Ο George Adamski και το μήνυμα των κατοίκων της Αφροδίτης

Αμερικανός, πολωνικής καταγωγής, διάσημος συγγραφέας και ερευνητής George Adamski, μιλώντας τον Μάιο του 1959 ενώπιον 500 ατόμων, διαβίβασε στο ακροατήριο το φερόμενο ως μήνυμα των κατοίκων του πλανήτη Αφροδίτη προς τους κατοίκους της Γης: «Να ζείτε με καλοσύνη, κατανόηση, σεβασμό και αγάπη», δηλαδή σύμφωνα με τα χριστιανικά πρότυπα.

Ο George Adamski ανέφερε: «Επιβαίνοντας σ’ έναν ιπτάμενο δίσκο της Αφροδίτης, πέταξα γύρω από τη Σελήνη. Οι κάτοικοι της Αφροδίτης επισκέπτονται τακτικά τον δικό μας πλανήτη, για να μας προσελκύσουν στο καλό και στο αγαθό. Φοβούνται τα ολέθρια αποτελέσματα, που είναι δυνατόν να προκληθούν στη Γη και στους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος εξαιτίας των πυρηνικών δοκιμών».

Διαβάστε επίσης: Οι Θεωρίες Βελικόφσκι που Προκάλεσαν το Κατεστημένο

Ο ομιλητής, σε τόνο φυσικότατο, ωσάν να διηγούνταν μια κοινότυπη ιστορία, περιέγραψε τις επαφές του με τους κατοίκους της Αφροδίτης και τη γνωριμία του με τους ιπτάμενους δίσκους. Είπε, λοιπόν: «Τον Οκτώβριο του 1959, ένας άνθρωπος θα παρουσιάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τα λεπτομερή σχέδια των παράξενων αυτών πτητικών μηχανών».

Πρόσθεσε ακόμη ότι καθώς επέβαινε σε έναν ιπτάμενο δίσκο, πέρασε κοντά από τη Σελήνη, όπου μπόρεσε να διακρίνει οικίες, υπόστεγα, αλλά και βάσεις, όπου χρησίμευαν ως ορμητήρια των όντων του Διαστήματος, οι οποίοι κατέφταναν εκεί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη ζωή των ανθρώπων της Γης.

Ο George Adamski έγινε δεκτός σε ακρόαση από τη Βασίλισσα της Ολλανδίας Τζουλιάνα στα Ανάκτορα του Soestdijk για μιάμιση ώρα, παρουσία του Πρίγκιπα Βερνάρδου και πολλών διαπρεπών Ολλανδών επιστημόνων. Ο Adamski εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη Βασίλισσα της Ολλανδίας, επισημαίνοντας πως αν υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι σαν εκείνη, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

Ο George Adamski, τον οποίον τα ανώτερα και εξελιγμένα όντα που κατοικούσαν στην Αφροδίτη επιφόρτισαν, όπως ισχυριζόταν, να φέρει στους κατοίκους της Γης το μήνυμα της ειρήνης, της αδελφοσύνης και της αγάπης, πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο, αναγκάστηκε να εργάζεται, για να κερδίσει τα προς το ζην.

Κατόπιν πολλών περιπετειών, εγκαταστάθηκε στο Παλομάρ, όπου βεβαίωνε ότι παρατήρησε για πρώτη του φορά ιπτάμενους δίσκους και γνώρισε κατοίκους της Αφροδίτης, μεταξύ των οποίων κι έναν ευειδή, καλοσχηματισμένο άντρα, όχι πολύ ψηλό, με μακριά κατάξανθα μαλλιά και με πρόσωπο που ακτινοβολούσε καλοσύνη και ευγένεια.

Το 1952, βοηθούμενος από τον δημοσιογράφο Desmond Leslie, συνέγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Οι Ιπτάμενοι Δίσκοι Προσγειώθηκαν», το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία. Το 1955, συνέγραψε ένα ακόμη βιβλίο, με τίτλο «Μέσα στους Ιπτάμενους Δίσκους», που γνώρισε κι αυτό μεγάλη εκδοτική επιτυχία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 20/05/1959

strangepress.gr / Image by Larisa Koshkina from Pixabay