Είναι ΑΥΤΗ μία ΠΟΛΗ στον ΆΡΗ που Μας Κρύβουν;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα μυστηριώδη ευρήματα που κατά καιρούς εντοπίζονται στον Άρη είναι πάρα πολλά, και ολοένα αυξάνουν το ενδιαφέρον ακόμα και ανθρώπων που δεν έχουν ασχοληθεί με παρόμοια θέματα. Το αν είχε κατοικηθεί ή κατοικείται ακόμα, είναι ένα ζήτημα που συνεχώς έρχεται στο φως από φωτογραφίες που δίνουν τέτοιες υπόνοιες.

Τι συμβαίνει, όμως, πραγματικά; Ίσως, να μην μάθουμε ποτέ επίσημα, μιας και οι σχετικές ανακοινώσεις δεν υποστηρίζουν ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πως ό,τι πιάνει το μάτι μας έχει να κάνει με παρειδωλίες σε συνδυασμό με την ανθρώπινη λαχτάρα να υπάρχουν όντα και πολιτισμός εκεί.

Η αλήθεια, πάντως είναι πως και η NASA δεν μας τα λέει όλα, ούτε τα ανακοινώνει όλα. Αντίθετα πρέπει κάποιος άλλος να τα ανακαλύψει και να τα φέρει στην επιφάνεια…

Όπως και να έχει υπάρχουν πάρα πολλά ευρήματα που θεωρούνται ότι πρόκειται για διάσπαρτα αντικείμενα ενός χαμένου πολιτισμού.

Όμως τώρα, στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε μία εκπληκτική εικόνα που φαίνεται να δείχνει μία ολόκληρη πόλη στον πλανήτη Άρη. Κτίρια, ουρανοξύστες, οχήματα… Άραγε είναι έτσι; Είναι κάποια σπασμένα pixel, που μας δίνουν αυτήν την εντύπωση; Είναι η ανάλυση της εικόνας που δίνει υπερβολικές λεπτομέρειες που, όμως, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν; https://www.nasa.gov/sites/default/files/pathfinder_full.jpg και http://www.gigapan.com/gigapans/204433

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Is This An Actual City On Mars ? ~ 8/22/2018

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika