάτες με χρυσά νομίσματα που αποκτήθηκαν από διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά και τελετουργικά κοστούμια που περιελάμβαναν κέλυφος κοκκοφοίνικα από χρυσό με ριπίδια και σμαράγδια.

Σύμφωνα με μια απογραφή που έγινε το 2014, ο Θάλαμος-A του ναού περιείχε 2.000 λίβρες χρυσών νομισμάτων, που χρονολογούνται γύρω στα 200 π.Χ. Ενώ σύμφωνα με το forbes.com το 2015, έχει βρεθεί να κρύβεται θησαυρός αξίας ενός τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Πύλη που Σφράγισαν οι Θεοί

Το πιο εντυπωσιακό και μυστηριώδες χαρακτηριστικό του ναού είναι ένας κρυμμένος θάλαμος που φυλάσσεται από δύο τεράστιες κόμπρες. Οι θρύλοι λένε ότι όποιος τολμά να ανοίξει την πόρτα θα συναντήσει καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η μυστηριώδης πόρτα αναφέρεται ως Θάλαμος Β.

Το επιχρυσωμένο εξωτερικό της, εμφανίζει μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι της αληθινής του δόξας, ενώ υποστηρίζεται πως, κατά λογική συνέχεια των προηγούμενων θαλάμων που ανοίχτηκαν, ότι πίσω από την μυστηριώδη πύλη βρίσκεται ένας ακόμα λαμπρότερος θησαυρός. Πολλοί όμως εικάζουν ότι τα περιεχόμενα που είναι κρυμμένα μέσα στο μυστηριώδες θάλαμο ξεπερνούν πολύ τον υλικό πλούτο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πιστεύεται ότι αν κάποιος «συνηθισμένος άνθρωπος» προσπαθήσει να ανοίξει το μυστηριώδη Θάλαμο-Β χωρίς την χρήση των συγκεκριμένων ιερών ψαλμωδών, τότε θα συμβούν ισχυρές «καταστροφές», όχι μόνο μέσα αλλά και γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ναού, με σενάρια «Αποκάλυψης»… ακόμα και για ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με τους αστρολόγους του VEDIC. Μάλιστα, σύμφωνα με το Travancore, ένα βιβλίο οδηγιών για τον επισκέπτη (1933) της Emily Gilchriest Hatch, πολλοί έχασαν την ζωή τους στην προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα.

Ο ναός Sree Padmanabhaswamy είναι ένα από τα πιο προστατευμένα μέρη του πλανήτη, φυλασσόμενο από ανιχνευτές μετάλλων, κάμερες ασφαλείας, αστυνομία και commandos. Όπως αναφέρει το The Times of India του 2017, οι καταδρομείς θα είναι σε ετοιμότητα, ενώ θα τους ζητηθεί να επέμβουν μόνο όταν προκύψει κατάσταση απειλής για την ασφάλεια ή όταν απαιτείται η παρέμβασή τους.

Όλα αυτά έχουν εκτοξεύσει πολλές φήμες. Εξαιτίας του πολύ ιδιαίτερου τρόπου σφραγίσματος της Πύλης με τις κόμπρες, πολλοί δεν διστάζουν να πουν πως στον Θάλαμο-Β μπορεί να υπάρχει κρυμμένος άγνωστος τεχνολογικός θησαυρός από έναν ιδιαίτερα προηγμένο και ανεπτυγμένο πολιτισμό που χάθηκε, τότε που τα vimanas πετούσαν ακόμα στους ουρανούς.

Διαβάστε επίσης: Η «ΠΥΛΗ των ΦΙΔΙΩΝ» Άνοιξε. Το ΜΥΣΤΙΚΟ της ΗΡΘΕ στο ΦΩΣ

Δεν διστάζουν να υποθέσουν ότι αυτός ο πολιτισμός μπορεί να ήταν εξωγήινος οπότε ανάλογος είναι και ο πλούτος που κρύβεται στον μυστηριώδη Θάλαμο-Β.

Υπάρχουν πολλές εικασίες ότι αυτή η πύλη που σφράγισαν οι θεοί με, ουσιαστικά άγνωστη προς εμάς τεχνολογία, έκρυψαν σημαντικά πράγματα που δεν είναι για απλούς ανθρώπους, αλλά για τους ίδιους οι οποίοι κάποια στιγμή θα επιστρέψουν για να την ανοίξουν και να αποκτήσουν αυτά που άφησαν πίσω τους…

Ωστόσο, όλα αυτά περί εξωγήινων και κρυμμένης υπερτεχνολογίας μπορεί να αγγίζουν τα όρια της φαντασίας υποτιμώντας την ανθρώπινη δύναμη, αλλά και τις δυνατότητες του ανθρώπινου νου, μίας εποχής που γνωρίζουμε ελάχιστα και σχεδόν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε καθόλου. Δείτε και ένα σχετικό βίντεο με τίτλο: $1 Trillion Gold Treasure Found In India?

diadrastika