Ερπετοειδή στρατιώτες
Image by AI generator from gencraft

Τα Ερπετοειδή Κάνουν Αντεπίθεση
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Στα σκοτεινά και σκιερά βάθη του μυστικού κρησφύγετου των Ερπετοειδών, οι ηγέτες της αρχαίας φυλής σχεδίασαν την επόμενη κίνησή τους εναντίον των Ανουνάκι αλλά και των ανθρώπινων μυστικών ομάδων που επιχειρούσαν εναντίων των ύπουλων κατακτητών από τον Νιμπίρου που ήθελαν να κατακτήσουν ύπουλα και σιωπηλά τον πλανήτη Γη. Είχε έρθει η ώρα για τα Ερπετά να αντεπιτεθούν και να διεκδικήσουν ξανά την κυριαρχία τους στον πλανήτη Γη.

Καθώς οι Ανουνάκι συνέχιζαν την κρυφή τους κατάκτηση, οι Ερπετοειδείς ήξεραν ότι έπρεπε να δράσουν γρήγορα. Είχαν αφιερώσει το χρόνο τους, περιμένοντας την τέλεια στιγμή για να αποκαλυφθούν και να απελευθερώσουν τη δύναμή τους στον ανυποψίαστο ανθρώπινο πληθυσμό.

Με την προηγμένη τεχνολογία και τις τηλεπαθητικές τους ικανότητες, οι Ερπετοειδείς άρχισαν να διεισδύουν στις μυστικές ομάδες ανθρώπων που αντιτάχθηκαν στις στρατηγικές των Ανουνάκι. Ψιθύρισαν στα αυτιά των ηγετών, φυτεύοντας σπόρους αμφιβολίας και σπέρνοντας διχόνοια μεταξύ των τάξεων τους.

Ιστορία φαντασίας: Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Πότε θα Εισβάλουν οι Εξωγήινοι

Εν τω μεταξύ, οι Ανουνάκι αποκτούσαν ολοένα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον έλεγχό τους πάνω στη Γη, αγνοώντας την εξέγερση που δημιουργούσε κάτω από την επιφάνεια. Ωστόσο, καθώς ο κλοιός των ερπετοειδών στον πλανήτη έσφιγγε, άρχισαν να αισθάνονται μια διαταραχή στη δύναμη.

Οι Ερπετοειδείς χτύπησαν γρήγορα και αποφασιστικά, πιάνοντας τους Ανουνάκι στον ύπνο. Με την ανώτερη δύναμη και την πονηριά τους, πολέμησαν ενάντια στην αρχαία φυλή και τις ανθρώπινους μυστικές ομάδες, οδηγώντας τους σε πανωλεθρία, ανακτώντας έτσι τη θέση που θεωρούσαν ότι τους αξίζει ως κυβερνήτες της Γης.

Η μάχη μαίνονταν, με τη μοίρα του πλανήτη να κρέμεται σε μια κλωστή. Καθώς η σκόνη κατακάθισε, οι Ερπετοειδείς βγήκαν νικητές, η δύναμή τους αποκαταστάθηκε και οι εχθροί τους νικήθηκαν.

Από εκείνη την ημέρα, οι Ερπετοειδείς στάθηκαν ως οι αληθινοί κυρίαρχοι της Γης, με την κυριαρχία τους αδιαμφισβήτητη. Και καθώς κοίταζαν την κατακτημένη επικράτειά τους, ήξεραν ότι δεν θα επέτρεπαν ποτέ ξανά σε καμία δύναμη να απειλήσει τον έλεγχό τους.

Η Αντίσταση των Κορυφών

Πλέον, οι Ερπετοειδείς είχαν πετύχει τον στόχο τους να καταλάβουν τη Γη. Ήταν οι αληθινοί άρχοντες και οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να ζήσουν κάτω από τη σκληρή κυριαρχία τους. Όμως οι Ερπετοειδείς ελάχιστα γνώριζαν, πως υπήρχαν μυστικές ομάδες ανθρώπων που ζούσαν κρυμμένοι σε σπηλιές στην κορυφή πανύψηλων βουνών.

Αυτές οι ομάδες, γνωστές ως Αντίσταση των Κορυφών, σχεδίαζαν αθόρυβα την εξέγερσή τους εναντίον των Ερπετοειδών. Ήξεραν ότι έπρεπε να είναι έξυπνοι και πανούργοι για να ανατρέψουν την ισχυρή φυλή των ερπετοειδών. Και έτσι, κατέληξαν σε ένα λαμπρό σχέδιο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους για την αρχαία τεχνολογία και τη βαθιά σύνδεσή τους με τη Γη, η Αντίσταση δημιούργησε μια συσκευή που εξέπεμπε μια συχνότητα που διέκοψε τον έλεγχο των Ερπετοειδών στον ανθρώπινο πληθυσμό. Αργά αλλά σταθερά, οι υπόλοιποι άνθρωποι άρχισαν να ξυπνούν από την ελεγχόμενη από το μυαλό τους κατάσταση και να συνειδητοποιούν την αλήθεια για τους καταπιεστές τους.

Διαβάστε επίσης: Τα μάτια της άλλαξαν σε ζωντανή μετάδοση. Ερπετοειδές ή προϊόν επεξεργασίας;

Καθώς οι Ερπετοειδείς προσπαθούσαν να διατηρήσουν την εξουσία τους, η Αντίσταση ξεκίνησε μια επίθεση πλήρους κλίμακας στα οχυρά τους. Με τη βοήθεια της νέας ανθρώπινης εξέγερσης, μπόρεσαν να απωθήσουν τους Ερπετοειδείς και να ανακτήσουν τον έλεγχο της Γης.

Οι κάποτε κρυμμένες ομάδες ανθρώπων στις κορυφές, τώρα ενωμένες σαν ένα, στάθηκαν ψηλά στα κατακτημένα βουνά, δηλώνοντας περήφανα τη νίκη τους επί των Ερπετοειδών. Η Γη επιτέλους απελευθερώθηκε από τη λαβή τους και οι άνθρωποι μπορούσαν και πάλι να ζήσουν ειρηνικά και αρμονικά.

Από εκείνη την ημέρα, η Αντίσταση των Κορυφών έμεινε γνωστή ως Φύλακες της Γης. Ορκίστηκαν να προστατεύουν πάντα το τη Γη από οποιεσδήποτε μελλοντικές απειλές. Επίσης, ορκίστηκαν να κρατούν το μυαλό των ανθρώπων ανοιχτό, αφυπνισμένο και σε εγρήγορση.

Στο βάθος του μυαλού τους, όμως, γνώριζαν την πιθανότητα ύπαρξης συνανθρώπων τους που θα μπορούσαν αργότερα να τους αμφισβητήσουν και να διαστρεβλώσουν τόσο κύρος τους όσο και την αφοσίωσή τους.

didrastika / Image by AI generator from gencraft