Σημάδια ότι έχουμε ανέβει επίπεδο και οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν εξαιτίας της πνευματικής μας αφύπνισης

Όταν είστε αφυπνισμένοι βλέπετε τον κόσμο με ένα διαφορετικό πρίσμα. Οι πνευματικοί σας ορίζοντες διευρύνονται για να συμπεριλάβουν τις καινούργιες σας διηγήσεις. Κάθε μέρα σας προσφέρεται με μια καινούργια γεύση.

Αυτό έρχεται σε εσάς μόνο όταν είστε έτοιμοι. Μόλις διαφωτιστείτε, γίνεστε ένα διαφορετικό άτομο. Από αυτούς που επηρεάζονται, οι περισσότεροι βιώνουν την αφύπνιση σε υψηλό βαθμό. Όλες οι αισθητήριες αντιλήψεις σας επηρεάζονται. Οι άλλοι το βρίσκουν περίεργο, επειδή δεν μπορούν να βιώσουν αυτό που αισθάνεστε εσείς.

Αυτά είναι δέκα πράγματα που κάνετε αφού αφυπνιστείτε (και οι φίλοι σας δεν ξέρουν το γιατί).

Αναρωτιέστε τα πάντα για σας

Ο κόσμος αρχίζει να βγάζει νόημα τώρα. Όλες οι δραστηριότητες και οι αποφάσεις σας είναι εξαιρετικά σημαντικές πλέον. Έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα πολύ καλύτερα. Μπορείτε τώρα να ενώσετε τις τελείες και μην θεωρείτε την ζωή δεδομένη.

Διαβάστε επίσης: Τα 12 Χαρακτηριστικά ανθρώπων που ανήκουν στην σπανιότερη προσωπικότητα του πλανήτη

Θέλετε να είστε μόνοι

Η εσωτερική επίδραση έρχεται φυσικά σε όσους έχουν επίγνωση. Μόλις αισθανθείτε την ενέργεια που σας περιβάλλει, τείνετε να διαχωρίζεστε από το πλήθος. Είναι περισσότερο μια ασυνείδητη επιλογή. Δεν αφήνετε εσκεμμένα τα πάρτι ή τις συγκεντρώσεις. Η ανάγκη να μείνετε μόνοι υπερβαίνει τα πάντα. Ενώ μπορεί να προσβάλει τους ανθρώπους κοντά σας, καταλαβαίνετε ότι είναι απαραίτητο για να διατηρήσετε τη λογική σας.

Θέλετε να μιλάτε για πιο πολύπλοκα θέματα

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν είναι ένας τρόπος για να αναδείξετε την πνευματική πλευρά σας. Δεν προσπαθείτε να ανεβείτε σε μια φανταστική κοινωνική σκάλα. Καθώς πολλά πράγματα αρχίζουν να έχουν νόημα, ο κόσμος δεν μπορεί να είναι απλά μαύρος ή άσπρος. Η πλειοψηφία δεν θα σας καταλάβει. Κάποιοι μπορεί ακόμη και να πιστέψουν ότι είστε τρελοί. Αλλά ξέρετε πολύ καλά τι λέτε, και η πραγματικότητα είναι τόσο περίπλοκη όσο είναι.

Εμπιστεύεστε το Σύμπαν

Το Κάρμα είναι αληθινό. Πιστεύετε στην δύναμη που λειτουργεί σε όλον τον κόσμο. Το ένστικτο σας ποτέ δεν σας απογοητεύει και έχετε αρχίσει να το εμπιστεύεστε περισσότερο. Αυτό το Σύμπαν έχει ένα σχέδιο, ανεξάρτητα από το αν φαίνεται σαφές ή όχι αυτή τη στιγμή.

Εμπιστεύεστε την διαίσθηση σας

Η φύση σας μιλά, και δεν κάνει ποτέ λάθος. Έχετε αρχίσει να αφήνετε την φωνή μέσα σας να σας καθοδηγεί. Σας κατευθύνει συχνά από κακές αποφάσεις σε πολύ καλές. Είναι σαν την προσωπική σας σειρήνα, ώστε να μην παραστρατήσετε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Το παράξενο συναίσθημα του να μην ανήκουμε στον πλανήτη Γη

Νιώθετε τα πάντα

Μερικές φορές, ίσως πάρα πολύ. Όχι μόνο τα δικά σας, αλλά ακόμα και τα συναισθήματα των άλλων αρχίζουν να πλημμυρίζουν το μυαλό σας. Έχετε γίνει εξαιρετικά δεκτικοί σε κάθε είδους ενέργεια. Μερικές φορές, όταν η καρδιά σας κουράζεται από το βάρος των πολλών συναισθημάτων, αυτή η ικανότητα δεν είναι τόσο ευχάριστο δώρο.

Είστε συνειδητοποιημένοι για κάτι και προσπαθήσετε να αφυπνίσετε και τους άλλους

Πρόκειται για την επιθυμία να μοιραστείτε σπουδαία πράγματα. Δεν θέλετε να κρατήσετε αυτήν την εμπειρία για τον εαυτό σας. Ειδικά επειδή ξέρετε ότι η αφύπνιση έχει τη δύναμη να θεραπεύσει την ανθρωπότητα. Προσπαθείτε να το μεταδώσετε σε άλλους ανθρώπους, αλλά μπορεί να το απορρίψουν. Όλοι μαθαίνουν με τον χρόνο τους, και η αληθινή γνώση δεν μπορεί να εξαναγκαστεί.

Παρατηρείτε σημάδια παντού

Οι οιωνοί γίνονται πιο ορατοί. Σχετίζετε κάθε τι μικροσκοπικό με τον μακρόκοσμο. Κάθε εμπειρία σας συνδέεται με την ηθική και σας βοηθά να αναπτυχθείτε.

Οι προτεραιότητες σας αρχίζουν να αλλάζουν

Η αγάπη για τον εαυτό είναι σημαντική. Συνειδητοποιείτε ότι η πρώτη σας προτεραιότητα πρέπει να είναι ο εαυτός σας. Τα υλιστικά πράγματα δεν σας ενδιαφέρουν πλέον. Η οχτάωρη εργασία στο γραφείο, η βιαστική ολοκλήρωση των δουλειών της ζωής, το να ζείτε αποκλειστικά για την δουλειά. Τίποτα από αυτά δεν ελκύει την ψυχή σας. Πραγματοποιείτε το αληθινό σας κάλεσμα και προσπαθείτε να το αγκαλιάσετε και με τα 2 σας χέρια. Η αληθινή ευτυχία δεν μπορεί να βρεθεί εκτός αν αρχίσετε να οργανώνετε την ζωή σας και έχετε ξεκινήσει κάνοντας ακριβώς αυτό.

Διαβάστε επίσης: Ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που Είναι Γενετικά Ανώτερης Συχνότητας;

Προσπαθείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας

Είστε καλοσυνάτοι. Είστε μακριά από το τέλεια και αποδέχεστε τον εαυτό σας όπως είναι. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάτε τις ατέλειές σας. Επιδιώκετε συνεχώς να βελτιώνετε τις ικανότητές σας και να γίνεστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνά. Η θεραπεία του κόσμου αποτελεί μέρος του μακροπρόθεσμου στόχου σας πλέον και ελπίζω ειλικρινά να τον φτάσετε.

Αυτή η Αφύπνιση θα σας ωθήσει προς την γαλήνη. Μείνετε στην πορεία σας και μην τα παρατήσετε. Τα όνειρα και οι στόχοι σας βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας και ξέρω ότι θα τα φτάσετε. Να έχετε δύναμη! Αυτός ο κόσμος και η ψυχή σας σας χρειάζονται!

Μάγεια Τ.
awakengr.com

Image by Enrique Meseguer from Pixabay