Η Απίστευτη Δύναμη που έχει το Φιλί στο Τρίτο Μάτι, το Φιλί στο Μέτωπο

[01/01/2018 - 08:54]

Η Απίστευτη Δύναμη που έχει το Φιλί στο Τρίτο Μάτι,
το Φιλί στο Μέτωπο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εάν έχετε ποτέ φιλήσει στο μέτωπο, ή αν έχετε δεχτεί ένα φιλί στο μέτωπο, τότε κάτι έχετε νιώσει έντονα, κάτι συναρπαστικό. Ίσως δεν ξέρετε τι. Θα σκέφτεστε, ίσως, ότι κάτι τόσο απλό δεν θα μπορούσε να είναι και ιδιαίτερα συναισθηματικό, σωστά; Τότε… γιατί είναι;

Ένα φιλί στο μέτωπο είναι ουσιαστικά ένα φιλί στο τρίτο μάτι. Είναι πολύ πιο βαθύ απ΄ ό,τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι. Κατά μία έννοια, είναι σαν να φιλάς τον άνθρωπο στην ψυχή του. Βλέπετε, το μέτωπό μας δεν το αγγίζουν συχνά οι άλλοι. Βέβαια κάποιος μας έχει κρατήσει το χέρι, ή έχουν υπάρξει ανάλογες κινήσεις και χειρονομίες, αλλά το μέτωπό μας είναι κάτι διαφορετικό.

Το τρίτο μάτι, για εκείνους που δεν ξέρουν, είναι μια πύλη προς την εσωτερική μας σφαίρα, το εσωτερικό  μας βασίλειο, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και έναν χώρο εκείνου που θεωρούμε ότι είναι η υψηλότερη συνείδηση. Το τρίτο μάτι είναι ένα σύμβολο καθώς και ένα μέρος του ποιοι είμαστε. Συχνά συνδέεται με τη φώτιση και την ευαισθητοποίηση. Είναι κάτι που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια μας. Μπορούμε να το ανοίξουμε και να το κλείσουμε και είναι πραγματικά εκεί, ακόμα κι αν δεν το βλέπουμε.

Όταν τα χείλη συναντούν το μέτωπο όπου βρίσκεται το τρίτο μάτι είναι σαν να υπάρχει μια αίσθηση αφύπνισης που αναδύεται από μέσα. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτός ο αδένας, η επίφυση, που λέγεται ότι είναι το τρίτο μας μάτι, βρίσκεται στο μέτωπο ακριβώς όπου μπορεί να φανταστείτε ένα τρίτο μάτι να υπάρχει. Είναι ένας μυστηριώδης αδένας για τον οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα και ταυτόχρονα τα πάντα. Απλώς εξαρτάται από το ποιόν ρωτάτε.

Ένα φιλί στο τρίτο μάτι θα τονώσει την επίφυση καθώς και την υπόφυση και  θα απελευθερωθεί μελατονίνη. Η μελατονίνη είναι κάτι που μας βοηθάει να κάνουμε έναν καλό ύπνο, οπότε ουσιαστικά ένα φιλί καληνύχτας στο μέτωπο μπορεί να σας ωφελήσει με περισσότερους τρόπους από ό,τι συνειδητοποιείτε. Ένα φιλί στο τρίτο μάτι δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και ευημερίας.

Αν είστε σκεπτικοί σχετικά με αυτό, δοκιμάστε το με το σύντροφό σας, τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας. Αφήστε το θεϊκό άγγιγμα να κατευνάσει τόσο εκείνους όσο και εσάς. Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο γρήγορα θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα. Είναι μια πολύ ανυψωτική εμπειρία για όλους, δεδομένου ότι δίνεται από και προς τους σωστούς ανθρώπους και, φυσικά, κάτω από τις  σωστές συνθήκες.

Σας έχουν φιλήσει ποτέ φιλήσει στο τρίτο μάτι; Στο μέτωπο; Πιθανόν να το έκανε η μητέρα σας όταν ήσασταν μικρά παιδιά. Πώς σας έκανε να νιώσετε;

Δεν είναι ένα υπέροχο συναίσθημα; Ειδικότερα όταν γίνεται από ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Τώρα καταλαβαίνουμε καλύτερα το γιατί.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

What is the Third Eye? Sadhguru

The secrets of the pineal gland – Full

Εικόνα via Alex Gray
awarenessact.com Μετάφραση-Απόδοση: diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ