5 εξωγήινοι που «πιάστηκαν ζωντανά» στις κάμερες, σε ένα βίντεο

[08/09/2017 - 09:52]

5 εξωγήινοι που «πιάστηκαν ζωντανά» στις κάμερες, σε ένα βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν συνάνθρωποί μας σε ανύποπτο χρόνο και τόπο καταγράφουν περίεργα όντα σε παράξενα μέρη ή ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους;

Αν και το θέμα της ύπαρξης των εξωγήινων και των ιπτάμενων οχημάτων τους δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από καμία αρχή, παρά μόνο έμμεσα από διάφορα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA και άλλων υπηρεσιών, εξακολουθεί να διχάζει τους ανθρώπους.

Οι μεν δεν αποδέχονται την ύπαρξή τους ούτε όταν υπάρχουν σχετικά στοιχεία γι’ αυτά, όπως κάποια videos ή φωτογραφίες. Υποστηρίζουν ότι είναι ψεύτικα.

Οι υπόλοιποι, έστω και υπό προϋποθέσεις, δέχονται ή εξετάζουν την πιθανότητα της ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών -όχι μόνο σε άλλους πλανήτες και ηλιακά συστήματα- αλλά σε εμάς, εδώ, στην Γη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βιντεοσκοπηθεί παράξενα ανθρωποειδή πλάσματα να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Συνήθως, λόγω της εμφάνισής τους, αποδίδονται σε εξωγήινους, ειδικά αν αυτά εντοπίζονται στην περιβόητη «Περιοχή 51». Άλλοι, υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι fake, hoax, μοντάζ και πλαστά.

Αλλά τι γίνεται όταν βρίσκεις μυστηριώδη και ανατριχιαστικά όντα στα κεραμίδια του σπιτιού σου ή όταν η γάτα σου «μυρίζεται» κάτι, αλαφιάζει και τρέχει προς τα εκεί, οπότε διαπιστώνεις πως κάτι, το οποίο δεν έχεις ξαναδεί και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου, σε παρακολουθεί κρυμμένο πίσω από κάποιες καλλιέργειες;

Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

5 Aliens Caught On Camera & Spotted In Real Life! #2

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ