Γερ. Καλογεράκης. Τι υπάρχει και κρύβεται Κάτω από την Ανταρκτική, σύμφωνα με τους Ολύμπιους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η περιοχή της Ανταρκτικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Πλανήτη, χωρίς ουσιαστικά να έχει βρεθεί κάτι ολοφάνερα χειροπιαστό, όπως κάποιος αρχαιολογικός χώρος, κάποια τεράστια ή παράξενη τεχνητή δομή, κάποια κρυφή τοποθεσία.

Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία και χιλιάδες ενδείξεις ότι κάτι συμβαίνει εκεί. Δεν είναι μόνο εκείνες οι παράξενες χιονισμένες κορυφές που παραπέμπουν άμεσα σε πυραμίδες, αλλά κανείς δεν είναι γνωστό ότι έφτασε έως εκεί και τις μελέτησε -οπότε ο κάθε ένας σκεπτικιστής μπορεί άνετα να ισχυριστεί ότι πρόκειται απλά για φυσικούς σχηματισμούς που θυμίζουν πυραμίδες.

Διαβάστε περισσότερα για τις Πυραμίδες στην Ανταρκτική

Το μυστήριο, όμως, ξεκινάει από πολύ παλιά. Από τότε που οι χάρτες του Τούρκου Ναυάρχου Πίρι Ρέις παρουσιάζουν την Ανταρκτική καταπράσινη και έφορη και με μεγάλη ακρίβεια χαρτογραφημένη.

Ένα ακόμα μυστήριο είναι γιατί ο Χίτλερ έφτασε έως εκεί και τι έψαχνε να βρει ή να κατακτήσει. Γιατί σύγχρονες επιστημονικές μονάδες από σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, αλλά κυρίως από τις λεγόμενες υπερδυνάμεις βρίσκονται εκεί;

Τι είναι αυτά τα περίεργα φαινόμενα που καιρούς έχουν καταγραφεί; Τι είναι όλες εκείνες οι περιγραφές που κυκλοφορούν και αναφέρουν για μυστικά υπόγεια, για κρυφά εργαστήρια, για κατοικημένα διαμερίσματα που δεν βρίσκονται στην επιφάνεια, αλλά έχουν εντοπιστεί μέσω θερμότητας οι ένοικοί τους; Κάποιοι κυκλοφορούν και ζουν κάτω από τους πάγους, αλλά καμία ερευνητική μονάδα δεν τις αναφέρει.

Διαβάστε επίσης: Θερμικός Χάρτης Εντόπισε Μυστική Βάση στην Ανταρκτική. Ποιοί Ζουν Εκεί Μέσα;

Πολλές φήμες κυκλοφορούν, συνήθως ανακατεμένες με πραγματικά στοιχεία και φτάνουν ως ειδήσεις γεγονότων. Όμως, δεν είναι εύκολο πάντα εύκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εκτιμήσεις μιλούν για αρχαίους πολιτισμούς που υπάρχουν ακόμα εκεί, για κοιμώμενους γίγαντες από την αρχαιότητα, για εξωγήινες βάσεις, για κρυμμένη εξωγήινη τεχνολογία. Και το παράδοξο με όλα αυτά, είναι ότι ταιριάζουν μεταξύ τους σαν κομμάτια ενός παζλ που συμπληρώνουν μία πλήρη εικόνα όταν τοποθετηθούν σωστά.

Όπως μας μεταφέρει ο Fileas Fonk σύμφωνα με τον Γεράσιμο Καλογεράκη, το μήνυμα των Ολύμπιων σχετικά με την Ανταρκτική έλεγε τα εξής:

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :

-Στην Ανταρκτική σε υπόγειες πολιτείες, είναι εγκατεστημένη η αδελφότητα των «Υιών του Ηφαίστου» την οποία αποτελούν οι δυο αδελφότητες, η «Αδελφότητα των Πυρομύστων Ηφαιστιόνων» και η «Αδελφότητα των Κυκλώπων Ηφαιστιόνων» οι οποίες τελούν υπο την καθοδηγηση του μεγαλου τεχνολογου και γενετιστη Ηφαστου.

-Όλη η ουράνια τεχνολογία που χρησιμοποιείται, βρίσκεται εγκατεστημένη σε υπόγειες εγκαταστάσεις της Ανταρκτικής.

-Οι αποστάτες της Γαίας προσπαθούν επίμονα να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογία αυτή προς ίδιον όφελος. !!!

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!

diadrastika / Image by Eknbg from Pixabay