Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει ότι οι Γερμανοί Κέρδισαν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο

[06/09/2018 - 11:26]

Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει ότι οι Γερμανοί Κέρδισαν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι είναι ο Χρόνος; Μπορεί να ταξιδέψει κάποιος μέσα σε αυτόν, σε όλες του τις διαστάσεις και εκφάνσεις; Κι αν μπορεί, είναι πραγματικά δυνατόν να αλλάξει κάποια πράγματα από αυτά που έχουν ήδη γίνει; Μοιάζει με ένα κοινότυπο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο οι δηλώσεις που ακολουθούν αξίζουν τον κόπο να αναφερθούν καθώς προβάλλονται από έγκριτη Βρετανική εφημερίδα.

Μία πολύ παράξενη δήλωση έκανε ένας άνδρας, ο οποίος κρατάει την ανωνυμία του «για την ασφάλειά του». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του στο κανάλι Apex TV του YouTube, ανέφερε ότι γνωρίζει «πληροφορίες που είναι πολύ σοβαρές και είναι πιθανόν να σοκάρει τους πάντες».

Σύμφωνα με την Βρετανική Express.co.uk, ο άνθρωπος αυτός είναι ένας χρονοταξιδιώτης, όπως αυτοπροσδιορίζεται που, όπως ισχυρίζεται, έζησε στο Λονδίνο πριν από αρκετά χρόνια και εργάστηκε για ένα μυστικό εργαστήριο που ονομαζόταν «Globus», το οποίο πειραματίστηκε με πολλές επαναστατικές τεχνολογίες, για την εποχή εκείνη, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών του χρόνου.

Υποστηρίζει, λοιπόν, ότι τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τη Βρετανία, αλλά οι χώρες αυτές χρησιμοποίησαν την χρονομηχανή για δικούς τους σκοπούς.

Ο υποτιθέμενος ταξιδιώτης του χρόνου δήλωσε:

«Φιλικά μιλώντας, λέγεται ότι πολλές αλλαγές έγιναν στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι η Γερμανία δεν έχασε τη νίκη.

Η Γαλλία, η Ουκρανία, η Δανία, η Αυστρία και η Πολωνία ήταν υπό τον έλεγχό της.

Φυσικά, ο πόλεμος τελείωσε και λέγεται ότι είχαν αποσταλεί πολλές τεχνικές για να βοηθήσουν την Ευρώπη να κερδίσει τη Γερμανία».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι «σήμερα η Βρετανία είναι μεγαλύτερη επειδή διευρύνει την περιοχή της με τη βοήθεια αυτής της χρονομηχανής» και ότι χιλιάδες ελικόπτερα στάλθηκαν κατά τη διάρκεια ενός αιώνιου πολέμου μεταξύ Αγγλίας και Σκωτίας.

Αλλά οι εκπληκτικοί ισχυρισμοί του ανώνυμου άντρα δεν σταματούν εδώ. Δείτε μερικούς ακόμα:

«Η Ρωσία άλλαξε κάτι στον ρωσοτουρκικό πόλεμο.

Η πόλη Krasnodor ανήκε στην Τουρκία, αλλά η Ρωσία την πήρε.

Και η Αριζόνα και η Καλιφόρνια ανήκαν στο Μεξικό.

Τώρα είναι τμήματα των ΗΠΑ.

Όλα αυτά συνέβησαν με τη βοήθεια αυτής της μαγικής μηχανής».

Μοιάζουν απίθανα και ανυπόστατα όλα αυτά; Πολλοί άνθρωποι στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν να έχουν πάρα πολλές αμφιβολίες ως προς τα λεγόμενά του αλλά και ως προς την ψυχική του ισορροπία. Ωστόσο, επίσης πάρα πολλοί δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό για όλα αυτά που αναφέρει ο ανώνυμος άντρας.

Άραγε, ο άνθρωπος είναι τρελός ή ξέρει πράγματα και γεγονότα που αποκρύπτονται; Καθώς δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις, μένει σε εσάς να αποφασίσετε αν πράγματι υπάρχουν χρονομηχανές, όπως πολλοί υποστηρίζουν, αν μπορούν σε αυτές να ταξιδέψουν άνθρωποι και επίσης, εφόσον μπορούν να πάνε στο μέλλον ή στο παρελθόν, αν πραγματικά μπορούν να αλλάξουν γεγονότα της Ιστορίας.

Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί, με τον ίδιο να τα λέει και κρίνετε αναλόγως:

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ