Το Πείραμα των Illuminati στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984

[20/02/2019 - 09:40]

Το Πείραμα των Illuminati στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ολυμπιακές τελετές είναι πάντα εξαιρετικά γεγονότα, αλλά το γεγονός του 1984 στο Λος Άντζελες μπορεί να ήταν πιο ξεχωριστό από αυτό που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Οι συνωμοσιογράφοι πιστεύουν ότι η τελετή δεν ήταν μόνο μια γιορτή στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά ότι ήταν μέρος μίας προετοιμασίας της ανθρωπότητας για μία μελλοντική επαφή με εξωγήινα όντα.

Όπως διαβάζουμε στο ufo-spain.com, η παράξενη τελετή λήξης στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες προκάλεσε την προσοχή του κόσμου εκείνη την εποχή, πυροδοτώντας θεωρίες ότι υπήρχε ένας πολύ πιο σκοτεινός σκοπός.

Τα πράγματα άρχισαν κανονικά, παρέα με μια παράσταση από τον Lionel Ritchie, ωστόσο στα μισά περίπου της ζωντανής τελετής, ένας απροσδόκητος επισκέπτης έκανε μια αξέχαστη εμφάνιση.

Τα πράγματα δεν μπορούσαν να είναι πιο σουρεαλιστικά, καθώς ένα “ξένο πλάσμα” εμφανίστηκε από το πουθενά, ντυμένο με ένα λευκό κοστούμι και έξι επιμήκη δάχτυλα σε κάθε χέρι.

Για τους θεατές της εποχής, τα ειδικά εφέ ήταν μία πολύ καλή καινοτομία, όμως, δεν ήταν λίγοι από τους χιλιάδες θεατές που πίστεψαν ότι η εξομοιωμένη εξωγήινη εισβολή ήταν πραγματική!

Οι συνωμοσιογράφοι εξακολουθούν, ακόμα και στις μέρες μας, τόσα χρόνια μετά, ότι η “εισβολή” στην τελετή λήξης ήταν ένας «προγνωστικός προγραμματισμός» προκειμένου να προλειάνει το έδαφος για την ημέρα που οι εξωγήινοι θα εμφανίζονταν στην πραγματικότητα, είτε “στημένα” από τη Νέα Τάξη και τους Illuminati.

Μάλιστα, ένας από τους θεωρητικός συνωμοσίας, ο Bill Cooper, πρότεινε ότι το ΑΤΙΑ που διέκοψε την τελετή λήξης θα μπορούσε να ήταν όντως πραγματικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Vicente Fuentes αποκρυπτογραφεί την περίεργη εκείνη τελετή για τον έλεγχο του πλήθους που πραγματοποίησαν οι ανώτατες αρχές για να ενσαρκώσουν την ιδέα μιας μαζικής επαφής με όντα ξένα προς τη Γη.

Ποιά είναι η γνώμη σας για όλα αυτά; Δείτε το βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

El extraño experimento illuminati de las olimpiadas de 1984

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ