Αρχαίοι Γίγαντες Βρέθηκαν Θαμμένοι στην Αλάσκα (video)

Αρχαίοι Γίγαντες Βρέθηκαν Θαμμένοι στην Αλάσκα;

Ο Ιβάν Τ. Σάντερσον, ένας διάσημος Αμερικανός ζωολόγος, κάποτε μοιράστηκε με το κοινό μια περίεργη ιστορία για μια επιστολή που έλαβε από τον Alan Makshir, έναν μηχανικό που ήταν τοποθετημένος στο Aleutian νησί της Shemya κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατά την κατασκευή ενός αεροσκάφους, το πλήρωμά του μπουλντόζωσε μια ομάδα λόφων και ανακάλυψε κάτω από από αυτούς αρκετές ιζηματογενείς στρώσεις που φάνηκε να είναι ανθρώπινο κατάλοιπο.

Ο ορεινός όγκος της Αλάσκας ήταν στην πραγματικότητα ένα νεκροταφείο γιγαντιαίων ανθρώπινων υπολειμμάτων, αποτελούμενων από κρανία και οστά με μακριά πόδια.

Το κρανίο μετρήθηκε από 22 έως 24 ίντσες από τη βάση έως το στέμμα (58 cm) και το πλάτος ήταν 11 ίντσες (30 cm).

Δεδομένου ότι ένα ενήλικο κρανίο συνήθως μετρά περίπου οκτώ ίντσες από πίσω προς τα εμπρός, ένα τέτοιο μεγάλο κρανίο θα σήμαινε ένα τεράστιο μέγεθος για έναν κανονικά αναλογούντα άνθρωπο.

Αρχαίοι γίγαντες βρέθηκαν θαμμένοι στην Αλάσκα;
Αρχαίο γιγαντιαίο νεκροταφείο που αποκαλύφθηκε στην Ατλαντική χρυσή περιοχή στην Αλάσκα. μέσω των μεγαλύτερων προγόνων.

Οι αρχαίοι γιγάντες είχαν μια διπλή σειρά δοντιών και δυσανάλογα επίπεδα κεφάλια.

Αρχαίοι γίγαντες βρέθηκαν θαμμένοι στην Αλάσκα;
Κρανία Γιγάντων με επιμήκη μορφή βρίσκονται στην Αλάσκα.

Επιπλέον, κάθε κρανίο λέγεται ότι ήταν τακτοποιημένο (trepanned) με μια διαδικασία κοπής μιας τρύπας στο άνω τμήμα του κρανίου. Η συνήθεια της ισοπέδωσης του κρανίου ενός βρέφους και της ανάγκης να αναπτυχθεί σε επιμήκη μορφή ήταν μια πρακτική που χρησιμοποιείται από τους αρχαίους Περουβιανούς, τους Μάγους και τους Flathead Indians της Μοντάνα.

Αρχαίοι γίγαντες βρέθηκαν θαμμένοι στην Αλάσκα;
Άρθρο για την ανακάλυψη των γίγαντων στην Αλάσκα

Ο Sanderson προσπάθησε να συγκεντρώσει περαιτέρω αποδείξεις, τελικά δε, έλαβε επιστολή από άλλο μέλος της μονάδας που επιβεβαίωσε την έκθεση. Οι επιστολές ανέφεραν ότι το Ίδρυμα Smithsonian συγκέντρωσε τα απομεινάρια, όμως δεν ακούστηκε τίποτα άλλο.

Αρχαίοι γίγαντες βρέθηκαν θαμμένοι στην Αλάσκα;

Ο Sanderson φάνηκε πεπεισμένος ότι το Ίδρυμα Smithsonian είχε λάβει τα περίεργα κειμήλια, αλλά αναρωτιόταν γιατί δεν θα απελευθέρωνε τα δεδομένα. Ρώτησε: “… είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ξανά τη διόρθωση όλων των σχολικών βιβλίων;”

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: ΕΙΧΑΝ την ΕΝΤΟΛΗ να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ οστά ΓΙΓΑΝΤΩΝ

Ancient Giants Found Buried In Alaska?

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Γίγαντες, θα πρέπει να παρακολουθήσετε: True Legends – Episode 3: Ολοκαύτωμα των Giants από τον Steve Quayle .

[Αυτό το άρθρο “οι αρχαίοι γίγαντες που βρέθηκαν θαμμένοι στην Αλάσκα;” δημοσιεύθηκε στο Stange Sounds και αναδημοσιεύεται από το kavalarissa.eu]
το είδαμε στο amfipolinews

loading...