Μοιάζει με ένα Τυπικό Άλογο Μέχρι να Γυρίσει το Κεφάλι του!

[29/03/2019 - 10:28]

Μοιάζει με ένα Τυπικό Άλογο Μέχρι να Γυρίσει το Κεφάλι του!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα άλογα είναι μεγαλοπρεπή ζώα που έχουν ισχυρό κορμό και λαμπερό τρίχωμα. Είναι πολύ φιλικά με τον άνθρωπο και είναι υπέροχα πλάσματα.

Μπορεί να μην τα έχετε δει από κοντά, μπορεί να μην έχετε καβαλικέψει κάποιο, αλλά σίγουρα τα έχετε δει στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και αλλού.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τύπος αλόγου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο – αν και φαίνεται να είναι ένα τυπικό άλογος, σαν όλα τα άλλα που έχουμε δει.

Ο Frederick the Great είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό άλογο και ζει στο Pinnacle Friesians που βρίσκεται στο Ozarks και μοιράζεται το χώρο του με μια ομάδα άλλων καθαρόαιμων.

Προέρχεται από το Friesland της Ολλανδίας και ξεχωρίζει για το πολύ γυαλιστερό μαύρο τρίχωμά του, την εκπληκτική κυματιστή ουρά και χαίτη του.

Είναι ένα αξιοζήλευτο ζωντανό, λες και έχει βγει μέσα από κάποιο παραμύθι το οποίο καβαλούσε κάποιος ιππότης με λαμπερή πανοπλία ή κάποια πριγκίπισσα με ευγενικά αισθήματα.

Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όπως λέει και η λαϊκή παροιμία, γι’ αυτό δείτε τον Frederick the Great, στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This Amazing Horse Looks Like Typical Horse Until He Turns His Head

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ