Κάποια Άτομα Δεν Έρχονται Τυχαία στην Ζωή μας: Τα 5 Είδη Κοσμικών Δεσμών

Το σύμπαν μας είναι μυστηριώδες, όπως μυστηριώδης είναι και ο τρόπος που λειτουργεί, Είναι χαοτικό και περίπλοκο, αλλά με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι τα πάντα είναι στη θέση τους.

Αναμφίβολα, η αλήθεια είναι ότι  το σύμπαν σιχαίνεται τις συμπτώσεις. Τα πιο συνηθισμένα πράγματα συμβαίνουν στο πλαίσιο ενός μεγαλύτερου σχεδίου κι εξυπηρετούν έναν μεγαλύτερο σκοπό. Και αυτό είναι το σύμπαν που λειτουργεί σε όλη τη μαγεία του.

Η ζωή δεν είναι ένα όμορφο και ήρεμο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σε ούριο άνεμο. Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές, διαβαίνουμε δύσκολα μονοπάτια, άλλα πιο εύκολα, άλλα πιο δύσκολα, και όλες οι λεπτομέρειες της ζωής μας, ακόμη και οι πιο ασήμαντες εμπειρίες, έχουν σημαντικά νοήματα και αξία. Συνοδοιπόρος μας σε αυτό το ταξίδι είναι το σύμπαν.

Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας, συναντάμε ανθρώπους που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, μας δίνουν μαθήματα ζωής, άλλοτε άσχημα, άλλοτε χρήσιμα και βγαίνουν από τη ζωή μας απρόσμενα, αθόρυβα. Η μοίρα μερικών είναι να μείνουν μαζί μας για πάντα, άλλων όχι, αλλά ακόμη και εκείνοι που συναντάμε για λίγο ήρθαν κοντά μας για κάποιο λόγο.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχουν Ενσαρκωμένοι Άγγελοι στη Γη Γύρω μας; Πως θα ήταν;

Υπάρχουν 5 τύποι κοσμικών δεσμών που πιθανόν να συναντήσετε στη ζωή σας, ας δούμε ποιοι είναι:

1. Οι άνθρωποι που αφυπνίζουν μέσα μας αλλαγές

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή μας, φέρνοντας μαζί τους αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές δημιουργούνται άμεσα ή έμμεσα και μας υπενθυμίζουν με την παρουσία τους ότι για  να προχωρήσουμε στη ζωή μας πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Και το Σύμπαν έχει τους δικούς του μηχανισμούς που θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την πορεία μας.

Αυτοί οι άνθρωποι θα αφυπνίσουν τις λανθάνουσες δυνατότητές σας που δεν θα είχατε ανακαλύψει, εάν είχατε παραμείνει προσκολλημένοι στο παρελθόν.

2. Είναι εκείνοι που μας υπενθυμίζουν τους στόχους μας

Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή μας και θέλουν απλώς να μας υπενθυμίσουν τους στόχους μας. Κι αυτός είναι ο λόγος που το Σύμπαν τους φέρνει στον δρόμο μας, για να συνεχίσουμε το μονοπάτι της ζωής που έχουμε χαράξει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτοί οι άνθρωποι μας υπενθυμίζουν ποιοι είμαστε και τις πραγματικά επιθυμούμε.

3. Εκείνοι που μας βοηθάνε να ωριμάσουμε

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που μας βοηθούν να ωριμάσουμε ως άτομα. Μας συνοδεύουν και μας καθοδηγούν στο ταξίδι μας στη ζωή. Μπορεί μερικές φορές να μας βλάψουν ή να μας οδηγήσουν σε μια δύσκολη περιπέτεια, αλλά έτσι μας δείχνουν το δρόμο μας εάν τον χάσουμε. Μας βοηθούν να μάθουμε πράγματα που δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε μόνοι μας.

Αυτοί οι άνθρωποι μας οδηγούν στην ωριμότητα.

4. Εκείνοι που μας ανοίγουν τον δρόμο

Μερικοί άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για λίγο, αφήνοντας ανεπαίσθητη την παρουσία τους, τόσο ανεπαίσθητη που μπορεί να μην τους θυμόμαστε καν. Αυτοί είναι άνθρωποι που συναντάτε στο μετρό, στο δρόμο, σε ένα καφενείο, σε παρέες φίλων με τους οποίους συνομιλούμε λίγο, χωρίς να δημιουργούμε περαιτέρω δεσμό. Σκοπός τους είναι να μας ανοίξουν τον δρόμο, να μας αφήσουν χώρο να κινηθούμε πιο άνετα και δημιουργικά.

Είναι άνθρωποι που μας συνοδεύουν στο ταξίδι μας, μια πνοή ψυχής, είναι εκείνοι που μας δίνουν χαρά!

5. Εκείνοι που μένουν

Μερικοί άνθρωποι ήρθαν για να μείνουν μαζί μας για πάντα. Είναι σπάνιο και δύσκολο να βρεθούν, αλλά είναι οι πιο πολύτιμοι άνθρωποι στη ζωή μας. Είναι οι στενοί φίλοι μας, η οικογένειά μας, τα αδέλφια της ψυχής μας, οι σύντροφοί μας.

Είναι άνθρωποι που μας συντροφεύουν στο ταξίδι μας, έχουμε κοινούς στόχους, είμαστε μαζί στην ίδια αποστολή.

Όταν σημάνει η ώρα, το Σύμπαν θα μας στείλει τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτό το άτομο είναι από μόνο του ένας θησαυρός, η παρουσία του είναι χαρά και μας χαρίζει αίσθημα πληρότητας κι ασφάλειας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε υπομονή, και να περιμένετε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα έρθουν αργά ή γρήγορα. Και μόλις έρθουν, θα μείνουν για πάντα.

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.
share24.gr / Spirit Alive και thesecretrealtruth / Image by Gerd Altmann from Pixabay