Πως Γίνεται η Επικοινωνία με τους Ολύμπιους του Διός

ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΙΣΚΟΝ ΠΥΡ ΣΕΙΡΙΟΥ

Έχουν μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από μπάλα του μπάσκετ. Όταν εμφανίζεται μια τέτοια σφαίρα έχει έντονο φλογώδες χρώμα. Όσο πλησιάζει γίνεται εκτυφλωτικά λευκή σαν χιλιάδες ήλιοι αφού αφανίζει τελείως το φως της ημέρας.

Ο άνθρωπος μεταπηδά σε μια ανυπαρξία. Τα πάντα χάνονται γύρω του, ούτε αντικείμενα, ούτε σκιάσεις. Βρίσκεται μόνος του μέσα σε μια άβυσσο φωτός. Το φως που τον περιλούζει του δημιουργεί την αίσθηση ότι θα τον αφανίσει και αισθάνεται ότι έχει τις ιδιότητες του φωτός.

Όταν καταλαγιάσουν οι συγκινήσεις και τα συναισθήματα, το κέντρο της σφαίρας μορφοποιείται σε φωτεινό ολόγραμμα οντότητας, που είναι πιο φωτεινό από αυτήν. Το έντονο φως του δεν σ’ ενοχλεί αλλά μοιάζει να σου χαϊδεύει τα μάτια. Η μορφή της οντότητας είναι ανθρώπινη που άλλοτε φορά αρχαίο χιτώνα και άλλοτε εφαρμοστή φόρμα.

Η επικοινωνία με το ενεργειακό ολόγραμμα είναι νοητική, άμεση και συγκεκριμένη: “Ονομάζομαι Πλίθων και είμαι μέλος του μητρικού σκάφους Τοξότης”..

Το ασθενές σημείο της εμπειρίας αυτής είναι ο χείμαρρος των συναισθημάτων και η έντονη συγκίνηση που σε κυριεύει ανάμεικτη με αισθήματα φόβου. Δημιουργείται έντονη ταχυκαρδία, παγώνει ο αυχένας, ανατριχιάζεις, αισθάνεσαι τη διάθεση να κλάψεις και όταν συνειδητοποιείς την τιμή που σου γίνεται, όλα αυτά μετατρέπονται σε απέραντη ευτυχία.

Εάν επικρατεί έντονη συναισθηματική φόρτιση η σφαίρα εξαφανίζεται, γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα συντονισμού κραδασμών και ο άνθρωπος κινδυνεύει. Μόνο η απόλυτη ηρεμία ψυχής δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μορφοποίηση του ενεργειακού φωτοφόρου ολογράμματος και νοητική συνομιλία. Οι νοητικές συνομιλίες που πραγματοποιούνται παραμένουν έντονες και είναι ανεξίτηλες στον άνθρωπο συνομιλητή για μεγάλο χρονικό διάστημα..

[“Η Άγνωστη Αρχαιολογία των Ελλήνων”, Γ. Καλογεράκη]

Σχόλιο diadrastika:
Σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετοί έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Nicos Kastanias / Image by Emily Schoeme from Pixabay