Η Ανθρωπότητα Βρίσκεται Υπό την Επίθεση Αγγέλων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεχόμαστε επίθεση από όποια πλευρά και αν καθίσει κάποιος να το εξετάσει. Η επίθεση γίνεται στον καθένα από εμάς, ξεχωριστά, αλλά προς όλους μαζί, σε όλα τα επίπεδα. Καθημερινά.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε συνεχή πόλεμο με τους Ανουνάκι, τα Ερπετοειδή, τους Γκρίζους και τους Άρχοντες. Αν και το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας δεν γνωρίζει καν για αυτές τις επιθέσεις, σύμφωνα με αρκετούς συνωμοσιογράφους είναι ένα γεγονός. Ένας ισχυρός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας, αλλά κυρίως, μέσα σε αυτά.

Αντίπαλοι, αυτών των “σκοτεινών αγγέλων” είναι οι λεγόμενοι “καλοί άγγελοι”, όμως αυτοί οι χαρακτηρισμοί έχουν να κάνουν να κάνουν και με την αντίληψη που έχει ο καθένας από εμάς, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας πως “καλοί άγγελοι” έχουν χρησιμοποιηθεί από “καλούς θεούς” για να τιμωρήσουν, να συνετίσουν ή ακόμα και να καταστρέψουν τον κόσμο.

Όλα αυτά τα όντα, ή κακοί άγγελοι, ή έκπτωτοι άγγελοι, έχουν βρει έναν πολύ έξυπνο τρόπο να κάνουν τη Γη ένα όμορφο ποδοσφαιρικό γήπεδο όπου στο χορτάρι είναι “άγγελοι” ως θεατές και οι κερκίδες να δέχονται τις πιέσεις…

Μας γίνεται καθημερινά μία τόσο καλή πλύση εγκεφάλου που δεν μπορούμε να δούμε πέρα από τη μύτη μας. Δεν μπορούμε καν να δούμε ότι είμαστε σκοτωμένοι…

Οι άνθρωποι έχουν έντονα συναισθήματα για πολλά πράγματα. μπορεί να έχουν σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού τους, σκέψεις που δεν μπορούν να πάνε πολύ μακριά. Δεν μπορούμε να προϊδεαστούμε. Δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε.

Στη συνέχεια η σκέψη σβήνει καθώς η καθημερινή ζωή αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τις διάφορες υποχρεώσεις που μας έχουν εντάξει, βάση σχεδιασμένης επίθεσης.

Οι κυβερνήσεις φαίνεται ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν, ενώ όποιος κι αν βρίσκεται στην εξουσία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και δεν φαίνεται να αλλάζει ποτέ. Γιατί αυτό;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι και οι κυβερνήσεις είναι μέρος αυτής της επίθεσης, το ίδιο και οι οργανισμοί που υποτίθεται ότι κόπτονται για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη αλλά δεν το κάνουν.

Σου λένε για παράδειγμα ότι φταις εσύ για τις πλαστικές σακούλες που καταναλώνεις, τα πλαστικά καλαμάκια και ότι άλλο πλαστικό χρησιμοποιείς, αλλά δεν καταργούν τα εργοστάσια που τα κατασκευάζουν!

Η Κλιματική Αλλαγή, η χειραγώγηση της Φύσης, το φθόριο στο νερό, οι χημικές ουσίες στα φαγητά, η έκθεση στην σeξouαλικότητα παντός τύπου, η εκπαίδευση, οι καλλιέργειες Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών, οι φαρμακευτικές εταιρίες, οι διάφοροι κανόνες και κανονισμοί που δεν είναι πραγματικά επωφελείς για την ανθρωπότητα, οι τράπεζες, η σιωπηλή κατάργηση των οικογενειακών παραδόσεων, η εξαντλητική εργασία, όλα αυτά και πάρα πολλά άλλα είναι μέρος αυτής της επίθεσης.

Οι άνθρωποι χάνουν την ανθρωπιά τους, τον εαυτό τους και σταδιακά την ψυχή τους.

Ρυθμίζονται και χειραγωγούνται. ελέγχονται να είναι υπάκουοι, φοβούνται να μιλούν. Κανείς δεν φαίνεται να ανησυχεί, αν δεν συμβεί κάτι μέσα στο σπίτι του.

Πολλοί θα πουν ότι αυτές οι επιθέσεις, δεν γίνονται από αγγέλους, καλούς ή κακούς, ούτε από εξωγήινα όντα που θέλουν να καταλάβουν τον πλανήτη.

Αν είναι έτσι, τότε γίνονται από ανθρώπους. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο.

Είναι ένας σιωπηλός πόλεμος, με συνεχείς επιθέσεις χωρίς, ουσιαστικά, κάποια σθεναρή αντίσταση…

Η αλήθεια είναι πάρα πολύ ανυπόφορη για να την φανταστούμε, αν δεν συνδέσουμε τις τελίτσες που σχηματίζουν την εικόνα.

diadrastika / Image by Ioannis Karathanasis from Pixabay