Προφητεία Ντένωφ: Η Γη θα σαρωθεί από ασυνήθιστα κοσμικά υπερκύματα

Ο Πέταρ Ντένωφ (Петър Константинов Дънов, 11 Ιουλίου 1864 – 27 Δεκεμβρίου 1944) ήταν Βούλγαρος πνευματικός δάσκαλος και ιδρυτής της Σχολής Εσωτερικού Χριστιανισμού.

Γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1864 κοντά στο Σουβόροβο, περίπου 60 χλμ. από τη Βάρνα. Στις 24 Φεβρουαρίου 1922, ο Peter Deunov άνοιξε μια απόκρυφη σχολή στη Σόφια της Βουλγαρίας με το όνομα Παγκόσμια Λευκή Αδελφότης.

Μετά από αίτησή του, ένας από τους οπαδούς του, ο Omraam Mikhaël Aïvanhov εγκαθίσταται στη Γαλλία, τον Ιούλιο του 1937, όπου δέκα χρόνια αργότερα, το 1947, δημιουργεί το γαλλικό υποκατάστημα της Παγκόσμιας Λευκής Αδελφότητας. Ο Peter Deunov την ορίζει ως εξής: «η Εξαίρετη Παγκόσμια Λευκή Αδελφότης δεν είναι κάτι ορατό.

Διαβάστε επίσης: Πέταρ Ντένωφ: Η Τελευταία Προφητεία για την 6η Φυλή

Δεν είναι ούτε εκκλησία ούτε αίρεση. Είναι μία οντότητα η οποία υφίσταται έξω από τις διεφθαρμένες συνθήκες υπό τις οποίες ζει ο απλός κόσμος’’. Η καταγωγή της ονομασίας αυτής προέρχεται από μια έννοια που αναπτύχθηκε στους κύκλους της Θεοσοφίας από την Helena Petrovna Blavatsky, η οποία δήλωνε ότι καθηγητές της ήταν οι Σοφοί δάσκαλοι της Mahâtmas που κατοικούν στο Θιβέτ ή Shambala και αποτελούν μια μεγάλη Λευκή Στοά, μια μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, αυτή των Mahâtmas.

Μυστικιστικό Κίνημα, η Ένωση «εν λευκώ”, περιγράφεται στην έκθεση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις αιρέσεις στη Γαλλία (1995) ως Μυστικιστικό Κίνημα, «ένα κίνημα πνευματικής μύησης που προτείνει έναν συγκριτικό Εσωτερισμό, με βάση την αναγνώριση των δυνάμεων του Χριστού, των ηλιακών δυνάμεων, των νόμων του Κάρμα και την πνευματική μύηση”. Σύμφωνα, πάντα με αυτή την έκθεση, απαρτίζονταν από 500 έως 2000 μέλη.

Προφητεία του Βούλγαρου Mystic Πέταρ Ντένωφ προβλέπει το ερχόμενο υπερκύμα 39 χρόνια πριν από την διατύπωση της θεωρίας για πρώτη φορά.

Λίγες μέρες πριν από το θάνατό του, στις 27 Δεκεμβρίου του 1944, ο πολύ γνωστός βούλγαρος μυστικιστικής Πέταρ Ντένωφ είχε ένα όραμα που τον ενέπνευσε να γράψει μια προφητεία για το τι ήταν μπροστά για το ανθρώπινο γένος στον αιώνα που επρόκειτο να ακολουθήσει.

Ο Ντένωφ, που είναι γνωστός στην Βουλγαρία από το πνευματικό του όνομα Beinsa Douno, ήταν ένας φιλόσοφος, μουσικός και πνευματικός δάσκαλος ο οποίος ανέπτυξε μιας μορφής απόκρυφα του Χριστιανισμού.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Περιέργως,στη προφητεία καταγράφει με μεγάλη λεπτομέρεια στην έννοια του υπερκύματος που είχε προβλέψει ότι ήταν να καθαρίσει τη Γη στο εγγύς μέλλον και όχι μόνο να επιφέρει τεράστιο γεωλογικό μετασχηματισμό, αλλά και να αλλάξει πνευματικά τον κόσμο, φέρνοντας σε λειτουργία μια νέα ανθρώπινη φυλή, ως η «Έκτη Φυλή».

Διαβάστε επίσης: Προφητείες της μάγισσας του Γιορκσάιρ για κατακλυσμό και ένα ισχυρό πόλεμο που έρχεται μεταξύ υπερδυνάμεων

Ο Πέταρ Ντένωφ αρχίζει την προφητεία του με ακριβή αναφορά σε μια προσεχή έλευση γαλαξιακού υπερκύματος . Δηλώνει:

«… Όλοι σύντομα θα υποτάσσονται στην θεϊκή φωτιά, που θα καθαρίσει και θα προετοιμάσει σε σχέση με τη Νέα Εποχή.

Μερικές δεκαετίες θα περάσουν πριν έρθει η φωτιά που θα μεταμορφώσει τον κόσμο, φέρνοντας το νέο ήθος. Αυτό το τεράστιο κύμα έρχεται από τον κοσμικό χώρο και θα κατακλύσει όλη τη γη. Όλοι εκείνοι που θα προσπαθούν να αντιταχθούν, θα γίνουν καλά και θα μεταφερθούν αλλού.

Παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο βαθμό εξέλιξης, το νέο κύμα θα γίνει αισθητό από κάθε έναν από εμάς. Και αυτή η μεταμόρφωση δεν θα αγγίξει μόνο τη Γη, αλλά το σύνολο ολόκληρου του σύμπαντος. ”

Αργότερα αναφέρεται σε επίγειες ανακατατάξεις που επιφέρουν τεράστιες κλιματικές και σεισμικές δράσεις. Δηλώνει:

«Θα υπάρξουν πλημμύρες, τυφώνες, γιγαντιαίες πυρκαγιές και σεισμοί που θα σαρώσουν τα πάντα. Το αίμα θα ρέει σε αφθονία. Θα υπάρξουν επαναστάσεις, και τρομερές εκρήξεις θα αντηχούν σε πολλές περιοχές της γης. Εκεί όπου υπάρχει γη, το νερό θα έρθει, και εκεί όπου υπάρχει νερό, η γη θα έρθει. ”

Διαβάστε επίσης: Οι Προφητείες των Ινδιάνων Hopi που Επαληθεύτηκαν και οι δύο που μένουν

Περαιτέρω αναφέρεται σε κύματα «κοσμικού ηλεκτρισμού” (κοσμικά ακτίνες ηλεκτρονίων;) που θα σαρώσουν τη Γη. Πράγματι, το κύριο συστατικό του υπερκύματος θα είναι κοσμικά ηλεκτρόνια των ακτίνων του. Εδώ δείχνει μια συνεχή ομοβροντία:

«Η γη σύντομα θα σαρώνεται από έκτακτα ταχεία κύματα του Κοσμικού Ηλεκτρισμού. Μερικές δεκαετίες από τώρα όντα που είναι κακά και θα πλανούν και άλλους δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν την έντασή τους.”

Ο Deunov αναφέρει επίσης ότι το ηλιακό μας σύστημα αυτή τη στιγμή διέρχεται από μια νοσηρή σκονισμένη περιοχή των «μολυσμένων χώρων” που ονομάζεται «13η ζώνη” που έμεινε πίσω από την καταστροφή ενός αστερισμού (ή αστέρι;):

«Το ηλιακό μας σύστημα τώρα διασχίζει μια περιοχή του Σύμπαντος όπου ένας αστερισμός που καταστράφηκε έχει αφήσει το σημάδι του, με τη σκόνη. Αυτή η διέλευση ενός μολυσμένου χώρου, είναι μια πηγή της δηλητηρίασης, όχι μόνο για τους κατοίκους της γης, αλλά και για όλους τους κατοίκους των άλλων πλανητών του γαλαξία μας. Οι ήλιοι δεν επηρεάζονται μόνο από την επίδραση αυτού του εχθρικού περιβάλλοντος. Η περιοχή αυτή ονομάζεται «η δέκατη τρίτη ζώνη”, την αποκαλεί επίσης «η ζώνη των αντιθέσεων». Ο πλανήτης μας ήταν μέσα σε αυτήν την περιοχή για χιλιάδες χρόνια, αλλά τελικά πλησιάζουμε την έξοδο από το χώρο αυτού του σκότους και βρισκόμαστε στο σημείο της επίτευξης με μια πιο πνευματική περιοχή, όπου ζουν πιο εξελιγμένα όντα. ”

Διαβάστε επίσης: Κοσμικές προφητείες της Baba Vanga. Πόλεμος στον Άρη και η καταστροφή της Σελήνης

Πράγματι, ακριβώς όπως ο ίδιος λέει στις προφητείες του, το ηλιακό μας σύστημα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως για τα τελευταία 3 εκατομμύρια χρόνια, διέρχεται από το χείλος του North Polar Spur, κατάλοιπο ενός υπερκαινοφανούς, ένα σύννεφο σκόνης και αερίου αριστερά από την έκρηξη ενός σώματος, εκατομμύρια χρόνια πριν.

Οι αστρονόμοι αναγνωρίζουν την παρουσία νεφών σκόνης ακόμα και σε επαφή με την παρυφή του ηλιακού μας συστήματος. Επίσης, οι περισσότεροι από τους μεγάλους κομήτες στην περίοδο που άρχισε το ηλιακό σύστημα, που πολλοί ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το Νέφος του Oort, στην πραγματικότητα είναι μέρος αυτού του διαστρικού πεδίου συντριμμιών και εισέρχονται λόγω της παρόδου του Ήλιου μέσα από αυτή τη ζώνη με τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τη θεωρία του υπερκύματος, έχει προχωρήσει το 1983, η παρουσία αυτού του κοντινού στη ζώνη της σκόνης που είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι η Γη έχει περάσει από μια σειρά αλλαγών στον πάγο για τα τελευταία 3 εκατομμύρια χρόνια. Για εκατομμύρια χρόνια πριν από εκείνη την εποχή δεν είχαμε εποχές παγετώνων, γιατί δεν είχαμε μπει σε αυτή τη σκονισμένη ζώνη. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τη Ph.D. διατριβή μου, ή διαβάσετε το βιβλίο μου “Γη κάτω από την πυρκαγιά“.

Επίσης, όπως ακριβώς αναφέρει ο Deunov, αυτή η σκονισμένη περιοχή αποτελεί κίνδυνο για πολλά ηλιακά συστήματα στη γαλαξιακή γειτονιά μας. Το υπόλειμμα σουπερνόβα NPS πιστεύεται ότι βρίσκεται περίπου 400 ± 200 έτη φωτός από το ηλιακό μας σύστημα και ότι έχει διάμετρο 370 ± 230 χρόνια φωτός, επηρεάζοντας έτσι εκατοντάδες χιλιάδες συστήματα αστέρων.

Διαβάστε επίσης: Ερμής Τρισμέγιστος: Προφητεία 20.000 ετών για το Σήμερα

Ο ισχυρισμός του ότι είναι μια πηγή δηλητηρίασης, επίσης επαληθεύεται από τη δική μου έρευνα των πολικών πάγων. Όπως έχω περιγράψει στην έκθεσή μου που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Advances in Space Research, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκατό χιλιάδων χρόνων, ο πλανήτης μας έχει υποστεί συνεχή είσοδο από πλούσια σωματίδια διαστρικής σκόνης (του κασσίτερου).

Ένα τέτοιο ιδιαίτερα επικίνδυνο συμβάν, το οποίο συνέβη περίπου 49 χιλιάδες χρόνια πριν, προκάλεσε εκατό χιλιάδες φορές αύξηση στο ρυθμό της κοσμικής εισροής σκόνης, παράγοντας μια παγκόσμια κλιματική ψύξη και αυξημένα επίπεδα μολύβδου στο νερό της βροχής 10 φορές υψηλότερο από το μέγιστο όριο επικινδυνότητας για την υγεία της EPA .

Αυτά τα πλούσια σε κασσίτερο σωματίδια σκόνης ακόμα εισέρχονται στη στρατόσφαιρα μας σε μικρές ποσότητες και σύμφωνα με μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Δρ Abbott της Lamont Doherty, μια εισροή πλούσια σε κασσίτερο και νικέλιο, πλούσια σε σκόνη συνέβη πρόσφατα, το 536 μ.Χ. προκαλώντας μια μέτρια κλιματική ψύξη και σκίαση του ήλιου για ένα ή δύο χρόνια. Η πρόβλεψη του Deunov είναι ότι είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε αυτή την επικίνδυνη περιοχή και είναι πράγματι μία ευπρόσδεκτη είδηση.

Αυτό που είναι πραγματικά πολύ εκπληκτικό είναι ότι ο Πέταρ Ντένωφ είχε αυτό το όραμα, το 1944, πολύ πριν πολύ γίνουν γνωστά όλα εκείνα που αφορούν ενεργούς γαλαξίες και γαλαξιακές εκρήξεων πυρήνων.

Διαβάστε επίσης: Η Προφητεία του Αισχύλου για τους Έλληνες

Οι περισσότερες έρευνες για τα κβάζαρ και εκπέμπουν πυρηνικές εκρήξεις κοσμικών ακτίνων ξεκίνησε στη δεκαετία του 1960, ακόμη και τόσο αργά όσο τη δεκαετία του ’70 δεν είναι όλοι οι αστρονόμοι πεπεισμένοι ότι ο πυρήνας του Γαλαξία είχε προηγουμένως υποστεί εκρήξεις πυρήνα .

Πράγματι, τέτοιες αστρονομικές πληροφορίες υποβάθρου ήταν απαραίτητες για τη δική μου διατύπωση της θεωρίας του Γαλακτικού Υπερκύματος. Αν και στην περίπτωσή μου οδηγήθηκα στην αναζήτηση αποδείξεων για να διατυπώσω αυτή τη θεωρία με βάση ένα μήνυμα από χρονοκάψουλα που κωδικοποιείται στο δικό μας αστερισμό γνώσης και αποστέλλονται σε μας από ένα προϊστορικό πολιτισμό.

Ένα μήνυμα που αναμεταδίδεται από πάλσαρ βοήθησε επίσης να με οδηγήσει σε αυτή την ιδέα. Δεν είχα καμία γνώση κατά το χρόνο της προφητείας Deunov ή της ερμηνείας της προφητείας της Φατίμα που μετέφερε επίσης τις σχετικές πληροφορίες για Ακτίνες Στάνφορντ.

Επίσης η προφητεία του Deunov προϋπήρχε από αυτό που αργότερα ανακαλύφθηκε σχετικά με τη μετατόπιση του Βόρειου Πόλου και για την παρουσία των διαστρικών νεφών κοντά στο ηλιακό σύστημα. Οι αστρονομικές παρατηρήσεις που είχαν γίνει, επικύρωσαν με σαφήνεια όσα αναφέρονται στην προφητεία Deunov.

Η προφητεία Deunov πηγαίνει επίσης σε πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη της ανθρωπότητας, μέσα από αυτό το γεγονός, για το πώς θα επηρεάσει τη συνείδηση ​​των ανθρώπων, και ποια θα είναι τα πνευματικά χαρακτηριστικά του ερχομού της στους κατοίκους της Γης που θα επιβιώσουν από αυτό το γεγονός.

Διαβάστε επίσης: Το Φαινόμενο Simpsons και οι Προβλέψεις τους

Δείτε το έγγραφο σε τέσσερις σελίδες που είναι μια προσαρμογή που γράφτηκε από τον Olivier de Rouvroy – Σεπτέμβριος 2003: http://www.progressions.info/Peter%20Deunov.pdf .

Εναλλακτικά, για μια σύνοψη μπορεί κανείς να δει το παρακάτω βίντεο στο YouTube που αφηγείται ένα κομμάτι για τη ζωή του Deunov και αφηγείται στιγμές του υπερκύματος της προφητείας και της μεταμόρφωσης του ανθρώπου:

Part 7: The Last Prophecy of Peter Deunov – The Mechanics of Ascension

Τι σημαίνουν όλα αυτά? Πάντα η κρίση και τα συμπεράσματα δικά σας…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεωρία υπερκύματος διαβάσετε αποσπάσματα σε αυτό το site, καθώς και τα ακόλουθα βιβλία:
Galactic Superwaves and Their Impact on Earth and Earth Under Fire.

Πηγή: Sphinx Stargate
kavalarissa.eu και mymind.gr
διορθώσεις κειμένου diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay