Καλλιτεχνική απεικόνιση από d0ran στο Pixabay

5 «εξωγήινοι» που «πιάστηκαν ζωντανά» στις κάμερες

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο σχολιασμού, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Ένα πολύ ιδιόρρυθμο τέστ αντίδρασης: Τι μπορεί να συμβαίνει όταν συνάνθρωποί μας σε ανύποπτο χρόνο και τόπο καταγράφουν περίεργα όντα σε παράξενα μέρη ή ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους; Σίγουρα αναρωτιούνται αν αυτό που είδαν είναι αληθινό ή κάτι γελά τα μάτια τους. Κάποιοι θα είναι 100% σίγουροι ότι πρόκειται για εξωγήινους. Οι σκεπτικιστές σίγουρα θα έχουν μια λογική εξήγηση ότι αυτό που είδαν δεν ήταν εξωγήινο ον.

Τι γίνεται, όμως, όταν συνάνθρωποί μας βλέπουν διάφορα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και δείχνουν περίεργες φιγούρες που παραπάμπουν σε εξωγήινους; Υπάρχουν μερικές κατηγορίες ανθρώπων που αντιδρούν διαφορετικά από άλλους. Εσείς, σε ποια ανήκετε;

Οι εύπιστοι θα πουν ότι “ναι” είναι εξωγήινοι. Οι προσεκτικοί θα παρατηρήσουν κάποιο σφάλμα ή κάποιο τεχνικό λάθος που θα προδίδει ότι πρόκειται για επεξεργασμένο βίντεο (και στις μέρες μας η τεχνολογία, εύκολα ξεγελάει το μάτι). Οι εξυπνάκηδες θα είναι 100% ότι είναι μπούρδα, θα πουν “τι πίνεις και δεν μας δίνεις”, χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία να δουν το βίντεο, γιατί είναι βέβαιοι εκ των προτέρων ότι είναι έτσι όπως τα λένε οι ίδιοι.

Αν και το θέμα της ύπαρξης των εξωγήινων και των ιπτάμενων οχημάτων τους δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από καμία αρχή, παρά μόνο έμμεσα από διάφορα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA και άλλων υπηρεσιών, εξακολουθεί να διχάζει τους ανθρώπους.

Οι μεν δεν αποδέχονται την ύπαρξή τους ούτε όταν υπάρχουν σχετικά στοιχεία γι’ αυτά, όπως κάποια videos ή φωτογραφίες. Υποστηρίζουν ότι είναι ψεύτικα.Οι υπόλοιποι, έστω και υπό προϋποθέσεις, δέχονται ή εξετάζουν την πιθανότητα της ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών -όχι μόνο σε άλλους πλανήτες και ηλιακά συστήματα- αλλά σε εμάς, εδώ, στην Γη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βιντεοσκοπηθεί παράξενα ανθρωποειδή πλάσματα να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Συνήθως, λόγω της εμφάνισής τους, αποδίδονται σε εξωγήινους, ειδικά αν αυτά εντοπίζονται κοντά στην περιβόητη «Περιοχή 51». Άλλοι, υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι fake, hoax, μοντάζ και πλαστά.

Αλλά τι γίνεται όταν βρίσκεις μυστηριώδη και ανατριχιαστικά όντα στα κεραμίδια του σπιτιού σου ή όταν η γάτα σου «μυρίζεται» κάτι, αλαφιάζει και τρέχει προς τα εκεί, οπότε διαπιστώνεις πως κάτι, το οποίο δεν έχεις ξαναδεί και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου, σε παρακολουθεί κρυμμένο πίσω από κάποιες καλλιέργειες;

Παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί με τίτλο “5 Aliens Caught On Camera & Spotted In Real Life! #2”, θα καταλάβετε – αν το παρακολουθήσετε – σε ποια κατηγορία ανήκετε. Πάρτε το σαν τεστ. Επίσημα, κανείς δεν θα σας πει ότι είναι αληθινά. Μπορεί και να μην είναι. Γι’ αυτό και η λέξη εξωγήινοι είναι σε εισαγωγικά. στον τίτλο. Το θέμα, όμως, είναι πως αντιδράτε εσείς στη θέα τους.

diadrastika / Image by d0ran from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.