Χρονοταξιδιώτης Κάνει Διάρρηξη σε Χήρα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα παράξενο περιστατικό φαίνεται να καταγράφηκε σε μία τηλεφωνική συνδιάλεξη ανάμεσα σε μία χήρα και έναν υπάλληλο του 911.

Όπως αναφέρουν οι έγκυρες Βρετανικές ιστοσελίδες express.co.uk και  dailystar.co.uk μία χήρα, με το όνομα Cathy, έκανε μία απεγνωσμένη κλήση στο 911 (το οποίο είναι μία υπηρεσία επειγόντων που διανέμει το πρόβλημα σε πυροσβεστική, αστυνομία κλπ) μόλις αντιλήφθηκε ότι κάποιος έκανε μία διάρρηξη στο σπίτι της και βρισκόταν ακόμα μέσα. Ο υπάλληλος από την άλλη γραμμή προσπαθούσε να την ηρεμήσει προκειμένου να μπορέσει να του περιγράψει τι συνέβαινε.

“Νομίζω ότι κάποιος μόλις έκανε διάρρηξη στο σπίτι μου.

Ω Θεέ, δεν μπορώ να τον βρω. Μάλλον κάτι έσπασε στο μπάνιο και πιθανόν να τραυματίστηκε “

Ο άντρας του τηλεφωνικού κέντρου 911, σύστησε στην Cathy να παραμείνει αθόρυβη έως ότου οι αρχές να φτάσουν στο σπίτι της προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση και αναλόγως να επέμβουν:

“Είναι σημαντικό να μείνετε ψύχραιμη και κάπου καλά κρυμμένη, Cathy. Οι αστυνομικοί έχουν σχεδόν φτάσει”.

Αυτό που ακολούθησε στην συνδάλεξη που ηχογραφήθηκε ήταν μια ακόμα προειδοποίηση από τον υπάλληλο της υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, να μην μπει για κανένα λόγο στο μπάνιο.

Ωστόσο, η χήρα Cathy, φαίνεται πως παρέβλεψε τις συμβουλές του και μπήκε στο δωμάτιο. Εκεί βρήκε γυμνό τον “εισβολέα” μέσα στην μπανιέρα της.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Νομίζω ότι κοιμάται, αλλά υπάρχει αίμα και είναι γυμνός. Ω Θεέ μου.

Περιμένετε, περιμένετε… John;!” φάνηκε να αναρωτιέται έκπληκτη…

Ο άνθρωπος της υπηρεσίας επειγόντων σάστισε:

“Ξέρετε ποιος είναι; Ποιος είναι αυτός ο John;”

Η Cathy εξήγησε, σχεδόν αμέσως, ότι ο εισβολέας έμοιαζε αξιοσημείωτα με τον σύζυγό της. Αλλά το παράξενο δεν ήταν αυτό. Το ανατριχιαστικό της όλης υπόθεσης ήταν ο άντρας της είχε πεθάνει ήδη από το 2001…

“Είναι ο σύζυγός μου. Πέθανε το 2001.

Αλλά δεν είναι αυτός… Ω, Θεέ μου…

Δεν είναι, δεν είναι, δεν είναι αυτός. Αλλά έχει το ίδιο τατουάζ.

Είναι νεότερος, είναι πολύ νεώτερος. Όπως όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Ω, Θεέ μου.”

Η κλήση τερματίστηκε απότομα πριν δοθεί μία σαφής εξήγηση για το ποιος ήταν ο «εισβολέας» και αν πράγματι ήταν η “νεότερη έκδοση” του αποθανόντος συζύγου της Cathy.

Τι ακριβώς είχε συμβεί; Ήταν ο διαρρήκτης πράγματι ο σύζυγός της που επέστρεψε στην ζωή, αλλά πολύ νεότερος; Ήταν ένας χρονοταξιδιώτης, όπως πολλοί ισχυρίστηκαν;

Κάποιοι άλλοι είπαν, ότι οι διάλογοι δεν ήταν φυσιολογικοί όπως αν θα συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην πραγματικότητα. Η χροιά, τόσο στην φωνή της Cathy όσο και στον άνθρωπο της υπηρεσίας έκτακτων αναγκών, φαίνονταν “δουλεμένες” σαν να έπαιζαν κάποιον ρόλο. Με δυο λόγια, μερικοί αποφάνθηκαν ότι η κλήση ήταν ψεύτικη.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει διευκρινιστεί τι από τα δύο συμβαίνει.

Δείτε το video, ακούστε το συμβάν όπως καταγράφηκε και μας το δίνει το Apex TV και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω, στα σχόλια: Time Traveler Caught on 911 Call / Για υπότιτλους:Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika / Image by ansumansimu2017 from Pixabay