Καλλιτεχνική απεικόνιση με απόδοση στον Inactive_account_ID_, από το Pixabay

Από την Αρκτική θα ξεκινήσουν πολλά με μία ανώτερη υπερδύναμη
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ Κυριακής Νοεμβρίου, πριν δύο χρόνια, όταν ένας μετεωρίτης έσκισε τον σκοτεινό ουρανό και με τη λάμψη του έκανε τη νύχτα μέρα. Αυτό συνέβη πάνω από την Ευρώπη και έγινε αντιληπτό σε αρκετές περιοχές. Αν και πολλοί κάτοικοι τρόμαξαν, κάποιοι άλλοι θαύμασαν το γεγονός.

Μερικές εβδομάδες αργότερα διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες οι οποίες ήθελαν αυτό το αντικείμενο που έφερε το φως της μέρας τόσο βίαια, να μην ήταν μετεωρίτης, αλλά κάτι που βγήκε μέσα από μία πολύ συγκεκριμένη περιοχή του Αρκτικού κύκλου, τη Νορβηγική Θάλασσα. Ήταν κάτι σαν πύραυλος που εκτοξεύθηκε μέσα από τον βυθό.

Ιστορία Φαντασίας: ΑΤΙΑ πετούν στον ουρανό Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Αυτές οι παράξενες πληροφορίες εξήγησαν πως οι μόνοι που αντιλήφθηκαν αυτή την πραγματικότητα ήταν οι Ρώσοι και οι Αμερικάνοι. Μάλιστα, υποτίθεται πως ήταν οι πρώτοι που εγκαίρως πρόλαβαν και αναχαίτισαν το εχθρικό βλήμα.

Εκείνο, όμως, που κάνει εντύπωση είναι πως ορισμένοι ερευνητές οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν αξιόπιστες πηγές, διέρρευσαν πως ήταν ήδη γνωστό στις δύο υπερδυνάμεις ότι η συγκεκριμένη περιοχή στην Αρκτική ήταν ύποπτη για μη ανθρώπινη δραστηριότητα κάτω από την επιφάνεια.

Αξιωματούχοι και από τις δύο πλευρές φαίνεται να πιστεύουν πως κάτι από εμάς τους γήινους δεν άρεσε στους πιθανούς εξωγήινους που ζουν εκεί κάτω και γι’ αυτό αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στην ανθρωπότητα, όμως τους πρόλαβαν οι Ρώσοι.

Οι ίδιοι αξιωματούχοι φέρεται να υποστήριξαν πως, τόσο το Κρεμλίνο όσο και η Ουάσιγκτον, σκέφτονται να συνεργαστούν προκειμένου να επέμβουν. Αυτό σημαίνει στρατιωτική επέμβαση με κίνδυνο να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες, σε εκείνες τις περιοχές.

Αν υποθέσουμε ότι αμερικανορωσικές δυνάμεις έκαναν επίθεση στον άγνωστο πολιτισμό που ζούσε κάτω από τη Νορβηγική Θάλασσα, αυτό θα σήμαινε αυτόματα αντεπίθεση και, φυσικά, πόλεμο. Στην ερώτηση ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο υπόγειος πολιτισμός, η απάντηση ήταν εντελώς υποθετική: Κακόβουλοι εξωγήινοι. Υπερβόρειοι.

Ιστορία Φαντασίας: Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Πότε θα Εισβάλουν οι Εξωγήινοι

Σύμφωνα με τις πηγές, οι πρόεδροι των δύο υπερδυνάμεων είχαν να αντιμετωπίσουν μία άλλη, πλέον, ανώτερη υπερδύναμη με προέλευση κάτω από την Αρκτική. Έπρεπε να χειριστούν πολύ προσεκτικά το θέμα. Το παραμικρό λάθος θα μπορούσε να προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Επίσης, έπρεπε να αποφασίσουν μεταξύ τους αν θα ενημερώσουν χώρες που συνορεύουν ή βρίσκονται μέσα στον Αρκτικό Κύκλο. Σε αυτό το θέμα είχαν κάποιες διαφωνίες. Αν ξέφευγε το θέμα θα ήταν σαν η Ρωσία ή οι ΗΠΑ να εισβάλουν σε μια ανθρώπινη χώρα, προκαλώντας άθελά τους έναν ανεπιθύμητο πόλεμο που με τη σειρά του θα έφερνε δεινά και παράπλευρες απώλειες, ίσως, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ακόμα κι αν ενημέρωναν τις χώρες που ήθελαν, δεν θα ήταν εύκολο να τις πείσουν, οπότε σε μία ενδεχόμενη επίθεση από το εσωτερικό της Γης, θα έμοιαζε πάλι σαν εισβολή την οποία ξεκίνησε η μία ή άλλη πλευρά.

Τα διλήμματα ήταν πολλά, αλλά τελικά φαινόταν πως οι μεγάλοι αντίπαλοι, ΗΠΑ και Ρωσία, είχαν σκοπό να συνεργαστούν ουσιαστικά. Όμως, δεν υπήρξε επανάληψη της δραστηριότητας των όντων που ζουν κάτω από την επιφάνεια, κάπου βαθιά, με τεράστια τεχνολογία, μεγαλύτερη και ικανότερη από την πιο σύγχρονη.

Η επιφυλακή χαλάρωσε σταδιακά και τα σχέδια των δύο προέδρων δεν προχώρησαν. Ούτε ενημέρωσαν τις χώρες που τις αφορούσε άμεσα το θέμα. Έτσι, αν κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάει κάτι στραβά σε κάποια από αυτές τις περιοχές, θα ξέρουμε τι έχει συμβεί. Από την Αρκτική θα ξεκινήσουν πολλά με μία ανώτερη υπερδύναμη.

*Η ιστορία και τα ονόματα είναι φανταστικά, προϊόν μυθοπλασίας και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ούτε ανταποκρίνονται σε αυτήν. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.

diadrastika / Image by Inactive_account_ID_249 from Pixabay