888
Image by thitimon from depositphotos

Το μήνυμα των αγγέλων μέσα από τους αριθμούς 8, 88, 888 και 8888

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου τον αριθμό 8, 88, 888 ή 8888, όταν κοιτάς το ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι ένα μήνυμα που σου στέλνουν οι Άγγελοι και παρακάτω θα μάθεις τι θέλουν να σου πουν.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 8;

Στην αριθμολογία, το 8 θεωρείται ο αριθμός της δύναμης και της αναγέννησης. Επίσης, δηλώνει τα εμπόδια και τις προκλήσεις, και ως γνωστό η επίτευξη ενός στόχου σημαίνει να ξεπεράσεις ό, τι σε εμποδίζει να προχωρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνουν οι επαναλαμβανόμενοι Αριθμοί. Πώς το Σύμπαν επικοινωνεί μαζί μας

Οπότε, πρέπει να το εκλάβεις σαν υπενθύμιση ότι έχεις τη δύναμη όχι μόνο να αλλάξεις την κατεύθυνση της δικής σου ζωής, αλλά όλων όσοι είναι δίπλα σου. Αν έχεις περιοριστεί ή δεν έχεις βγάλει το σύνολο του δυναμικού σου  είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να πάρεις τα πάνω σου. Μήπως το “έδωσες” σε κάποιον άλλο, που κατέχει ήδη μια συγκεκριμένη θέση στην κοινωνία, είναι ήδη επιτυχημένος, πλούσιος ή ανώτερος ιεραρχικά, έχει κατάρτιση ή εμπειρία;

Αν δεις τον συγκεκριμένο αριθμό να εμφανίζεται συνέχεια μπροστά σου είναι γιατί μάλλον πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις και να ενεργοποιηθείς ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες. Ήρθε η ώρα να αναλάβεις τα ηνία! Σταμάτα να ασχολείσαι με τα ασήμαντα γιατί είσαι ικανός για μεγάλα πράγματα!

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 88;

Εάν βλέπεις συνέχεια τον αριθμό 88, είναι ένα σημάδι ότι οι ευκαιρίες έρχονται! Το 88 μπορεί να φέρει τεράστιο πλούτο, αλλά είσαι έτοιμος να τον διαχειριστείς; Αυτός ο αγγελικός αριθμός εμφανίζεται συχνά ως υπενθύμιση ότι η αφθονία δεν αναφέρεται μόνο στα χρήματα και στα υλικά αγαθά.

Aν γίνει μονοψήφιος, δίνει τον 7 (8 + 8 = 16 => 1 + 6 = 7), αριθμός βαθιά πνευματικός. Επομένως, το 88 απαιτεί από σένα να δουλέψεις πρώτα με τον εαυτό σου για να λάβεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι οι προθέσεις και οι ενέργειές σου σύμφωνες με τις ηθικές αξίες σου; Αντιμετωπίζεις τους πάντες δίκαια; Ελέγχεις τη δύναμή σου ή καταπιέζεις τους άλλους; Ένας αυστηρός, αλλά αληθινός ηθικός κώδικας είναι αυτό που θα φέρει τον πλούτο και την ευημερία στη ζωή σου: αυτό είναι το μήνυμα του αριθμού 88.

Ναι μεν θα εμφανιστούν ευκαιρίες, αλλά πρέπει να μείνεις επικεντρωμένος στο όραμα, τις αξίες και την αλήθεια σου και τον πλούτο που θα αποκτήσεις να τον μοιραστείς και όχι να τον κρατήσεις μόνο για σένα.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 888;

Αν βλέπεις τον αριθμό 888, τότε είναι καιρός να καθίσεις και να σκεφτείς γιατί πέφτεις συνεχώς σε παγίδες και εμπόδια! Το εγώ σου, προκειμένου να προστατευτεί, σε κρατάει σε μέτριο επίπεδο. Ενδεχομένως να βρίσκεις κάθε είδους δικαιολογίες για να μην κάνεις ό,τι χρειάζεται ή να είσαι φυγόπονος. Αν, μάλιστα, πρόσφατα βίωσες έναν θάνατο, πιθανόν να βάζεις με το μυαλό σου διάφορα ή να απέκτησες φοβίες.

Ο 888 εμφανίζεται για να σου πει ακριβώς αυτό: επίμενε και συνέχισε. Επιπλέον, είναι και μια ένδειξη ότι ρίχνεις πολλή προσπάθεια σε λάθος αντικείμενα και χρειάζεται να αλλάξεις τις επιδιώξεις σου.Οι άγγελοι που επιβλέπουν το ταξίδι σου μπορούν να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα, γι’ αυτό σου στέλνουν το μήνυμα ότι ΠΡΕΠΕΙ να διοχετεύσεις την ενέργειά σου προς τη σωστή κατεύθυνση!

Τα επιτεύγματα, η εξουσία και η επιρροή βρίσκονται ακριβώς στην άλλη πλευρά του εμποδίου που αντιμετωπίζεις και όσο πιο γρήγορα το ξεπεράσεις, τόσο πιο σύντομα θα οδηγηθείς εκεί. Άλλη μια ερμηνεία, αν συχνά σου εμφανίζεται ο αριθμός 888, είναι ότι είναι απαραίτητο να ευθυγραμμιστείς ξανά με τις ηθικές αρχές σου. Μην παραπλανείς, εξαπατάς ή κατηγορείς … τον εαυτό σου ή οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Να παραμείνεις ακέραιος και δίκαιος.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 8888;

Στη αριθμολογία, ο 8888 είναι ο αριθμός της κυριαρχίας! Συχνά δείχνει την έναρξη μιας πορείας, που αν την ακολουθήσεις, θα φτάσεις σε ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο της ζωής σου και θα αποτελέσεις παράδειγμα και για τους άλλους.

Είναι μια ένδειξη ότι οι ενέργειές σου εξυπηρετούν και τους γύρω σου. Δείχνει, επίσης, ότι θα αποκτήσεις πλούτο, ευημερία και εξουσία. Αλλά, πρέπει τα κίνητρά σου και οι προθέσεις σου είναι καθαρά και να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητες και τη δύναμή σου με σύνεση.

Βλέποντας τον αριθμό 8888, είναι ένα σημάδι ότι κινείσαι μέσα από μια πύλη για να επιτύχεις σπουδαία πράγματα! Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με προκλήσεις και δοκιμασίες, αλλά θα καταφέρεις, με τη βοήθεια των αγγέλων, να τις ξεπεράσεις.

astrology.gr / Image by thitimon from depositphotos.com