Πώς να καταλάβουμε αν η σύντροφός μας, μας απατά, από τα χέρια της

Όλοι οι άντρες, όπως και όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρουν αν η/ο σύντροφός τους, δεν μένει πιστός στην σχέση που έχει. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν τρόποι -ορισμένοι ξαφνιάζουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε- για να εντοπίσετε κάποιες ενδείξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποτελούν και αποδείξεις. -d-

Διαβάστε επίσης: 5 Σημάδια που «Προδίδουν» ότι μια Γυναίκα Έκανε Σeχ το Προηγούμενο Βράδυ

Οι γυναίκες με μακριούς δείκτες στα αριστερά χέρια είναι πιο πιθανό να έχουν παράλληλες σχέσεις, σύμφωνα με μια μελέτη. Τα ευρήματα έχουν προκαλέσει έκπληξη στους επιστήμονες, καθώς οι μεγαλύτεροι δείκτες σχετίζονται με τα τυπικά γυναικεία χαρακτηριστικά.

Ο πιο μακρύς δείκτης και ο κοντύτερος παράμεσος έχουν συνδεθεί με  υψηλότερα επίπεδα θηλυκών ορμονών.

Θεωρήθηκε ότι οι γυναίκες που ήταν «πιο γυναικείες» θα ήταν πιθανότερο να είναι ικανοποιημένες με τις ρομαντικές τους σχέσεις και να είναι λιγότερο παρορμητικές.

ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ              ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ

Πώς να Καταλάβεις Αν η Σύντροφός σου Σε Απατά. Κοίταξε τα Χέρια της

Η μεγαλύτερη έκθεση σε οιστρογόνα (όταν βρίσκεται το μωρό στη μήτρα) οδηγεί στη δημιουργία μεγαλύτερων δεικτών στα χέρια των γυναικών.

Αντίθετα, η μεγαλύτερη έκθεση στην ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη (πάλι όταν βρίσκεται το μωρό στη μήτρα) οδηγεί στο σχηματισμό ενός πιο ανδροπρεπούς χεριού, όπου η γυναίκα έχει μεγαλύτερο τον παράμεσο και μικρότερο τον δείκτη.

Η ερευνήτρια Eiluned Pearce του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης πραγματοποίησε την έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Royal Society Journal.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έλαβε μετρήσεις για τα μήκη δακτύλων 274 γυναικών, από τις οποίες πήρε και δείγμα DNA, ενώ οι γυναίκες υποβλήθηκαν και σε ψυχολογικά τεστ σχετικά με τις σχέσεις τους.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι «οι γυναίκες με πιο θηλυκές αναλογίες, δηλαδή με μεγαλύτερους δείκτες είναι πιο παρορμητικές και βαθμολογούν τις προσωπικές τους σχέσεις λιγότερο ευνοϊκά».

Επειδή αυτές οι γυναίκες γνωρίζουν ότι έχουν πολλές επιλογές, «αυτό μπορεί να συνδέεται με δυσαρέσκεια για τους νυν συντρόφους τους» και  μπορεί να τους οδηγήσει σε ευκαιριακές, παρορμητικές σχέσεις με άλλους άνδρες, στο διάστημα που είναι παντρεμένες ή έχουν μόνιμη σχέση, όπως γράφει η Daily Mail και μας μεταφέρει η huffingtonpost.gr.

Image by HeungSoon from Pixabay