Είμαστε συνδεδεμένοι με τους εξωγήινους σε ένα κοινό ιστό και το “μήνυμά” τους φτάνει παντού, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υποστηρίζεται ότι η “Αποκάλυψη των UFOs” έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά όχι με τον τρόπο που όλοι νομίζουμε.

O Grant Cameron ανοίγει μία συζήτηση για διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που έχουν πέσει από άγνωστα ιπτάμενα σκάφη.

Όπως υποστηρίζει, αυτά που πέφτουν δεν είναι εξαρτήματα που λόγω κάποια βλάβης ή κακοτεχνίας, ξεκόλλησαν από τους ιπτάμενους δίσκους και έπεσαν στο έδαφος.

Κάνει αναφορά για ένα μέταλλο που έπεσε στο νησί Mauri κατά τη διάρκεια ενός συμβάντος με UFO και εξετάζοντας άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, προτείνει ότι τα περιστατικά αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία. Αναρωτιέται αν μας αφήνουν φυσικά στοιχεία για την παρουσία τους

Όλες οι τοποθεσίες που συμβαίνουν αυτά, έχουν ένα συγκεκριμένο νόημα και είναι πιθανόν οι άνθρωποι που βλέπουν τα UFOs να επιλέγονται. Γιατί και πως μπορεί να γίνεται αυτό;

Διότι είμαστε όλοι -εκείνοι και εμείς- συνδεδεμένοι σε έναν κοινό ιστό συνείδησης. Μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, ακόμα κι αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.

Ουσιαστικά, εκείνο που όλοι φαντάζονται ότι θα γίνει, δεν θα γίνει με τον τρόπο που συμβαίνει στις ταινίες. Μην περιμένετε τους εξωγήινους να κατέβουν και προσγειωθούν στο χλοοτάπητα του Λευκού Οίκου, μας λέει.

Αντίθετα, για να έρθουμε σε επαφή, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το μυαλό μας. Ο Cameron υποθέτει ότι η “Αποκάλυψη των UFOs” ήδη συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, από κάτω προς τα πάνω, μέσα από εμπειρίες που πολλοί πολλοί άνθρωποι έχουν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Άραγε, δηλαδή, πέρα από την οπτική εμφάνιση με την παρουσία τους, το μήνυμα που θα μπορούσαν να μας στέλνουν είναι να ανοίξουμε το μυαλό μας και να δούμε τα όντα αυτά, με έναν τελείως διαφορετικό;

Όλο αυτό είναι μία ενδιαφέρουσα -αν και περίεργη εκδοχή, καθώς θα μπορούσε να κρύβει και πολλές παγίδες, αν κάποια από τα όντα αυτά είναι κακόβουλα.

diadrastika / Image by Enrique Meseguer from Pixabay