Οι Εξωγήινοι Διασταυρώνονται Μαζί μας για την Παραγωγή Υβριδίων, ισχυρίζεται Ακαδημαϊκός

[27/05/2019 - 11:44]

Οι Εξωγήινοι Διασταυρώνονται Μαζί μας για την Παραγωγή Υβριδίων, ισχυρίζεται Ακαδημαϊκός

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ακαδημαϊκός διδάκτωρ της Οξφόρδης, Young-hae Chi, ισχυρίζεται ότι η ανθρωπότητα έχει πράγματι μερικές πολύ στενές συναντήσεις.

Ο Δρ Τσι, ο οποίος είναι εκπαιδευτής στο Oriental Institute της Οξφόρδης, σίγουρα δεν απέχει από τις θεωρίες για το τι υπάρχει «εκεί έξω» και πιστεύει ότι οι νοήμονες εξωγήινοι όχι μόνο μας επισκέπτονται, όχι μόνο ζουν μεταξύ μας, αλλά διασταυρώνονται και με τους ανθρώπους.

Σε μια διάλεξη του 2012 με τίτλο «Alien Abduction and the Environmental Crisis», ο Τσι ανέφερε το έργο του Αμερικανού ερευνητή απαγωγών Dr David Jacobs, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι προσπαθούν να αποικίσουν τον πλανήτη μας μέσω της διασταύρωσής τους με τον ανθρώπινο πληθυσμό του για να παράγουν ένα νέο υβρίδιο. 

Ο Τσι υποστηρίζει ότι αυτοί οι εξωγήινοι επισκέπτες αντιδρούν σε μεγάλες απειλές για την ανθρωπότητα, όπως η κλιματική αλλαγή και ο πολλαπλασιασμός των πυρηνικών όπλων.

«Δεν είναι μόνο οι επιστήμονες και οι θεολόγοι, αλλά και μη ανθρώπινα είδη που φαίνεται να ανησυχούν πολύ για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους», δήλωσε. «Μπορεί να θεωρηθεί λίγο ή πολύ ότι το υβριδικό έργο είναι μια απάντηση σε αυτήν την επικείμενη κατάρρευση του ανθρώπινου πολιτισμού». 

Κάνοντας περισσότερα για να αντιμετωπίσει την αλλαγή του κλίματος, ο Δρ Τσι υποστηρίζει, «όχι μόνο μπορούμε να σώσουμε τον εαυτό μας, αλλά μπορούμε και να αποδείξουμε ότι οι εξωγήινοι κάνουν λάθος στην κρίση τους για την ηθική μας». 

Το 2018, ο Δρ Τσι προσέγγισε την The Oxford Union για τη διεξαγωγή επίσημης συζήτησης σχετικά με αυτές τις έννοιες, αλλά η πρότασή του τελικά απορρίφθηκε. 

«Κρίνοντας από τον τρόπο με τον οποίο ενεργούν φαίνεται πως οι εξωγήινοι έχουν καλύτερη εικόνα για το μέλλον μας (και αυτό), ίσως, δείχνει ένα απαισιόδοξο μέλλον», δήλωσε στο The Oxford Student.

«Έτσι, δεν έρχονται για χάρη μας, αλλά για χάρη τους, την επιβίωσή τους (αλλά η επιβίωσή τους είναι στην πραγματικότητα και η δική μας επιβίωση) την επιβίωση ολόκληρης της βιόσφαιρας. Και σε αυτά είναι που βασίζομαι και προχώρησα στην ανάπτυξη της θεωρίας μου οπότε ακόμα ψάχνω για περισσότερα στοιχεία προκειμένου να υποστηρίξω την άποψή μου», είπε.

Image Credit: Alpharetta Department of Public Safety / Facebook

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ