Πως να λάβουμε τις υψηλότερες συχνότητες της Γης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσετε τον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις ενέργειες. Στη συνέχεια θα διαβάσετε μερικούς από αυτούς, οι οποίοι θεωρούνται κλασικοί:

Διαλογισμός

Ένα είδος διαλογισμού είναι εκείνο που σας συνδέει με τα αστρικά όντα ή για να αποκτήσει από το σώμα νέες και διαφορετικές εμπειρίες. Ωστόσο, η ειρήνη, η παύση και ο διαλογισμός αναπνοής και η εστίαση στη ροή ενέργειας λειτουργεί καλύτερα. Επίσης, ο διαλογισμός με ανοιχτά μάτια είναι εξίσου πολύ καλός. Συγχρονίσου με την Αντήχηση Schumann, τη συχνότητα της Γης

Γείωση

Γείωση, σημαίνει να περπατάτε με γυμνά πόδια στο έδαφος, χωρίς παπούτσια ή κάλτσες. Να ξοδεύετε χρόνο στη φύση, να κολυμπάτε στη θάλασσα, να τρώτε τροφές γείωσης, όπως ξηρούς καρπούς, χόρτα, λαχανικά φρούτα και άλλα παρόμοια.

Ζητήστε

Ζητώντας από την υψηλότερη ύπαρξή σας, τον ανώτερο εαυτό σας, την καθοδήγηση που χρειάζεστε θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με αυτό που έχετε ανάγκη και που μπορεί να σας προσφέρει ο πλανήτης που σας φιλοξενεί.

Νερό

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πίνετε άφθονο καθαρό νερό, χωρίς φθόριο ή άλλα χημικά.

Ανάπαυση

Το σώμα έχει μια εκπληκτική ικανότητα να κάνει μεγάλο μέρος της επαναφοράς του όταν κοιμάται ή είναι ξαπλωμένο. Αν έχετε τη δυνατότητα δοκιμάστε το στο έδαφος της γης.

Αγαπήστε

Αγαπάτε τους άλλους, αλλά κυρίως εσάς. Αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε το σώμα σας. Αγαπήστε και φροντίστε όπως σας κάνει η Φύση για εσάς.

Απαλές ασκήσεις

Κάντε απαλές ασκήσεις τύπου γιόγκα για την ανάδευση της ενέργειας και την ενθάρρυνση της σωστής ροής ενέργειας.

Φυσικά τρόφιμα

Τρώτε φυσικές τροφές, όσο το δυνατόν βιολογικές. Αποφύγετε τα μεταποιημένα τρόφιμα ή τα γενετικά τροποποιημένα. Διαλέξτε υψηλής ποιότητας κρέατα, κυρίως, εκείνα που δεν μεγαλώνουν σε κτηνοτροφικές μονάδες, αλλά στο χωριό.

Μασάζ

Ακολουθήστε μία Πνευματική Συμβουλευτική συνεδρία ή κάντε Προπόνηση Ζωής με έναν ειδικό που γνωρίζει από ολιστικές θεραπείες. Κάντε μασάζ όχι μόνο στο πνεύμα αλλά και στο σώμα από ειδικούς.

Ακούστε το σώμα σας και κάντε ό, τι αυτό αισθάνεται σωστό ότι πρέπει να γίνει και αφήστε το να αισθανθεί όμορφα και άνετα.

diadrastika