Κτίρια στη Σελήνη από φιλμ του αστροναύτη Armstrong

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές, υπάρχουν «πράγματα» στο φεγγάρι που έχουν κρατηθεί μακριά από την κοινωνία, για χρόνια. Τώρα, έρχεται ένα video που υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει μερικά από αυτά τα συγκλονιστικά μυστικά που βρέθηκαν από τους αστροναύτες του Apollo στην επιφάνεια της Σελήνης…

Το φεγγάρι της Γης, η Σελήνη, υπήρξε το κέντρο της προσοχής από τότε που η ανθρωπότητα κοίταξε τον ουρανό. Ωστόσο, από τότε που οι αποστολές Apollo προσγειώθηκαν στην επιφάνεια του σεληνιακού εδάφους, το ενδιαφέρον του κόσμου, αυξήθηκε εκθετικά.

Ένα συναρπαστικό video που αναρτήθηκε στο YouTube έρχεται να μας πει μια συναρπαστική ιστορία. Σύμφωνα με αυτό, το υλικό που μας παρουσιάζει, κινηματογραφήθηκε το 1969 από τον Neil Armstrong και παρουσιάζει αρχαίες δομές στην επιφάνεια του φεγγαριού, που άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν ως κτίρια που κατασκεύασαν νοήμονα όντα.

Εκτός από το video που ακολουθεί στο τέλος, τα τελευταία χρόνια, πολλοί επιστήμονες, αστροναύτες και αξιωματούχοι με υψηλή κατάταξη έχουν μιλήσει και αναφερθεί στην ύπαρξη δομών αλλά και στην παρουσία άλλων μυστηρίων στην επιφάνεια του φεγγαριού:

«Διαβάστε τα βιβλία, διαβάστε την εφημερίδα, αρχίστε να καταλαβαίνετε τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας επισκέπτονται… Το σύμπαν στο οποίο ζούμε είναι πολύ πιο θαυμάσιο, συναρπαστικό, πολύπλοκο και εκτεταμένο από ό, τι μπορούσαμε να γνωρίζουμε μέχρι τώρα…] Η ανθρωπότητα έχει αναρωτηθεί πολύ αν είμαστε] μόνοι στο σύμπαν… [Αλλά] μόνο στην εποχή μας έχουμε πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία. Όχι, δεν είμαστε μόνοι»… φέρετε να έχει πει ο Δρ. Edgar Mitchell, ScD., πρώην αστροναύτης της NASA και ο 6ος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι.

Είναι, επίσης, ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Δρ. John Brandenburg, ο οποίος ήταν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Αποστολής «Κλημεντίνη» (the Clementine Mission) στη Σελήνη -όταν βρέθηκε νερό στους πόλους της Σελήνης το 1994- είπε τα εξής:

«Ήταν (η αποστολή Clementine) μια αποστολή αναγνώρισης φωτογραφιών βασικά για να ελέγξει αν κάποιος χτίζει βάσεις στο φεγγάρι που δεν ξέραμε. Εξαπλώνονται;»

«Από όλες τις εικόνες που έχω δει από το φεγγάρι που δείχνουν πιθανές δομές, η πιο εντυπωσιακή είναι μια εικόνα με έκταση πολλών μιλίων ορθο-γραμμικής δομής. Αυτό φαινόταν σαφώς τεχνητό και δεν έπρεπε να είναι εκεί. Ως κάποιος στην κοινότητα άμυνας του διαστήματος, κοιτάζω σε οποιαδήποτε τέτοια δομή στο φεγγάρι με μεγάλη ανησυχία επειδή δεν είναι δική μας, δεν υπάρχει τρόπος να μπορούσαμε να χτίσουμε κάτι τέτοιο. Σημαίνει ότι κάποιος άλλος είναι εκεί πάνω», ανέφερε, σύμφωνα με το ακόλουθο video χωρίς ελληνικούς υπότιτλους:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Syfy UFO Documentary Government Secret Truth Exposed Aliens on the Moon Full HD 2015

Πέρα των δύο ανδρών που αναφέρθηκαν, υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί από αστροναύτες, επιστήμονες και αξιωματούχους, σχετικά με διάφορες μυστηριώδεις δομές στο φεγγάρι, είτε έχουν καταγραφεί ερασιτεχνικά είτε από παρατηρήσεις σε αυθεντικές εικόνες γνωστών οργανισμών.

Τώρα, για το αν το video που ακολουθεί ως φιλμ που τράβηξε ο αστροναύτης Neil Armstrong, είναι πραγματικό και γνήσιο ή όχι, είναι ένα μυστήριο που έχει λύση και μπορούμε να απαντήσουμε, αλλά και που δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ellinikahoaxes.gr, ανάμεσα σε άλλα σχετικά, το παρακάτω βίντεο που ουσιαστικά αποτελεί απόσπασμα από ένα μεγαλύτερο διάρκειας δεκατεσσάρων λεπτών με το εξωγήινο υπόστεγο, που υποτίθεται ότι κατάγραψε ο Neil Armstrong και o Buzz Aldrin, έχει διαπιστωθεί πως έχει δημιουργηθεί από μια εταιρεία κινουμένων σχεδίων, την Dibulitoon Studio SL και το όνομά της εμφανίζεται στο τέλος του επεισοδίου.

Πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι δεν είναι πια ερώτημα εάν υπάρχουν ή όχι μυστηριώδεις δομές «ξένων» στο φεγγάρι. Για όλους αυτούς, το ακόλουθο video είναι η απόλυτη απόδειξη, αλλά δυστυχώς προκύπτει ότι δεν είναι. Πάντως είναι εντυπωσιακό και καθηλωτικό. Δείτε το “Ancient Structure On The Moon Filmed By Armstrong, 1969”

diadrastika / Image by Carroll MacDonald from Pixabay