Η Ταινία «Σείριος» Αποδεικνύει την Εξωγήινη Τεχνολογία με το Σώμα ενός Εξωγήινου

Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr

Μια νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα (Απρίλιος 2013) ισχυρίζεται ότι έχει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ενός «ανθρωποειδούς απροσδιόριστης προέλευσης”, λέγοντας ότι υπάρχει στην κατοχή τους εξωγήινος οργανισμός.

Διαβάστε επίσης: Σείριος. Η Αφετηρία των Θεών

Με τίτλο “Σείριος” , η ταινία είναι μια προσπάθεια του σκηνοθέτη Amardeep Kaleka, όπου αφηγείται την ιστορία των ΑΤΙΑ, της κατασταλμένης εξωγήινης τεχνολογίας και το μικρό ανθρωποειδές πλάσμα που ανακάλυψαν στην έρημο της Ατακάμα στη Χιλή. Μπορείτε να θυμηθείτε βλέποντας μερικές εικόνες από τον μικρό τύπο που υπάρχουν γύρω από το Διαδίκτυο για περίπου μια δεκαετία, εδώ: rense.com. Αν και εφόσον τα αποδεικτικά στοιχεία στον “Σείριο” είναι πιστευτά, μπορεί να έχουμε επιτέλους την απόδειξη ότι το πλάσμα είναι εξωγήινης φύσης.

«Αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ιστορία που ποτέ δεν ειπώθηκε”, δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου ο Δρ Steven Greer για την αποκάλυψη του Έργου του. «Μόλις καταλάβουν οι άνθρωποι ότι τα ταξινομημένα προγράμματα έχουν υπολογίσει πώς λειτουργούν τα UFO, θα συνειδητοποιήσουμε ότι δεν χρειαζόμαστε πλέον το πετρέλαιο, τον άνθρακα και την πυρηνική ενέργεια.

Η ταινία ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει παλαιά μυστικά δεκαετίας σχετικά με την κατασταλμένη εξωγήινη τεχνολογία, με συνεντεύξεις από την κυβέρνηση και στρατιωτικούς υπαλλήλους που έχουν πραγματικά έρθει σε επαφή με εξωγήινα είδη.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22 Απριλίου στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τον Δρ Γκριρ, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων και DVD πηγαίνουν για να δημιουργήσουμε ενα εργαστήριο”νέας ενέργειας” που θα προσπαθήσουμε να ξεκλειδώσουμε τις τις κατασταλμένες εξωγήινες τεχνολογίες. (9 Απριλίου 2013, atheatignosi)

Δείτε την ταινία:

SIRIUS: from Dr. Steven Greer – Original Full-Length Documentary Film (FREE!)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Image by WikiImages from Pixabay