Αρκτική: Εκεί Όπου θα Ξεκινήσουν Πολλά με μία Ανώτερη Υπερδύναμη (video)

[10/08/2018 - 14:32]

Αρκτική: Εκεί Όπου θα Ξεκινήσουν Πολλά με μία Ανώτερη Υπερδύναμη (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα τέλη Ιουλίου, ή μάλλον, τότε διέρρευσαν κάποια πράγματα ύστερα από ένα ισχυρό περιστατικό που συνέβη μέσα στα όρια του Αρκτικού Κύκλου και έγινε η αιτία να «ξεπηδήσουν» πολλά «προς τα έξω» που, δεν ξέραμε και που, ίσως, δεν θα μάθουμε ποτέ επίσημα.

Είναι πολύ εύκολο όλα τούτα να καταρριφθούν από διάφορους σκεπτικιστές, καθώς αυτά που θα ακολουθήσουν ξεπερνούν κάθε φαντασία. Έτσι, λοιπόν, ο καθένας ας κρίνει και ας λάβει όλες τις πιθανές εκδοχές που αναφέρονται, τόσο από τον Kent Dunn όσο και από το whatdoesitmean.com, καθώς σε αρκετά σημεία οι πληροφορίες αντιστρατεύονται την κοινή λογική ενός μέσου ανθρώπου.

Στις 25 Ιουλίου ένας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από μία αμερικανική βάση στην Αρκτική. Αυτό είναι που μάθαμε επίσημα. Πολύ βολικό, έτσι δεν είναι; Όμως, οι θεωρίες συνωμοσίες υποστηρίζουν, πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και ότι ένας πύραυλος είχε πυροδοτηθεί από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών από την αεροπορική βάση του Αρκτικού Κύκλου που κατέρριψε «εκείνο» που αργότερα χαρακτηρίστηκε ως μετεωρίτης. Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Ωστόσο, σε αυτή την παράξενη πραγματικότητα που ζούμε, η οποία θυμίζει αρκετά ταινίες επιστημονικής φαντασίας με καταστροφολαγνικό περιεχόμενο, όλα φαίνεται να έχουν την αρχή τους πολύ νωρίτερα. Και όλα συμβαίνουν παράλληλα, με διαφορετικό χρόνο, ρυθμό και ένταση, αλλά και τρόπο.

Υποστηρίζεται πως μεγάλο μέρος από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν τελευταία στον πλανήτη μας, πολλές από εκείνες τις αλλόκοτες μετεωρολογικές θεάσεις, ο εγκλωβισμός της Γης σε μία παραδοξότητα περιστατικών που όλα μοιάζουν ασύνδετα και μεμονωμένα… όλα συνδέονται.

Συνδέονται με ένα μεγάλο γεγονός που πρόκειται να συμβεί -αλλά παράλληλα συμβαίνει σε ένα εξελισσόμενο παρόν- με έναν ανώτερο πολιτισμό που ήδη βρίσκεται στον πλανήτη.

Κάπου εδώ, όμως, οι πληροφορίες συγχέονται και αντικρούονται, καθώς κάποιες μιλούν για έναν πολιτισμό στον οποίο Αμερικανοί και Ρώσοι ετοιμάζονται να επιτεθούν, και άλλε που λένε ακριβώς το αντίθετο, ότι οι δύο υπερδυνάμεις πάνε «για να τα βρουν» με τους εξωγήινους οι οποίοι είναι φιλικοί και το μόνο που θέλουν είναι την πνευματική μας απελευθέρωση.

Δεδομένου αυτών, σαν εισαγωγή, παρακολουθείστε τα βιντεάκια που ακολουθούν, για να καταλάβετε περισσότερα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του ή ας τα θεωρήσει όλα σαν ένα παραμύθι ή σαν ώρα χαλάρωσης.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Russian Fleet Rushes To Arctic Over Fears US May Have Started War With Unknown Alien Species 8-8-18

Russian Fleet Rushes To Arctic Over Fears US May Have Started War With Unknown Alien Species

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ