Πως να Μιλήσω σε Κάποιον Τηλεπαθητικά. Μόνο με το Μυαλό και Χωρίς Λόγια
Καλλιτεχνική απεικόνιση από Merlin Lightpainting στο Pixabay

Πως να Μιλήσω σε Κάποιον Τηλεπαθητικά. Μόνο με το Μυαλό και Χωρίς Λόγια
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η τηλεπάθεια είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι απορρίπτουν ως κάτι αδύνατο. Θα πρέπει να ξέρετε ότι τηλεπάθεια εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1882 από τον ψυχολόγο Frederic WH Myers. Ωστόσο, ποτέ δεν αναγνωρίστηκε, ενώ εξακολουθεί να θεωρείται ψευδοεπιστήμη από πολλούς επειδή είναι δύσκολο να αποδειχθεί, αν και σύμφωνα με το Smithsonian magazine έχουν υπάρξει μελέτες οι οποίες έχουν δείξει την πιθανή αποτελεσματικότητά της.

Διαβάστε επίσης: Πώς να Διαβάσετε το Μυαλό Κάποιου Τηλεπαθητικά. 10 Μυστικά Τηλεπάθειας

Παρά την άρνηση που υπάρχει από την επιστημονική κοινότητα, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν καταφέρει να την αξιοποιήσουν οπότε και ξέρουν πόσο αληθινή είναι. Άλλοι πάλι, παραδέχονται την ύπαρξή της, αλλά είναι κάτι που δεν τους έχει συμβεί, αλλά θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν. Αν είστε από τους τελευταίους που θα ήθελαν να δοκιμάσουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Η τηλεπάθεια είναι η δυνατότητα να μιλάς με άλλους από οποιαδήποτε απόσταση, χωρίς τη χρήση λέξεων. Αντί αυτών, χρησιμοποιείς το μυαλό σου. Το να είσαι σε θέση να καλέσεις άλλους με το μυαλό σου είναι ένα αντικείμενο στο οποίο πρέπει πραγματικά να δουλέψεις πολύ σκληρά για να το πετύχεις. Πριν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να επιτρέψετε πραγματικά να αναπτυχθούν οι ενέργειές σας. Τώρα, για να χτίσετε αυτές τις ενέργειες, πρέπει επίσης να δημιουργήσετε συνδέσεις.

Όσο πιο συνδεδεμένοι είστε με ένα άτομο που θέλετε να επικοινωνήσετε τηλεπαθητικά, τόσο πιο εύκολο θα είναι να του στείλετε μηνύματα και να το καλέσετε με το μυαλό σας. Οπότε, σαν αρχή, για τα πρώτα βήματα, θα πρέπει να περάστε χρόνο επιτρέποντας στις ενέργειές σας να είναι με αυτό το άτομο και μέσω αυτού, συν τω χρόνω, θα αυξηθούν. Όσο περισσότερο αποκαλύπτεστε και συνδέεστε μεταξύ σας, τόσο πιο πολύ θα προσδιοριστούν οι ενέργειές σας. Βλέπετε, όσο περισσότερο ξοδεύετε χρόνο με τους άλλους που θα θέλατε να μιλήσετε τηλεπαθητικά, τόσο πιο πολύ ευθυγραμμίζονται οι δονήσεις σας. Αυτό σας διευκολύνει να τους πείτε κάποια πράγματα χωρίς λόγια ενώ, επίσης, σας διευκολύνει να καταλάβετε τι σας λένε, επίσης, χωρίς λόγια.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια ότι έχουμε Κοσμική Σύνδεση με κάποιον

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στην αρχή, η τηλεπαθητική συνομιλία θα είναι σε πολύ απλή μορφή. Θα συνεννοείστε με απλοϊκά θέματα όπως αν κάποιος είναι καλά “ναι” ή “όχι”. Όσο πιο πολύ εξασκείστε σε αυτόν τον τομέα, τόσο περισσότερο θα αισθανθείτε τις δονήσεις που προέρχονται από το πνεύμα τους, αλλά και αυτές που στέλνετε εσείς.

Η συμμετοχή σε διαλογιστικές πρακτικές θα χρησιμεύσει επίσης ως δομικό στοιχείο για το άνοιγμα των κυμάτων επικοινωνίας μεταξύ σας. Σε κατάσταση διαλογισμού, καλέστε τις ενέργειές σας και κάνετε μια σύνδεση με τις ενέργειες κάποιου άλλου. Χρησιμοποιώντας τα μάτια του νου σας, δείτε το αδιόρατο νήμα που ενώνει τους δυο σας μαζί, σαν τηλεφωνική γραμμή, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είστε. Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε στην κλήση σας και στείλτε την.

Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο/παραλήπτης μπορεί ξαφνικά να αισθανθεί διαφορετικό, να δει αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα να πετάγεται στο κεφάλι του, ή ακόμα και να νιώσει αμέσως ότι πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί σας. Το μυαλό μας είναι πολύ πιο ισχυρό από ότι αντιλαμβανόμαστε. Μπορεί να κάνει πολλά και να επιτρέψει στον πνευματικό εαυτό μας να ξεκλειδώσει πολλές πόρτες που ούτε φανταζόμαστε. Στη συνέχεια θα δούμε μερικά παραδείγματα ασκήσεων αλλά και υποδείξεις:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τηλεπαθητικά Μηνύματα

1. Ξεκινήστε σε μια κατάσταση διαλογισμού. Για αρχή θα πρέπει να συνενοηθείτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει – με ένα φίλο ή φίλη, με τον ή την σύντροφό σας – που, όμως, θέλει πραγματικά να πειραματιστείτε και να σας αφιερώσει το χρόνο του/της. Καθίστε σε θέση διαλογισμού, το ίδιο χρονικό διάστημα. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο ή σε διαφορετικές ηπείρους. Κάντε εικόνα το άτομο με το οποίο θέλετε να συνδεθείτε να κάθεται ή να στέκεται μπροστά σας. Ξεχειλίστε από την αγάπη ή την ευγνωμοσύνη σας για το άτομο αυτό και νιώστε αυτό το συναίσθημα ως μια κατάσταση ενέργειας που μπορεί να ταξιδέψει προς αυτό.

2. Στείλτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια νοητική εικόνα. Πάντα και οι δύο σε κατάσταση διαλογισμού, σκεφτείτε αυτό το άτομο και οραματιστείτε ότι συνδέεστε με το μυαλό του. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να φανταστείτε μια συγκεκριμένη εικόνα όπως π.χ. ένα λούτρινο αρκουδάκι και στείλτε την. Μετά, εκτός σύνδεσης, ζητήστε από το άτομο να σας πει αν έλαβε την εικόνα. Στις αρχές, μπορεί να παραδεχτεί ότι δεν είδε τίποτα, αλλά είναι πιθανό να αισθάνθηκε την απαλότητα, μία παιδική άνεση, μία τρυφερότητα ή κάτι μαλακό. Σίγουρα, δεν ανταποκρίνεται στο αρκουδάκι, όμως είναι πολύ κοντά σε αυτό που ένα αρκουδάκι αντιπροσωπεύει και που το στείλατε εσείς. Κι αυτό είναι μια ένδειξη ότι έλαβε το μήνυμά σας και αυτό θα πρέπει να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε τις προσπάθειες. Εξάλλου, αυτό το κομμάτι της ανίχνευσης είναι μέρος της διαδικασίας ξεκλειδώματος του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεστε ή βιώνετε την τηλεπάθεια.

3. Ζητήστε από τον συνεργάτη σας να αγοράσει κάτι. Εφόσον έχετε δει κάποια πρόοδο στα προηγούμενα βήματα – αλλά και ανεξάρτητα από αυτά – επιδιώξτε μια εύκολη άσκηση: Ζητήσετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να φέρει κάτι από το μάρκετ, ενώ εσείς είστε σπίτι. Μπορείτε να έχετε ήδη συνεννοηθεί ότι θα το κάνετε, ώστε να είναι σε εγρήγορση, αλλά χωρίς να του πείτε τι θα ζητήσετε. Έτσι, όταν θα πάει για ψώνια, καθαρίστε το μυαλό σας και επαναλάβετε τη φράση πολλές φορές π.χ. “Γιάννη φέρε μου το αγαπημένο μου σνάκ”. Μοιάζει με προσευχή, αλλά δεν είναι. Αν επιστρέφοντας στο σπίτι φέρει αυτό που ζητήσατε – ή κάτι πολύ κοντά σε αυτό -, τότε σημαίνει πως σας άκουσε. Αλλά επειδή μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση, επαναλάβατε την επόμενη φορά με κάτι άλλο. Εάν δεν σας το φέρει, μην απογοητεύεστε και μην χάνετε την υπομονή σας. Ο εκνευρισμός και ο θυμός δεν βοηθούν. Απλά δοκιμάστε ξανά. Όταν πετύχει αρκετές φορές, μπορείτε να επαναλάβετε χωρίς το άτομο να γνωρίζει ότι θα το κάνετε.

4. Μαντέψτε το όνομα αυτού που καλεί. Μια προχωρημένη άσκηση, αλλά ένας εύκολος τρόπος εξάσκησης, είναι να δοκιμάσετε να μαντέψετε ποιος σας καλεί στο σταθερό τηλέφωνο ή το κινητό. Ξέρω ότι όλοι έχουμε αναγνώριση κλήσης, αλλά όταν χτυπάει, προτού δείτε ποιος είναι, νιώστε το και δείτε αν πετύχατε διάνα ή αν πλησιάσατε πολύ κοντά. Όσο περισσότερο παίζετε και εξασκείστε, τόσο περισσότερο θα συνειδητοποιείτε ότι συχνά έχετε δίκιο.

5. Στείλτε μικρά μηνύματα σε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Αφού έχετε εξασκηθεί και βλέπετε πρόοδο με τα παραπάνω, δοκιμάστε ένα πιο δύσκολο βήμα, για να ενισχύσετε μια ονειρική τηλεπαθητική σύνδεση. Πριν κοιμηθείτε, ζητήστε από τον ανώτερο εαυτό σας να «επισκεφτεί» τη συνείδηση των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν (συμπεριλαμβανομένου και εκείνου με τον οποίο πειραματίζεστε μαζί) ώστε να τους δώσει ένα μήνυμα. Ξεκινήστε να στέλνετε μηνύματα μέσω των σκέψεων και των ψυχικών σας καταστάσεων. Ζητήστε τους να σας ενημερώσουν σε αυτήν την κατάσταση ότι πράγματι έλαβαν το μήνυμα που στείλατε. Θεωρητικά, θα εκπλαγείτε από το πόσα τηλεφωνήματα ή sms θα λάβετε την επόμενη μέρα από μερικούς από αυτούς. Μπορεί να το θεωρήσετε σύμπτωση, αλλά αν το κάνετε τακτικά θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι.

Να είστε υπομονετικοί. Πάνω απ’ όλα, είναι σημαντικό να είσαι υπομονετικός. Όπως η εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας, έτσι και όταν πρόκειται για τηλεπάθεια, θα χρειαστεί χρόνος για να γίνεις καλός σε αυτήν. Οι σκέψεις είναι ισχυρές, οπότε η επανάληψη είναι καλό πράγμα. Λάβετε υπόψη σας ότι ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι καλύτεροι αποστολείς από δέκτες, άλλοι μπορεί να είναι καλύτεροι δέκτες από αποστολείς και μερικοί άνθρωποι είναι εξίσου καλοί στην αποστολή και τη λήψη. Οπότε αν στέλνετε κάτι και δεν παραλαμβάνεται μπορεί να σημαίνει ότι είστε καλύτεροι δέκτες.

Να ζητάτε πάντα μια επιβεβαίωση. Ειδικά όταν βρίσκεστε στις αρχές της νέας προσπάθειας, όταν στέλνετε ένα μήνυμα σε κάποιον θα πρέπει να ζητάτε πάντα μια «επιβεβαίωση» από τον παραλήπτη, ώστε να γνωρίζετε σε ποιο στάδιο προόδου βρίσκεστε. Αν δεν σας απαντήσει τηλεπαθητικά, τότε θα πρέπει όταν τον δείτε ή του τηλεφωνήσετε να μάθετε αν ένιωσε κάτι, αν είδε κάποια εικόνα, από το μήνυμά σας.

Βεβαιωθείτε ότι ασκείτε καλή πνευματική υγεία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου σε όλη την ψυχική σου ανάπτυξη. Πρέπει να μπορείς να απελευθερώνεις πράγματα που δεν είναι δικά σου, όπως ιδέες, φόβους, σκέψεις και πολλά άλλα από το συλλογικό, με αγάπη, φυσικά. Αυτό μπορεί να χρειαστεί εξάσκηση και το να έχεις έναν μέντορα μπορεί πραγματικά να βοηθήσει!.

Βρείτε έναν ψυχικό μέντορα. Καλό θα ήταν, είτε ξεκινάτε τώρα, είτε είστε αρχάριος, να ζητήσετε την βοήθεια από κάποιον ψυχικό μέντορα. Καλά είναι τα βιβλία που ασχολούνται με το αντικείμενο, καλά και τα άρθρα που γράφονται στο διαδίκτυο, αλλά τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα άνθωπο που ξέρει και έχει βιώσει.

με πληροφορίες από awarenessact.com και hellogiggles.com
diadrastika / Image by Merlin Lightpainting from Pixabay