Η Χρονιά που Γεννήθηκες Αποκαλύπτει τα Μυστικά σου Σύμφωνα με το Στοιχείο της Φύσης που Ανήκει

Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση υπάρχουν Τέσσερα Στοιχεία της Φύσης: Αέρας, Νερό, Φωτιά, Γη. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα στο 5ο Στοιχείο που είναι ο Αιθέρας. Σύμφωνα με την Κινέζικη παράδοση και άλλες, τα Στοιχεία της Φύσης είναι Μέταλλο, Φωτιά, Γη, Ξύλο και Νερό.

Στο τεστ που ακολουθεί αντλούνται πληροφορίες από τα στοιχεία της δεύτερης παράδοσης. -d-

Διαβάστε επίσης:
Δες Ποιό Είσαι από τα Τέσσερα Στοιχεία και Ανακάλυψε την Ψυχική Σφραγίδα σου

Το έτος που γεννήθηκες έχει μια εξέχουσα σημασία, όμως τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου παίζει το τελευταίο ψηφίο του έτους της γέννησής σου. Γιατί; Γιατί κάθε ένα ανήκει και σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Υπάρχουν 5 στοιχεία: Μέταλλο, Φωτιά, Γη, Ξύλο και Νερό που μπορούν να δώσουν αρκετές πληροφορίες για τον χαρακτήρα ενός ατόμου, το πώς λειτουργεί ή τις συνήθειές του.

Διάβασε παρακάτω σε ποιο στοιχείο ανήκει το κάθε ψηφίο και τι σημαίνει για σένα.
Πχ: Εάν γεννήθηκες το 1987, να ανατρέξεις στον αριθμό 7 που ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς.

Μέταλλο (0-1)

Αν γεννήθηκες σε έτος που το τελευταίο ψηφίο του είναι 0 ή 1, ανήκεις στο Μέταλλο. Οι άνθρωποι του Μετάλλου διακρίνονται για τη δύναμη του χαρακτήρα τους και την ανθεκτικότητά τους. Είναι ανεξάρτητοι, αυτόνομοι, επιφυλακτικοί και επιθυμούν να ζουν σε αρμονικό και γεμάτο αγάπη περιβάλλον. Γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν και θα κάνουν το οτιδήποτε για να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα μειονεκτήματά τους είναι η επιθυμία για εξουσία, για πολυτέλεια και χρήματα. Είναι πολύ σκληροί και αυστηροί με όσους κάνουν λάθη.

Νερό (2-3)

Αν γεννήθηκες σε έτος που το τελευταίο ψηφίο του είναι 2 ή 3, ανήκεις στο Νερό. Οι άνθρωποι του Νερού είναι ευγενικοί, γοητευτικοί και συμπονετικοί. Έχουν μεγάλη φαντασία και δημιουργικότητα και αυτό τους καθιστά επιτυχημένους, ιδιαίτερα σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη. Έχουν πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση και δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ξύλο (4-5)

Αν γεννήθηκες σε έτος που το τελευταίο ψηφίο του είναι 4 ή 5, ανήκεις στο Ξύλο. Οι άνθρωποι του Ξύλου έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και εργάζονται σκληρά. Θέλουν να καινοτομούν, να βιώνουν νέες εμπειρίες και ονειρεύονται να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους για να γνωρίσουν τα περίεργα μέρη και τα μυστικά τους. Ποτέ δεν συμπεριφέρονται με εγωιστικό και ναρκισσιστικό τρόπο.

Φωτιά (6-7)

Αν γεννήθηκες σε έτος που το τελευταίο ψηφίο του είναι 6 ή 7, ανήκεις στη Φωτιά. Οι άνθρωποι της Φωτιάς δε στέκονται ποτέ σε ένα σημείο και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «τυχοδιώκτες», καθώς ονειρεύονται να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα τους βρεις από κάτω. Είναι ενθουσιώδεις, ελκυστικοί, έξυπνοι και αυθόρμητοι.

Γη (8-9)

Αν γεννήθηκες σε έτος που το τελευταίο ψηφίο του είναι 8 ή 9, ανήκεις στη Γη. Οι άνθρωποι της Γης είναι αξιόπιστοι και φιλόδοξοι. Εξετάζουν προσεκτικά το κάθε τι και ποτέ δεν κάνουν τρέλες. Αγαπούν την πειθαρχία, την τάξη, την οργάνωση και κινούνται πάντα με βάση το χρονοδιάγραμμά τους. Το «άγνωστο» είναι ο μεγαλύτερος φόβος τους.

astrology.gr