Πλανήτης Αφροδίτη και Νίκολα Τέσλα. Εικόνα σε επεξεργασία

FBI. ο Νίκολα Τέσλα είναι από τον Πλανήτη Αφροδίτη, υποδηλώνει καταχωρημένη πληροφορία σε επίσημο έγγραφο

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο σχολιασμού, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Νίκολα Τέσλα. Ένας άνθρωπος θρύλος, τόσο για την ζωή του, όσο και για τις εφευρέσεις του. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά γύρω από αυτόν, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι υπερβολές ή να αγγίζουν τα όρια της φαντασίας – ακόμα και να την ξεπερνούν. Ένα από αυτά, αφορά ένα έγγραφο που αναφέρει πως ο Νικόλα Τέσλα εφηύρε επιτυχώς μια συσκευή η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την διαπλανητική επικοινωνία. Εξηγεί ότι οι μηχανικοί του Tesla κατασκεύασαν τη συσκευή μετά το θάνατο του Tesla, το 1950, και από τότε ήταν σε στενή επαφή με τα «Διαστημόπλοια». Μόνο που αυτή τη φορά έχουμε το FBI να διαχειρίζεται και να αρχειοθετεί ανάλογες πληροφορίες.

Το έγγραφο από το FBI αναφέρει πως σύμφωνα με την Margaret Storm, όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Τέσλα ήταν Αφροδιτιανός, δηλαδή με καταγωγή από τον Πλανήτη Αφροδίτη, ο οποίος Νίκολα μεταφέρθηκε στη Γη, το 1856, όταν ήταν μωρό και αφέθηκε στη φροντίδα του κυρίου και της κυρία Tesla, σε μια ορεινή επαρχία της πρώην Γιουγκοσλαβίας, την σημερινή Κροατία.

Διαβάστε επίσης: Οι παράξενες εφευρέσεις του Τέσλα

Σχεδόν όλοι αγαπούν μια καλή ιστορία που μπορεί να μοιάζει φανταστική. Αλλά ποια είναι καλύτερη παρά εκείνη που μπορεί να να υποδείξει ότι ο Νίκολα Τέσλα, ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυαλά που έζησαν ποτέ στη Γη, ήταν ένας εξωγήινος. Και όχι, δεν πρόκειται για ένα συμπέρασμα στο οποίο καταλήξαμε, ούτε για αυτό που στις μέρες μας αναφέρουμε ως Fake News, δηλαδή πλαστά ή κατασκευασμένα νέα. Πρόκειται για μία παράξενη πραγματικότητα που αναφέρεται σε ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI, το οποίο είναι ελεύθερα διαθέσιμο εδώ: https://vault.fbi.gov/nikola-tesla

Τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που δημοσιεύονται από το FBI στο διαδικτυακό Vault του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ αναφέρουν μια σειρά από ενδιαφέροντα πράγματα για τον Nikola Tesla. Το έγγραφο χρονολογείται από τις 14 Ιουνίου 1957 με τίτλο “Interplanetary Session Newsletter” και αναφέρει μια σειρά από αμφιλεγόμενα θέματα, όπως για Ιπτάμενους Δίσκους στην Νέα Υόρκη και, γενικότερα, στον Αμερικάνικο ουρανό:

FBI: ο Νίκολα Τέσλα Είναι από τον Πλανήτη Αφροδίτη. Αποκαλύπτει ΕΓΓΡΑΦΟ

Αλλά, προφανώς, οι πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες που αναφέρονται στο έγγραφο του FBI είναι οι ακόλουθες: «Οι άνθρωποι του διαστήματος έχουν επισκεφτεί τους μηχανικούς του Τέσλα πολλές φορές και μας είπαν πει ότι ο Τέσλα ήταν Αφροδιτιανός, που τον έφεραν από μωρό σε αυτόν τον πλανήτη, το 1856, και τον άφησαν στον κύριο και την κυρία Τέσλα, σε μία απομακρυσμένη ορεινή περιοχή που τώρα είναι η Γιουγκοσλαβία». Και το πρωτότυπο:

FBI: ο Νίκολα Τέσλα Είναι από τον Πλανήτη Αφροδίτη. Αποκαλύπτει ΕΓΓΡΑΦΟ

Οι παραπάνω λεπτομέρειες μπορούν να επιβεβαιωθούν με την επίσκεψή σας στον σύνδεσμο που προαναφέραμε ή να το “κατεβάσετε” (download) στον υπολογιστή σας από εδώ: https://vault.fbi.gov/nikola-tesla.

Κατά την την ταπεινή μου άποψη, νομίζω, μικρή σημασία έχει αν το γεγονός ότι ο Νίκολα Τέσλα αναφέρεται ως «Αφροδιτιανός» (Venusian), αν είναι ένα συμπέρασμα, ή αν είναι πληροφορία κάποιου, ή μία φήμη, ή μία ανυπόστατη χαζομάρα που καταχωρήθηκε στα αρχεία του FBI. Για μένα προσωπικά, μεγάλη σημασία έχει ότι καταχωρήθηκε. Σημασία έχει, ότι αφού κρίθηκε και αξιολογήθηκε ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, τελικά, το FBI συμπεριέλαβε στα αρχεία του, γιατί πιθανόν να είναι μία πραγματικότητα και όχι μία μπαρούφα. Διαβάστε και ένα μικρό ιστορικό για να εγκλιματιστείτε στην εποχή εκείνη καθώς και στα του αποχαρακτηρισμένου εγγράφου:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο George Washington Van Tassel, που αναφέρεται αρκετές φορές μέσα στο έγγραφο του FBI και αντλούνται πληροφορίες από αυτόν, ήταν Αμερικανός επαφικός, ουφολόγος και συγγραφέας. Ήταν, επίσης, μηχανικός αεροσκαφών και επιθεωρητής πτήσεων που, σε διάφορες χρονικές περιόδους μεταξύ 1930 και 1947, εργάστηκε στις Douglas Aircraft, Hughes Aircraft και Lockheed.

Διαβάστε επίσης: Ο George Adamski και το μήνυμα των κατοίκων της Αφροδίτης

Ο Van Tassel ισχυρίστηκε ότι ήταν σε επαφή με ένα διαστημόπλοιο από την Αφροδίτη. Ήταν προσκεκλημένος στο σκάφος, όπου οι εξωγήινοι προφορικά και τηλεπαθητικά του έδωσαν μια τεχνική για την ανανέωση του ανθρώπινου σώματος. Η συσκευή κατασκευάστηκε, τελικά, και ονομάστηκε “Integratron” και υποτίθεται ότι εν μέρει βασίστηκε στην έρευνα του Nikola Tesla.

Ο George King ήταν ο ιδρυτής της λεγόμενης Aetherius Society, ένα είδος θρησκευτικού κινήματος που βασιζόταν στην εξωγήινη επαφή. Ο King ισχυρίστηκε ότι η Εταιρεία Aetherius ήταν το αποτέλεσμα της εξωγήινης επαφής στην οποία αναφερόταν ως οι “Κοσμικοί Δάσκαλοι”.

Το βιβλίο «Return of the Dove» ήταν αφιερωμένο στον Νικόλα Τέσλα και – σύμφωνα με την GoodReads – παρέχει την επιστημονική απάντηση στις μεγάλες πνευματικές ανάγκες του σημερινού κόσμου. Το βιβλίο που γράφτηκε από την Margaret Storm και θεωρείται – σήμερα – ως μυθιστορηματικό έργο που δεν παρέχει αποδείξεις για το ότι ο Tesla ήταν είτε από την Αφροδίτη είτε από μια άλλη διάσταση. Ωστόσο, πολλοί αναγνώστες συμφωνούν ότι η Storm προσφέρει μια εντελώς διαφορετική άποψη για τον Tesla, τη ζωή του, την προέλευσή του και το έργο του.

diadrastika / Image by WikiImages and  Gordon Johnson from Pixabay, photoshopped