Alex Collier: Εξωγήινος πόλεμος το 1930 άλλαξε τη ροή του χρόνου στην Γη

Οι ερευνητές όπως ο David Icke και Alex Collier, έχουν δείξει ότι υπερδιάστατες εξωγήινες οντότητες αλλάξαν το χρονοδιάγραμμα στη δεκαετία του 1930 και έσβησαν από τη μνήμη τον «εξωγήινο Πολέμο», που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1930.

Οι εξωγήινοι, οι οποίοι προφανώς ήταν υπεύθυνοι για αυτόν τον πόλεμο, διείσδυσαν στον χρόνο και άλλαξαν επιλεκτικά την ιστορία . Το αποτέλεσμα, εν μέρει, είναι ότι η ανθρώπινη μνήμη αυτού του πολέμου “σβήστηκε” από τον “επίσημο χρόνο” μας.

Επομένως, η τρέχουσα χρονολογική σειρά μας αντικατοπτρίζει τη μεταβολή που σημειώθηκε.

Σύμφωνα με τον Alex Collier, οι Εξωγήινοι Eticos,που λειτουργούν σε μια υψηλότερη διάσταση και συνείδηση, έγιναν μάρτυρες αυτής της αλλοίωσης του χρονοδιαγράμματος μας, και παρείχε πληροφορίες.

Λόγω αυτής της χειραγώγησης του χρόνου, τα ανθρώπινα όντα προφανώς δεν γνωρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για την ιστορία τους. Συνεπώς, δεν είναι σε θέση να απαντήσουν στα βασικά ερωτήματα σχετικά με την ύπαρξή τους, όπως: Ποιοι είμαστε; Από πού προήλθαν; Πώς θα είναι το μέλλον; τι νόημα έχει η ζωή και πολλά άλλα;…

Ο Collier μας λέει επίσης κακά εξωγήινα οντά μπήκαν στην πραγματικότητα μας. Αυτά τα εξωγήινα οντά προφανώς ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο με τη βοήθεια των τεχνολογιών τους, και δημιούργησαν μια τεχνητή ιστορία για την ανθρώπινη ύπαρξη, γεμάτη από πολέμους και καταστροφές. Το αρχαίο ειρηνικό παρελθόν της ανθρωπότητας έγινε ένα παρελθόν γεμάτο πόλεμο και καταπίεση.

Ο Alex Collier λέει επίσης ότι αυτοί οι εξωγήινοι άλλαξαν την ιστορία μας και το χρονοδιάγραμμα, ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί εύκολα να ελεγχθεί.

«Λόγω της ικανότητάς τους να ταξιδέψουν στο χρόνο, φαίνεται να ήταν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αν μπορείτε να πάτε πίσω στο χρόνο μπορείτε κυριολεκτικά να αλλάξετε την ιστορία. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που έχουν κάνει. Δεν είναι οι μόνοι. Υπάρχει μια ομάδα από το Sirius Β, οι οποίοι έχουν κάνει αυτό επίσης .

Ο David Icke μας λέει επίσης πως οι εξωγήινοι που “αλλάζουν” μπορούν να ελέγχουν τους ηγέτες μας και να αλλάξουν την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι ερευνητές ισχυρίζονται επίσης ότι οι περισσότερες καταστροφές ή φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές προκαλούνται από αυτούς.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Alex Collier λέει ότι το συμβάν της Φουκουσίμα είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που δημιουργήθηκε από την Εξωγήινη εισβολή .

Η αλήθεια ειναι ότι υπάρχει ένα κενό στην ιστορία: και αρχίζει από το 1880, και έγιναν τεράστιες αλλαγές και εφευρέσεις, πριν για αιώνες η Ευρώπη ηταν στο σκοταδισμό και καμιά εφεύρεση δεν είχε γίνει για εκατοντάδες χρονιά…

Και πέρα από τι ισχυρίζονται οι άνωθεν, πράγματι έγινε ένας “εξωγήινος πόλεμος” επι της Γης εκείνη την περίοδο, προφανώς ελάχιστοι ειναι σε θέση να καταλάβουν τι εννοούμε με το τελευταίο….!

©AETOS NEWS το είδαμε: dionios / Image by Junnifer Baya from Pixabay