Είναι πολύ δύσκολο κάποιους να πιστέψουν στην ύπαρξη των Ερπετόμορφων (Reptilians), είναι σχεδόν αδύνατο δεν το το είπαν στο σχολείο!. Δεν πρόκειται να τους κακολογήσω ή να τους αποκαλέσω άπιστους γιατί είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, μα δεν θα δεχτώ όμως τις επικρίσεις τύπου, ότι δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά από την στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις!!!!

Θα πει κάποιος εύλογα τι αποδείξεις υπάρχουν; Οι αποδείξεις είναι πάρα πολλές από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα!! Αν κάποιος ψάξει όλες τις αρχαίες ιστορίες του κόσμου αλλά και τις αρχαίες θρησκείες μέχρι και τις σημερινές θα ανακαλύψει από ερπετόμορφα τέρατα έως ερπετόμορφα νοήμον όντα τα οποία μοιάζουν καταπληκτικά με τους ανθρώπους!!!
Από τις χώρες που εμφανίστηκαν οι ερπετόμορφες οντότητες και εμφανίστηκαν ως θεοί, οι δαιμονικές οντότητες ή ακόμα και σαν εξωγήινοι είναι: Στην αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτο, Κίνα, Ιταλία, Αγγλία, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Βόρεια Αμερική, Σκανδιναβικές χώρες, Αιθιοπία, Ινδία, Μογγολία, Ιράκ, Ιράν και Αγκόλα!!!

Στην σημερινή εποχή: Ελλάδα, Σκανδιναβικές χώρες, Κίνα, Ιαπωνία, Μογγολία, Ρωσία, Βόρεια Αμερική, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχοσλοβακία, Συρία, Τουρκία, Αίγυπτος, Λιβύη, Λάος, Βιετνάμ, Ινδονησία, Καμπότζη, Ταϋλάνδη, Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Μαλαισία, και η Ινδία!! Στην σημερινή εποχή δεν εμφανίζονται ως θεότητες ή δαίμονες αλλά εμφανίζονται σαν ηγέτες κρατών!!!
Όπως έχω πει και πιο παλιά σε άλλα μου άρθρα είναι όλοι αυτοί που έχουν φτιάξει τις πιο ξακουστές μυστικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο μαζί με όλα τα παρακλάδια τους!! Οι μυστικές εταιρίες οι οποίες έδρασαν και δρουν μέχρι σήμερα από τους ερπετόμορφους είναι οι εξής:

Α) ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – Όπου είναι πανάρχαια μυστική αδελφότητα όλων των Ερπετόμορφων οντοτήτων του πλανήτη γη!!

Β) ΝΑΪΤΕΣ – Η Ιεραρχία των Ναϊτών Ιπποτών, η μύηση που γινόταν για να γίνει κάποιος μέλος ή ακόμα και οι ακραιότητες που έγιναν από αυτούς τους ιππότες από τους αρχηγούς τους δείχνει ξεκάθαρα για το ποιοι ήταν!! Απίστευτο; Ίσως άλλα αν ψάξετε και βρείτε την ιστορία τους όλη και ποιοι ήταν οι ηγέτες τους θα καταλάβετε ότι ήταν μια από την πιο φανερή παρακλάδι μυστική εταιρία των Ιλλουμινάτοι!! Γ) ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ – Ψάξτε για αυτούς έχουν πολύ ενδιαφέρον!!

( Αν και θα αναφερθώ στο μέλλον αναλυτικά για μία μία όλες τις μυστικές εταιρίες,,,,). Δ)ΤΕΚΤΟΝΕΣ Ε) ΜΑΣΟΝΟΙ Ζ) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΘΟΥ Η) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Θ) – Δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τους Ναζί!! Ι) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ Κ) ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΙΕΡΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΕΡΒΙΣΗΔΩΝ – Για να μην παρεξηγηθούν οι Τούρκοι που το διαβάζουν αυτό, αυτό το τάγμα δεν έχει να κάνει με τους πραγματικούς Δερβίσηδες!!! Λ)

ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΑ Υπάρχουν και άλλες πολλές που θα τις αναφέρω όπως είπα πιο πάνω μια μια. Τα παρακλάδια αυτών είναι από θρησκευτικές οργανώσεις κάθε θρησκείας, αλλά ακόμα και Κυβερνητικές Οργανώσεις!! Σε όλες αυτές τις μυστικές οργανώσεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επωφελούνται με δόξα και πλούτη, σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις είναι λίγοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν. Αν δεν θελήσουν να συνεργαστούν και είναι επίσημα πρόσωπα τους σκοτώνουν και στην θέση τους παίρνει ένας Αλοηγκόρ.

 

Οι Αλοηγκόρ είναι Ερπετόμορφοι που έχουν χαρίσματα όπως ο χαμαιλέον δηλαδή μπορεί να αλλάξει και να πάρει όποια ανθρώπινη μορφή θελήσει….!!! Θα μου πείτε το παρατραβάω!! Όχι εγώ αλλά αυτοί και εμείς πρέπει να δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν. Γιατί λέτε να έφτιαξαν τόσες μυστικές εταιρίες αλλά και θρησκευτικές αιρέσεις αλλά και Κυβερνητικές οργανώσεις; μα όταν δεν πιστεύει κάποιος σε κάτι θα το βρει κάπου αλλού έτσι έχουν πέσει όλα τα σημεία και μας έχουν σαν πρόβατα και μας ελέγχουν μέχρι να έρθει η στιγμή που θα φανούν και τότε; Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους…….!!!

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι Δρακονιανοί ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της γης και ότι συνυπήρχαν μαζί με κάθε είδος δεινοσαύρου αλλά και τυρανόσαυρου και ότι σήμερα κατοικούν στην Μέση Γη!! Κάποια στιγμή στην γη ήρθαν διαστημόπλοια ( ΑΝΟΥΝΑΚΙ ) και ή κατασκεύασαν τον άνθρωπο ή τον έφεραν μαζί τους όπου και τον άφησαν εδώ!! Μαζί με τους ΑΝΟΥΝΑΚΙ λέγεται στην κρυφή ιστορία του πλανήτη οι ΑΝΟΥΝΑΚΙ ότι ήρθαν και οι γνωστοί ΓΚΡΙΖΟΙ όπου λένε και αυτοί φολιδωτοί δηλαδή έχουν φολίδες ή λέπια όπως τα ερπετά!!

Όταν οι Ανουνάκι έφυγαν δήλωσαν στους ανθρώπους πως θα ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή από τότε οι Γκρίζοι έχουν πάρει το πάνω χέρι μέχρι και σήμερα φτιάχνοντας πολλές ράτσες γεννητικός από ερπετόμορφους και προσπαθούν να καταλάβουν τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη αλλά και του ανθρώπου!!!! Βέβαια αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα δώσω λεπτομέρειες και εξηγήσεις στο μέλλον!!!

Πολλοί ερευνητές της Μέσης Γης πιστεύουν ότι οι Γκρίζοι εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουν την βάση τους ή την πόλη τους στην Κοίλη Γη!! και ότι πλέον είναι εσωγήινοι και όχι εξωγήινοι, και ότι αυτοί μέσο της γενετικής έχουν φτιάξει σκλάβους αλλά και έχουν εξουσιάσει τους Δρακονιανούς για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους…… σας παραθέτω τα παρακάτω βίντεο όχι για να σας πείσω αλλά για να δείτε κάποια πράγματα τα όποια είναι αληθινά!!!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ίσως από κάποια σοκαριστείτε αλλά είναι η ωμή αλήθεια, κανένα βίντεο δεν έχει υποστεί την διαδικασία PHOTOSHOP ή VIRTUAL-EFECTS!!! Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!! ( Αν και για αυτό το οποίο μιλήσαμε πιστεύω ότι σύντομα θα είναι ανάμεσα μας όπως εσύ και γω!!) awakengr , aetos-apokalypsis