Τα Ερπετοειδή Κάνουν Αντεπίθεση στον Πούτιν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 10/2/18, ένα ρωσικό αεροσκάφος με εβδομήντα μία ψυχές να επιβαίνουν κατέρρευσε ανεξήγητα σε χιονισμένα εδάφη, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας. Μετά την τρομακτική συντριβή, το ρωσικό κρατικό ΜΜΕ δήλωσε ότι ο Antonov An-148, που κατευθυνόταν κοντά στα σύνορα του Καζακστάν, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τα ραντάρ. Ως εδώ τα πράγματα είναι γνωστά και ενδεχομένως να τα έχετε διαβάσει ή να τα έχετε ακούσει σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Αλλά από εδώ και κάτω ξεκινάει μία διαφορετική ιστορία που, για υπερβαίνει τα όρια της σκέψης και της λογικής.

Παρά τις φήμες ότι στο καταδικασμένο αεροσκάφος επέβαιναν απλοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, ένας πρώην πράκτορας της KGB, ο Strelnikov Isaac Stepanovich, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη πτήση της Saratov Airlines μετέφερε ομάδα επιστημόνων και ειδικών για εξωγήινους πολιτισμούς, προκειμένου να διερευνήσουν αναφορές για παρείσφρηση των Ανουνάκι κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Καζακστάν.

Το Κρεμλίνο, όπως υποστηρίζεται ότι είπε, «τάισε» τον κόσμο με μια πιστευτή ιστορία προκειμένου να κρύψει τον σιωπηλό πόλεμο του Πούτιν κατά της μάστιγας των Ανουνάκι οι οποίοι, σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, είναι ερπετοειδή και προέρχονται από τον πλανήτη Νιμπίρου. Επιπλέον, ο Stepanovich ισχυρίζεται ότι οι Ανουνάκι κατέστρεψαν το αεροσκάφος σε αντίποινα για ρωσικό χτύπημα σε οχυρό των Anunnaki στην επαρχία Idlib στη Συρία. Μια πρισματική ενεργειακή δέσμη -μια εγγενής τεχνολογία των Ανουνάκι- διέσχισε την άτρακτο του αεροπλάνου, είπε.

«Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο κοινό ήταν επεξεργασμένο. Το Υπουργείο Άμυνας έχει την πλήρη ταινία, αποδεικνύοντας ότι το όπλο Anunnaki «έκοψε φέτες» το αεροπλάνο. Οι επιβάτες δεν είχαν καμία πιθανότητα επιβίωσης. Ο Ανουνάκι πρέπει ήδη να γνώριζαν ποιοι επέβαιναν στην πτήση. Οι χειρότεροι φόβοι του Προέδρου Πούτιν έχουν πραγματοποιηθεί: τα «παράσιτα» των Ανουνάκι έχουν διεισδύσει στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαν να γνωρίζουν την ταυτότητα των επιβατών».

Η «Ομάδα Anunnaki Go», όπως την ονόμασε, διέταξε να εντοπίσει και, ει δυνατόν, να εξαλείψει τους αντάρτες Ανουνάκι που πιθανόν απήγαγαν ανθρώπους κατά μήκος των νότιων συνόρων της Ρωσίας, μεταξύ Orsk και Orenburg. Το Υπουργείο Άμυνας, λέει ο Stepanovich, παρακολουθεί ενεργά τις εισβολές Ανουνάκι και αναπτύσσει τεχνολογία για να καταπολεμήσει αποτελεσματικά την εξωγήινη προσβολή.

«Έχουμε κατασκευάσει και αποκτήσει όπλα ικανά να σκοτώσουν τους Ανουνάκι, ωστόσο είναι τρομεροί εχθροί που δεν πρέπει να υποτιμηθούν», δήλωσε ο Stepanovich. «Σε αντίθεση με άλλα είδη, δεν χρησιμοποιούν διαστημόπλοια για να φτάσουν από τη μία θέση στην άλλη. Χρησιμοποιούν πύλες που μόνο αυτοί μπορούν να δουν. Προφανώς, τώρα έχουν αυτές τις πύλες και στη Ρωσία. Δεδομένου ότι το ενεργειακό όπλο προήλθε από το έδαφος, πρέπει να συμπεράνουμε ότι αυτές οι πύλες μπορούν να υπάρχουν παντού και οπουδήποτε, καθιστώντας δύσκολο να εντοπιστούν οι κινήσεις τους. Ξέρουν ότι ο Πούτιν τους θέλει νεκρούς ή εκτός του πλανήτη μας και γι’ αυτό του έστειλαν ένα μήνυμα καταστρέφοντας το αεροπλάνο. Πολλοί αξιόλογοι άνδρες πέθαναν».

Η ομάδα «Go», ανέφερε ότι αποτελούνταν από τα πιο λαμπρά μυαλά της χώρας, επιστήμονες που είχαν αφιερώσει τη ζωή τους για να σταματήσουν τους Ανουνάκι, αλλά και από πολύ καλά εκπαιδευμένους συνεργάτες των Ειδικών Υπηρεσιών από τη στρατιωτική βάση της Ρωσίας Mezhgorye – στην πραγματικότητα ένα ερευνητικό φυλάκιο παρατήρησης για εξωγήινους – στα βουνά της Ural.

«Δεν ήταν η μόνη ομάδα», δήλωσε ο Stepanovich. «Έξι -τώρα πια πέντε ομάδες- είναι έτοιμες να βρεθούν σε δράση εάν το Κρεμλίνο επιβεβαιώσει τις αναφορές ότι οι Ανουνάκι παραβιάζουν την επικράτειά μας. Πόσο αποτελεσματικοί θα είναι – μόνο ο χρόνος μπορεί να πει».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Και ξανά, όταν ρωτήθηκε γιατί ο Πούτιν δεν δημοσιοποιεί στον κόσμο τον εχθρό του, τους Ανουνάκι, ο Stepanovich δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Πούτιν θα το πράξει όταν έρθει ο σωστός ο χρόνος και όταν θα γνωρίζει με βεβαιότητα και χωρίς καμία αμφισβήτηση ότι θα μπορεί να τους εξοντώσει μια κι έξω. Εσείς τι νομίζετε για όλα αυτά;

*Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν φαντασίας και μυθοπλασίας που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, εμπνευσμένα από ένα βίντεο με τίτλο ANUNNAKI Strike Back Against PUTIN, αλλά και από σχετικό άρθρο στην σελίδα someonesbones.com

didrastika