σκοτεινή αύρα
Image by teotarras from depositphotos

Γιατί και Πότε «Σκοτεινιάζει» η Αύρα μας;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την αύρα μας και γιατί αλλάζει χρώμα;

Τι σας έρχεται στο νου όταν ακούτε τη λέξη ενέργεια; Σίγουρα η απάντηση δεν θα είναι μόνο μια λέξη αλλά πολλές. Μπορεί να σκεφτείτε την ενέργεια της Γης, των φυτών, των ζώων, των ανθρώπων. Οι ενεργειακοί τόποι, τα ενεργειακά φορτισμένα αντικείμενα είναι πλέον, μέρος της ζωής μας.

Έχει αποδειχθεί από τους επιστήμονες ότι οι άνθρωποι, εκτός από ύλη είμαστε και ενεργειακά όντα, που αλληλεπιδρούμε συνεχώς ο ένας με τον άλλο.

Η αύρα μας αντιδρά συνεχώς στην αύρα των άλλων. Όποτε συναντάμε κάποιον που μας αρέσει, η αύρα μας ανοίγει και επιτρέπει στην αύρα του άλλου να αναμειχθεί μαζί της. Όταν για παράδειγμα δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι και είναι μαζί, οι αύρες τους ενώνονται και σχηματίζουν μια μεγάλη αύρα με έντονα, ζωντανά και λαμπερά χρώματα!

Σας έχει τύχει να συναντήσετε κάποιον και να τον αντιπαθήσετε από την πρώτη στιγμή, παρόλο που δεν έχετε κανένα επιχείρημα για κάτι τέτοιο; Όταν συναντάμε κάποιον που δεν μας αρέσει, οι αύρες απωθούν η μία την άλλη. Η αύρα του ατόμου αυτού λοιπόν, απώθησε τη δική σας, προειδοποιώντας σας να μείνετε μακριά του.

Υπάρχουν και ορισμένοι «ψυχικοί βρικόλακες», που απομυζούν τη δική σας αύρα για να ενισχύσουν τη δική τους. Αν νοιώσατε ποτέ εντελώς αποστραγγισμένοι από ενέργεια ενώ είσαστε με κάποιον το άτομο αυτό ήταν «ψυχικός βρικόλακας». Αυτά τα άτυχα άτομα, συνήθως έχουν άκαμπτη νοοτροπία, δεν διαθέτουν ψυχική αντίληψη και τους λείπει η αυτοεκτίμηση. Συνειδητά ή ασυνείδητα απομυζούν ενέργεια από τους άλλους πράγμα που βοηθά τους ίδιους αλλά κάνει όλους τους άλλους, να νοιώθουν εξαντλημένοι και εκνευρισμένοι.

Οι σκέψεις μας μπορούν να επηρεάσουν το αιθερικό μας ομοίωμα. Αν κάνουμε συνεχώς αρνητικές και εχθρικές σκέψεις αυτές αποτυπώνονται στο τέλος στην αύρα μας και έχουν επίδραση στην υγεία μας.

Η αύρα ενός υγιούς ατόμου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες Κίρλιαν, λάμπει, κινείται και αλλάζει συνεχώς χρώματα. Αντιθέτως, η αύρα ανθρώπων που είναι άρρωστοι μοιάζει με σκοτεινή λίμνη, με στάσιμα νερά. Οι αρρώστιες, φαίνονται σαν σκούρες κηλίδες ή σαν διακοπές στην κίνηση της αύρας. Οι ενδείξεις αυτές εμφανίζονται πριν το άτομο αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τα άτομα που καπνίζουν έχουν μια γκρίζα αύρα. Όταν κόβουν το τσιγάρο σε μερικές εβδομάδες η αύρα τους ξαναβρίσκει την προηγούμενη λαμπρότητα της.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι θετικές σκέψεις και πράξεις έχουν αντίστοιχα ευεργετική επίδραση στην υγεία και την ευεξία μας, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στα θαυμάσια χρώματα που παίρνει το αιθερικό μας ομοίωμα.

Η αύρα φαίνεται να επεκτείνεται σε μέγεθος και τα χρώματα της να γίνονται πιο λαμπερά στο φως του ήλιου, γι’ αυτό ίσως αισθανόμαστε μεγαλύτερη ζωντάνια και ενεργητικότητα το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα.

Όσο πιο ισχυρό είναι το αυρικό μας πεδίο, τόση περισσότερη ενέργεια έχουμε για να κάνουμε αυτά που χρειαζόμαστε και θέλουμε. Όσο πιο δυνατή και υγιής είναι η αύρα μας, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να επηρεαζόμαστε από εξωγενείς δυνάμεις.

Aν το αυρικό μας πεδίο είναι αδύναμο, τότε αυτές οι δυνάμεις έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να το παραβιάσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κουραζόμαστε πιο γρήγορα ή να γινόμαστε υποχείριο των άλλων.

Μια αποδυναμωμένη αύρα μπορεί να κάνει κάποιον να νοιώθει αποτυχημένος, να έχει προβλήματα υγείας ή ακόμα να νοιώθει ότι είναι αναποτελεσματικός σε κάποιες δραστηριότητές του ή γενικά στη ζωή του.

Αιτίες που αποδυναμώνουν την αύρα μας

– Αρνητικές σκέψεις

– Ακατάλληλες δραστηριότητες

– Άγχος

– Κακή διατροφή

– Υπερβολική κούραση

– Έλλειψη φυσικής άσκησης

– Έλλειψη καθαρού αέρα

– Τοξικές ουσίες

– Καπνός, αλκοόλ

ΠΗΓΗ: astrology.gr και truelife.gr / Image by teotarras from depositphotos.com