Επίσημο Έγγραφο FBI. «Πολυδιάστατη Φυλή Επισκέπτεται τη Γη από το 1947»

Πριν από μερικά χρόνια ένα έγγραφο του FBI αποκάλυψe την ύπαρξη εξωγήινων. Με αυτό το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI θέλησε έμμεσα να μας ειδοποιήσει για την παρουσία εξωγήινων που θα μπορούσαν να εμφανιστούν με τα διαστημόπλοια τους περνώντας μέσα από άλλη διάσταση.

1)..Ένα από τα παρατηρούμενα αεροσκάφη είχε επιβάτες μέσα ενω ενα άλλο αεροσκάφος ήταν τηλεχειριζόμενο! ..

2) ..η αποστολή είναι ειρηνική οι επισκέπτες της σχεδιάζουν να παραμείνουν στον πλανήτη…

3) ο τύπος της εν λόγω Φυλής των επισκεπτών έχει τεράστιες διαστάσεις αλλά είναι με ανθρώπινη όψη..

4) ..δεν είναι επίγεια και προέρχονται από τον κόσμο σας…

5) … Προέρχονται από ένα Αιθέριο κόσμο που δεν γνωρίζετε έτσι δεν προέρχονται από κανέναν άλλο γνωστό πλανήτη…

6).. Τα σώματα των επισκεπτών και τα πλοία τους υλοποιούνται με δονήσεις μέσα στην πυκνή ύλη της γης…

7) … Τα πλοία μας έχουν δέσμες ενέργειας που μπορούν να αποσυνθέσουν οποιοδήποτε άλλο σκάφος θα τα απειλήσει και μπορούν ξαφνικά να εξαφανιστούν από την ύπαρξή σας χωρίς ίχνος..

8) .. Η περιοχή από την οποία έρχονται είναι το αστρικό επίπεδο που αντιστοιχεί στον LOCA ή TALAS ,οι εσωτεριστές θα καταλάβουν αυτές τις λέξεις, στην πραγματικότητα οι λόκας-ταλας που δεν είναι φυσικοι η μεταφυσικοι.. είναι διαφορετικά επίπεδα συνείδησης, κάθε επίπεδο συνείδησης διαφορετικό από το δικό μας είναι ένα παράλληλο επίπεδο διαστάσεων..

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

9) ..οι επισκέπτες χρησιμοποιούν ένα σύστημα ραντάρ που τους Επιτρέπει να συλλάβουν τη θέση ανοίγματος για να μετακινηθούν από τη μία διάσταση στην άλλη…

Διαβάστε επίσης: FBI: Ο Νίκολα Τέσλα είναι από τον Πλανήτη Αφροδίτη, υποδηλώνει καταχωρημένη πληροφορία σε επίσημο έγγραφο

Το link με το έγγραφο του FBI θα το δείτε εδώ: https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια με τίτλο: FBI: “An Alien Race Visits the Earth since 1947 and comes from another Temporal Space Dimension”. Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά.

makeleio.gr και volcanotimes.com