Έχετε νιώσει ποτέ ότι κάποιος σας παρακολουθεί, όταν γύρω σας δεν βρίσκεται κανένας; Έχετε βρεθεί ποτέ σε δωμάτιο που έχει κανονική θερμοκρασία και ξαφνικά αισθανθήκατε στο σώμα σας ανατριχίλα; Έχετε βρει ποτέ ένα πούπουλο ή ένα κέρμα στα πιο περίεργα μέρη; Ο Πνευματικός Κόσμος θα καταφέρει με διάφορα στοιχεία να σας βοηθήσει. (Διαβάστε επίσης: Σημάδια ότι μπορεί να είστε εκπαιδευόμενοι Άγγελοι πάνω στη Γη)

Ακολουθούν πέντε σημάδια ότι ο πνευματικός κόσμος προσπαθεί να σας βοηθήσει:

Ηλεκτρικοί μηχανισμοί αρχίζουν να μην λειτουργούν σωστά

Ο πνευματικός κόσμος βρίσκεται σε μια ανώτερη δόνηση από την τρισδιάστατη της γης μας. Ο πνευματικός κόσμος θα χειριστεί τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και φώτα για να μεταφέρει μηνύματα. Όταν το υλικό τους είναι σε υπερφόρτωση θα επηρεάσει τον κόσμο μας και συνήθως αυτό γίνεται σε περιόδους στεναχώριας.

Ένας αγαπημένος σας που έχει πεθάνει ή ένας πνευματικός οδηγός, προσπαθούν να σας βοηθήσουν σε κάτι. Μήπως σκέφτεστε κάποιον αγαπημένο σας που έχει χαθεί για λίγο;

Μερικές φορές κατά την διάρκεια αυτών των στιγμών ίσως ακούσετε ένα ιδιαίτερο τραγούδι που θα σας επισημάνει ότι αυτός που σκέφτεστε είναι δίπλα σας. Είναι κατά τη διάρκεια αυτών των στιγμών που βρίσκουμε το πέπλο των διαφορετικών διαστάσεων που προσπαθούν να χαθούν στον κόσμο μας.

Αλλαγές στην θερμοκρασία δωματίου

Αισθανθήκατε ποτέ ότι ζεσταινόσασταν και ξαφνικά νιώσατε μια ψύχρα; Ή έχετε προχωρήσει ποτέ σε μια νέα κατάσταση και νιώσατε ότι το σώμα σας πονούσε από την ψύχρα; Ο πνευματικός κόσμος ίσως προσπαθεί να σας προειδοποιήσει ή να σας δώσει να καταλάβετε ότι είστε προστατευμένοι.

Με τον ίδιο τρόπο που εμφανίζεται η ψύχρα, μπορεί να εμφανιστεί και η θερμότητα που είναι ακόμα ένα στοιχείο που προσπαθεί να σας ειδοποιήσει. Υπάρχουν φορές που μία έξαψη εμφανίζεται μέσα από το σώμα και η δυσφορία που μας προκαλεί μας αναγκάζει να παρατηρήσουμε το περιβάλλον.

Ξαφνικές αλλαγές στο περιβάλλον ενός σπιτιού, ενός αυτοκινήτου ή άλλων μερών μπορούν να εκφράζουν μια μυστικιστική αίσθηση προστασίας.

Ζητήστε από τους οδηγούς σας να σας δείξουν σημάδια. Τι συμβαίνει γύρω σας;

Παρατηρείστε τις σκέψεις σας. Ο πνευματικός κόσμος είναι τηλεπαθητικός και μπορεί να νιώσει τις σκέψεις σας και τα αισθήματά σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ακολουθίες αριθμών εμφανίζονται επανειλημμένα

Μήπως βλέπετε διαδοχικούς αριθμούς σε πινακίδες αυτοκινήτων, σε ρολόγια, σε διευθύνσεις ή σε λογαριασμούς email; Οι ακολουθίες αριθμών έχουν ιδιαίτερα νοήματα.

Η Doreen Virtue, συγγραφέας και γνώστης μεταφυσικών ζητημάτων, πιστεύει ότι αυτές οι αριθμητικές ακολουθίες είναι μηνύματα από τους Αγγέλους.

Δώστε σημασία στην επανάληψη. Ερευνήστε το και ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλουν να σας μεταφέρουν οι οδηγοί σας και οι αγαπημένοι σας.

Πνευματικός κόσμος και ιδιαίτερα αρώματα

Ο πνευματικός κόσμος έχει έναν τρόπο να φέρνει στο μυαλό μνήμες μέσα από οικεία αρώματα. Έχετε μυρίσει τριαντάφυλλα ή γαρδένιες και ειδικά σε ένα μέρος που δεν έχει λουλούδια;

Μήπως μυρίζετε καπνό πούρου στο αυτοκίνητό σας; Ίσως να είναι ο πατέρας σας που έχει πεθάνει και προσπαθεί να σας πει να ελαττώσετε ταχύτητα. Οι μυρωδιές μας αναγκάζουν να προσέξουμε.

Ο πνευματικός κόσμος θα σας ακολουθεί με κάποια αρώματα ώστε να σας αναγκάσει να αφήσετε τις σκέψεις της κατάθλιψης και της απογοήτευσης.

Δώστε σημασία σε αυτές τις στιγμές όταν εμφανίζεται η μυρωδιά. Ευχαριστήστε τους αγγέλους σας και τους οδηγούς σας.

Ζώα θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται περίεργα

Μήπως η γάτα σας τρέχει τριγύρω λες και έχει φάει πολλή γατοτροφή; Μήπως ο σκύλος σας γαβγίζει προς μία γωνία στο δωμάτιο όπου δεν υπάρχει κανείς; Τα ζώα αισθάνονται και βλέπουν αυτό που τα ανθρώπινα μάτια δεν μπορούν. Θα αρχίσουν να παρεκτρέπονται σε διαφορετικά επίπεδα. Μερικά κουνάνε την ουρά τους ενώ άλλα δείχνουν φόβο πως κάτι υπάρχει στο δωμάτιο.

Συνήθως ένας τρόπος για να καθαρίσουμε την ατμόσφαιρα είναι να να καίμε βότανα που μεταφέρουν την μυρωδιά τους στον αέρα.

Οι πνευματικοί σας οδηγοί και οι αγαπημένοι σας ίσως να θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας αλλά το μυαλό σας είναι τόσο απασχολημένο που δεν είστε σε θέση να λάβετε τα μηνύματα. Παρηγορήστε τα ζώα σας παρηγορώντας το πνεύμα σας. (Διαβάστε επίσης: 3 Σημάδια ότι Γνωρίζετε Κάποιον από Προηγούμενη Ζωή)

Αυτά είναι μερικά σημάδια με τα οποία ο άλλος κόσμος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Τα θαύματα δεν χρειάζεται να είναι μεγάλης κλίμακας. Να λέτε πάντα τις προσευχές σας, επιτρέψτε την καθοδήγηση στις ήσυχες στιγμές και προστατέψτε το πνεύμα σας από οτιδήποτε ο ανώτερός σας εαυτός βρίσκει επικίνδυνο. Δεν μπορείτε να επιτρέψετε να εμφανιστεί μια επίθεση όταν προέρχεστε από ένα μέρος αγάπης και ευγνωμοσύνης. Ο πνευματικός κόσμος είναι μία υπέροχη διάσταση και είναι πάντα τριγύρω μας για να βεβαιωθεί ότι θα παραμείνετε στο δρόμο για την αγάπη και το φως.

Μετάφραση: awakengr.com via powerofpositivity.com / Image by Stefan Keller from Pixabay