Σημάδια ότι Κάποιος Στη Ζωή σου Είναι Κακός και Έχει Έρθει για να Καταστρέψει την Αποστολή σου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ενώ θα μας άρεσε να βλέπουμε την καλή πλευρά αυτού του κόσμου στον οποίο ζούμε, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά άσχημα σε αυτόν. 

Αρκετές φορές βρίσκουμε τους εαυτούς μας να είναι πληγωμένοι και εξαπατημένοι από εκείνους που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για εμάς.

Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως εκπέμπουν μία συμπάθεια, είναι ωραίοι στο πρόσωπό, ή έχουν και τα δύο, αλλά, σύμφωνα με την δική μας εκτίμηση.

Δυστυχώς, όμως, αυτοί οι άνθρωποι που θεωρούμε ή δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για εμάς, κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μας καταστρέψουν ή/και να μας καταρρακώσουν. Χωρίς προφανή λόγο, αναίτια. Όμως, η αποστολή τους είναι καταστρέψουν τη δική μας.

Η διαδρομή της ζωής τους είναι αυτή, να “χαλάνε” τον άλλον. Έτσι είναι γεννημένοι. Είναι «κακοί». Και, δυστυχώς, είναι πολλοί.

Κάθε Άνθρωπος που συναντάμε, έρχεται στη ζωή μας για κάποιους Κοσμικούς Λόγους, είτε για να μας βοηθήσουν, είτε για να μας βλάψουν και να αποτρέψουν εκείνο για το οποίο είμαστε προορισμένοι.

Τα παρακάτω σημεία είναι πράγματα που μπορείτε να αναζητήσετε σε κάποιον για το εάν είναι «κακός» ή όχι. Αν μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου βρείτε κάποιον στη ζωή σας να είναι «κακός», είναι καιρός να τον κάνετε πέρα. Δεν πρέπει να αφήνετε κακούς ανθρώπους να έχουν οποιοδήποτε έλεγχο πάνω σε εσάς και τη ζωή σας.

Σημάδια ότι Κάποιος στη Ζωή σου Είναι Κακός

1. Αλλάζουν τα γεγονότα

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάνουν τα πράγματα να φαίνονται διαφορετικά από ό, τι στην πραγματικότητα. Τους λέτε κάτι και το διαστρεβλώνουν σε κάτι απαίσιο, συνήθως πίσω από την πλάτη σας.

2. Παραπλανούν τους ανθρώπους

Τους αρέσει να σε κάνουν να σκεφτείς το αντίθετο από αυτό που πρέπει. Όταν συμβαίνει κάτι κακό, θα το κάνουν να φανεί ακόμα χειρότερο.

3. Λένε πολλά ψέματα

Το μόνο που κάνουν είναι να λένε ψέματα, επειδή οι κακοί άνθρωποι είναι ψυχαναγκαστικοί ψεύτες. Εάν δεν μπορούν να έχουν αυτά που χρειάζονται τότε θα τα επινοήσουν, με ψέματα. ή θα δημιουργήσουν φρικτές φήμες.

4. Αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη για τις ενέργειές τους

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα αναλάβουν ποτέ ευθύνη για οτιδήποτε κάνουν. Προκαλούν πάντα προβλήματα για τα οποία δεν είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν συγνώμη.

5. Δεν αισθάνονται άσχημα για τα πράγματα που κάνουν

Δεν τους νοιάζει αν σας βλάψουν ή όχι. Απλά θα το κάνουν για το δικό τους προσωπικό κέρδος. Καταστρέφοντας τη ζωή σας θα αποκτήσουν εκείνο που είχαν βάλει ως στόχο, αρχικά. Δεν θα διστάσουν.

6. Παρακρατούν πληροφορίες

Οι κακοί άνθρωποι συχνά επιλέγουν να προσθαφαιρούν μέρος από κάτι, για να το κάνουν πιο κακό. Για παράδειγμα, εάν συμβεί κάτι κακό, αλλά στη συνέχεια συμβαίνει κάτι καλό, θα ενημερωθείτε μόνο για το κακό. Λένε μισές αλήθειες ή αποκρύπτουν πληροφορίες και είναι φρικτός ο τρόπος που το κάνουν.

7. Αρνούνται την πραγματικότητα

Βλέπουν μόνο ό,τι θέλουν να δουν, επειδή η πραγματικότητα δεν είναι η ίδια γι ‘αυτούς, με την δική σας ή με του συνόλου.

Οι κακοί άνθρωποι δεν έχουν θέση στη ζωή σας. Συχνά δεν εξυπηρετούν προσωπικά τους συμφέροντα, αλλά έναν ανώτερο κακό σκοπό, ειδικά εάν είστε και εσείς προορισμένοι για ένα ανώτερο ιδανικό.

Αξίζετε κάποιον άνθρωπο που δεν θα σας χρησιμοποιήσει, ο οποίος θα σας μιλάει ειλικρινά και δεν θα σας κρύβει πράγματα και γεγονότα, αλά θα σας βοηθήσει να φέρετε την αποστολή σας σε πέρας. Μην εγκαταλείπετε. Μην ενδίδετε.

diadrastika / Image by Lothar Dieterich from Pixabay