οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ της ΣΕΛΗΝΗΣ
Image by AI generator from canva

Ο John Lear ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ποιοί είναι οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ της ΣΕΛΗΝΗΣ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πρώην πιλότος της CIA, John Lear, είναι αρκετά διάσημος μεταξύ των θεωρητικών συνωμοσίας. Ωστόσο, άφησε εμβρόντητο το κοινό του όταν ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε ότι η Σελήνη είναι στην πραγματικότητα ένα ζωντανό μέρος με πάνω από 250 εκατομμύρια πολίτες!

Ο αριθμός των κατοίκων, όχι μόνο σοκάρισε το μέσω άνθρωπο που ήταν παρόν, αλλά ξάφνιασε και τους ήδη υποψιασμένους συνωμοσιολόγους που διατείνονται υπέρ μίας ήδη κατοικημένης η/και τεχνητής Σελήνης, με βάσεις εξωγήινων.

«Όλα όσα έχετε ακούσει για την Σελήνη είναι ένα ψέμα», αναφώνησε ο John Lear.

Είπε ακόμα, ότι έχει ανακαλύψει μυστικές δομές στη Σελήνη και, επιπλέον, έδειξε κάποιες εικόνες που φέρεται να δείχνουν μία απόδειξη αυτών των τεχνητών σχηματισμών.

Μάλιστα, πρόσφατα, ανακοινώθηκε η ανακάλυψη ενός μεγάλου σπηλαίου με μήκος πολλών χλμ το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει μελλοντικούς αστροναύτες, αλλά ήδη θα μπορούσε να αποτελεί και είσοδο προς το εσωτερικό της Σελήνης, σύμφωνα με διάφορες θεωρίες.

Παράλληλα, εδώ και καιρό, ερασιτέχνες αστρονόμοι έχουν καταγράψει κάτι που μοιάζει με προβολή ολογραφήματος στην επιφάνεια της Σελήνης. Κατά συνέπεια, υπάρχουν πολλοί συνωμοσιολόγοι που πιστεύουν ότι κάποιο είδος τεχνολογίας κρύβει τις δομές στο φεγγάρι.

Οι πρώτες επισκέψεις στη Σελήνη πιθανότατα συνέβησαν χάρη στην αντιβαρυτική τεχνολογία του Tesla.

Φυσικά, οι περισσότεροι ισχυρισμοί του Lear δεν μπορούν εύκολα να αποδειχτούν. Υπάρχουν, όμως οι ενδείξεις, οι οποίες ουσιαστικά δεν αποτελούν άμεσες και ισχυρές αποδείξεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ενδεικτικά, στο video του Lear, μπορείτε να παρατηρήσετε κάποιες φωτογραφίες από ένα παρατηρητήριο το 1946. Εμφανίζουν προφανώς μια μεγάλη καταστροφή που συνέβη βορειοδυτικά από τον κρατήρα Endymion.

Ο Lear, εξακολουθεί να εξηγεί πώς η Σελήνη δημιουργήθηκε εντός του Δία, 40 εκατομμύρια χρόνια πριν. Προφανώς, κατά την τελευταία εποχή των παγετώνων, πριν από 15.000 χρόνια, η τροχιά της “κόλλησε” στην τροχιά της Γης. Έτσι, ισχυρίζεται, οι μεγάλες πόλεις, οι πολιτισμοί και οι βάσεις στη Σελήνη άρχισαν να εμφανίζονται.

Ο Lear περιγράφει τους πολίτες της Σελήνης ως ανθρωποειδείς εξωγήινους, οι οποίοι μπορεί να φτάνουν και τα 250 εκατομμύρια. Είπε επίσης ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν και Γκρίζοι, αλλά ζουν κάτω από την επιφάνεια της, όπου εργάζονται σε τεράστια εργαστήρια.

Αν και μπορεί να ακούγεται ακόμη πιο περίεργο, είπε ότι η Γη είναι στην πραγματικότητα μια πλανητική φυλακή που χρησιμεύει ως τόπος τιμωρίας. Υπάρχουν εκατομμύρια άλλων πλανητών όπως η Γη, δήλωσε.

Ο John Lear είναι πρώην πιλότος της CIA και ήταν επίσης πρώην αρχηγός των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων. Έχει λειτουργήσει περισσότερα από 100 διαφορετικά αεροπλάνα και έχει πολλά πιστοποιητικά που αποδεικνύουν την εμπειρία του.

Ωστόσο, οι απίστευτες ιδέες και οι ισχυρισμοί του, τον έχουν κάνει στόχο χλευασμού από την πλευρά των σκεπτικιστών και ορθολογιστών, η οποία δεν θεωρούν ότι μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά που υποστηρίζει. Όπως είναι φυσικό, οι υποστηρικτές του Lear, ισχυρίζονται πως οι «αντίπαλοι» του προσπαθούν να συγκαλύψουν αυτές τις μεγάλες αλήθειες.

Άραγε υπάρχει κάποια αλήθεια; Σε ποια από τις δύο μεριές; Μήπως είναι κάπου στην μέση;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Moon Has Over 250 Million Citizens, Claims A Former CIA Pilot

John Lear Lecture on Moon Bases (2007)

diadrastika / Image by AI generator from canva