Πώς να επικοινωνήσουμε με τον Φύλακα Άγγελο μας

Οι άγγελοι εμφανίζονται στα περισσότερα σημαντικά θρησκευτικά κείμενα σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων δύο από τα πιο δημοφιλή θρησκευτικά βιβλία μεταξύ άλλων, η βίβλος και το Κοράνι.

Πιστεύω πως αυτό δείχνει την ευρέως διαδεδομένη πίστη στους αγγέλους. Κάθε ένας από εμάς έχει έναν προσωπικό φύλακα άγγελο ανεξάρτητα από την θρησκεία του.

Πόσο εκπληκτικό είναι ότι όλοι μας έχουμε αυτό το κοινό ανάμεσα σε τόσο μεγάλη παγκόσμια ποικιλομορφία; Η λέξη «άγγελος» σημαίνει αγγελιοφόρος. Οι άγγελοι μεταφέρουν μηνύματα από τον Θεό αλλά ανεξάρτητα από το που προέρχονται, οι άγγελοι πιστεύεται ότι είναι τα στελέχη μιας θεϊκής πηγής.

Υπάρχουν πολλοί τύποι αγγέλων, αλλά ένας φύλακας άγγελος στέλνεται προσωπικά για να σας καθοδηγήσει και να σας προστατεύσει στη γήινη ζωή σας. Γενικά, όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να συνδέονται με τον φύλακα άγγελο τους , το κάνουν γιατί θέλουν μια απόδειξη πως αυτός ο άγγελος υπάρχει.

Όπως και με άλλα πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας, οι άνθρωποι τείνουν να αναρωτιούνται γιατί, αν υπάρχουν οι άγγελοι, δεν μπορούμε να τους δούμε. Ωστόσο, όταν αρχίζετε να συνδέεστε με έναν άγγελο ή με πολλούς, θα αρχίσετε να βιώνετε κάποια απτά σημάδια.

Το να βλέπετε φτερά σε περίεργα μέρη είναι το πιο συνηθισμένο σημάδι ότι ένας άγγελος είναι παρόν. Όταν άρχισα να βλέπω φτερά αρχικά απέδιδα την ύπαρξη τους σε μαξιλάρια ή σε πουλιά αντί για μια αιθέρια πηγή. Μπορείτε σχεδόν πάντα να δώσετε μια λογική εξήγηση για να αποφύγετε την πεποίθηση ότι έχετε βιώσει κάτι αιθέριο.

Το να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εμπιστευτεί αυτές τις διακριτικές ενδείξεις είναι συχνά ένα εμπόδιο που πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεπεράσουν. Όταν ξεκίνησα να βλέπω για πρώτη φορά φτερά, ήταν λίγο μετά από μια δυσάρεστη εμπειρία και αυτά τα φτερά άρχισαν να με χαλαρώνουν και να με κάνουν να νιώθω ότι τελικά όλα θα πάνε καλά.

Όταν συνδέεστε με τον φύλακα άγγελο σας, να ξέρετε ότι η αισθητηριακή σας επίγνωση δεν περιορίζεται στην όραση. Στην πραγματικότητα, όταν κλείνετε τα μάτια σας, εξαλείφετε τους αντιπερισπασμούς της φυσικής όρασης. Σας επιτρέπει να εστιάσετε εσωτερικά ώστε να ενεργοποιήσετε τις άλλες αισθήσεις σας.

Με κλειστά μάτια, ζητήστε από τους αγγέλους να σας δώσουν ένα σημάδι της παρουσίας τους. Παρακάτω υπάρχουν πέντε εμπειρίες που μπορεί να βιώσετε όταν συναντάτε τον φύλακα άγγελο σας:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

  1 .Οι άγγελοι συχνά εμφανίζονται ως μια εσωτερική αίσθηση, η οποία δεν είναι μόνο φυσική αλλά και συναισθηματική.

Ένα σωματικό σημάδι μπορεί να περιλαμβάνει ανατριχίλες ή να νιώσετε ένα αεράκι να σας διαπερνά. Όσον αφορά το συναισθηματικό σημάδι μπορεί να νιώσετε να σας περιβάλλει μια αίσθηση αγάπης και υποστήριξης.

  2.Οι άγγελοι προτιμούν να επικοινωνούν με ήχους.

Ίσως ακούσετε κουδουνίσματα όταν οι άγγελοι προσπαθούν να συνδεθούν μαζί σας. Είναι αρκετά συνηθισμένο. Αν αρχίσετε να το προσέχετε όταν συμβαίνει, θα δείτε ένα μοτίβο. Εμφανίζεται μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας; Εξετάστε γιατί προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Ίσως αυτή την ώρα της ημέρας είστε αγχωμένοι και οι άγγελοι προσπαθούν να σας υπενθυμίσουν ότι πρέπει να ηρεμήσετε. Συχνά βιώνω τους αγγέλους μέσω του ήχου και γενικά επικοινωνούν μαζί μου όταν δεν τους περιμένω.

 3. Η μυρωδιά είναι ένα ακόμα σημάδι ότι οι άγγελοι είναι κοντά σας.

Αν μυρίσετε απρόσμενα ένα όμορφο άρωμα και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την πηγή του, ίσως ένας άγγελος έρχεται σε επαφή μαζί σας για να σας υπενθυμίσει την παρουσία του με μια ευωδιαστή και όμορφη μυρωδιά.

4. Μια απροσδόκητη γλυκιά γεύση στο στόμα σας μπορεί να είναι άλλη μια ένδειξη αιθέριας παρουσίας

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, η γλυκιά γεύση νέκταρ είναι ένα εκπληκτικό σημάδι ότι η ενεργητική σας δόνηση είναι σε ένα ανώτερο επίπεδο. Όσο μεγαλύτερη είναι η δόνησή σας, τόσο πιο εύκολη είναι η επαφή με τους αγγέλους

5. Ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε τους αγγέλους είναι με το εσωτερικό σας μάτι.

Πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν δύσκολο να δουν τους αγγέλους με τα φυσικά τους μάτια και θεωρούν πιο εύκολο να τους βλέπουν με το εσωτερικό τους μάτι που συνήθως αναφέρεται ως τσάκρα του Τρίτου ματιού. Το βασικότερο για να δείτε τους αγγέλους με το εσωτερικό σας μάτι είναι να χαλαρώσετε και να τους αφήσετε να έρθουν. Μην προσπαθείτε υπερβολικά. Απλώς να είστε ανοιχτοί σε ότι έρχεται.

Με τακτικό διαλογισμό θα είναι ευκολότερο να έρθετε σε επαφή με τους αγγέλους. Αν είστε αρχάριοι ίσως είναι πιο εύκολο να κάνετε μαθήματα ή να γίνετε μέλος σε ομάδα διαλογισμού για να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη της υπομονής και της αυτοπεποίθησης ώστε να διαλογίζεστε μόνοι.

Μετάφραση: awakengr.com από το viralnovelty.net / Image by (Joenomias) Menno de Jong from Pixabay