Κομμάτι Λαμαρίνας με Ολοστρόγγυλη Οπή Βρέθηκε στον Άρη! Μία Αδιαμφισβήτητη Απόδειξη ότι Κάποιοι που Ζουν Εκεί, την Έφτιαξαν!

[12/03/2019 - 10:38]

Κομμάτι Λαμαρίνας με Ολοστρόγγυλη Οπή Βρέθηκε στον Άρη! Μία Αδιαμφισβήτητη Απόδειξη ότι Κάποιοι που Ζουν Εκεί, την Έφτιαξαν!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία απίστευτη ανακάλυψη φαίνεται πως έχει γίνει επάνω στην επιφάνεια του Άρη και σίγουρα μπορεί να μπει στην “συλλογή” όλων εκείνων των αντικειμένων που δείχνουν μία άλλη “άλλη πραγματικότητα” στον κόκκινο πλανήτη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ένα φύλλο μετάλλου με έναν τέλειο κύκλο μέσα σε αυτό, δημοσιεύτηκε στο Youtube από το κανάλι WhatsUpInTheSky37.

Αυτό το αντικείμενο έχει την τέλεια εμφάνιση μεταλλικής λαμαρίνας, δηλαδή ενός ουσιαστικά βιομηχανοποιημένου αντικειμένου.

Ο κύκλος δεν έχει κοπεί, αλλά έχει σχεδιαστεί σε αυτό καθώς βλέπουμε τις ομαλές άκρες. Η NASA διαθέτει ομάδα επεξεργασίας φωτογραφιών στο διαστημικό κέντρο Johnson, η οποία επεξεργάζεται τυχόν ανωμαλίες που θα μπορούσαν να έχουν δημιουργηθεί από εξωγήινους, ωστόσο ξέχασαν να συμπεριλάβουν και αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι το έκαναν τυχαία, δεδομένου ότι είναι τόσο προφανές, αλλά κατά πάσα πιθανότητα το έκαναν με αυτό το σκοπό για να ξεγλιστρήσει η αλήθεια. Φανταστική ανακάλυψη που αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι υπάρχουν ευφυείς εξωγήινοι στον Άρη,αναφέρει ο Scott C. Waring

Το μυστηριώδες αντικείμενο που φαίνεται να είναι κατασκευασμένο, έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στο ίντερνετ, μετά την αποκάλυψή του, ωστόσο, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk, η NASA και οι σκεπτικιστές θα ισχυριστούν ότι πρόκειται για μία ακόμα παρειδωλία.

Κομμάτι Λαμαρίνας με Ολοστρόγγυλη Οπή Βρέθηκε στον Άρη! Μία Αδιαμφισβήτητη Απόδειξη ότι Κάποιοι την Έφτιαξαν!

Το επίμαχο αντικείμενο μπορείτε να το δείτε στις επίσημες εικόνες της NASA στο Sol 2312 και στους συνδέσμους, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και το βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Manufactured Item On Mars?!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ