5 εξωγήινοι που «πιάστηκαν ζωντανά» στις κάμερες, σε ένα βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν συνάνθρωποί μας σε ανύποπτο χρόνο και τόπο καταγράφουν περίεργα όντα σε παράξενα μέρη ή ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους;

Αν και το θέμα της ύπαρξης των εξωγήινων και των ιπτάμενων οχημάτων τους δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από καμία αρχή, παρά μόνο έμμεσα από διάφορα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA και άλλων υπηρεσιών, εξακολουθεί να διχάζει τους ανθρώπους.

Οι μεν δεν αποδέχονται την ύπαρξή τους ούτε όταν υπάρχουν σχετικά στοιχεία γι’ αυτά, όπως κάποια videos ή φωτογραφίες. Υποστηρίζουν ότι είναι ψεύτικα.

Οι υπόλοιποι, έστω και υπό προϋποθέσεις, δέχονται ή εξετάζουν την πιθανότητα της ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών -όχι μόνο σε άλλους πλανήτες και ηλιακά συστήματα- αλλά σε εμάς, εδώ, στην Γη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βιντεοσκοπηθεί παράξενα ανθρωποειδή πλάσματα να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Συνήθως, λόγω της εμφάνισής τους, αποδίδονται σε εξωγήινους, ειδικά αν αυτά εντοπίζονται στην περιβόητη «Περιοχή 51». Άλλοι, υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι fake, hoax, μοντάζ και πλαστά.

Αλλά τι γίνεται όταν βρίσκεις μυστηριώδη και ανατριχιαστικά όντα στα κεραμίδια του σπιτιού σου ή όταν η γάτα σου «μυρίζεται» κάτι, αλαφιάζει και τρέχει προς τα εκεί, οπότε διαπιστώνεις πως κάτι, το οποίο δεν έχεις ξαναδεί και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου, σε παρακολουθεί κρυμμένο πίσω από κάποιες καλλιέργειες;

Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

5 Aliens Caught On Camera & Spotted In Real Life! #2

diadrastika