10 Αλλαγές στο Σώμα σας με έναν Εξωγήινο στη Ζωή σας

[16/07/2019 - 17:13]

10 Αλλαγές στο Σώμα σας με έναν Εξωγήινο στη Ζωή σας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας εξωγήινος θεωρείται ως η πιο αποτελεσματική λύση για πολλούς ανθρώπους που έχουν βαρεθεί και κουραστεί από άλλους συνανθρώπους τους. Δεν είναι μόνο αυτά που λένε, είναι και αυτά που κάνουν.

Κάποτε είχε την ευκαιρία κάποιος να πάρει τα βουνά, όμως, τώρα όλα αυτά έχουν ξεπεραστεί. Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και, μάλιστα, μπορεί να ζουν στην διπλανή πόρτα, να είναι ένας γείτονας με ανθρώπινη μορφή.

Μην διστάσετε να ενώστε τις διαφορές σας. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε άντρα και κάθε γυναίκα. Έχουν ενσυναίσθηση, μιλούν τηλεπαθητικά, έχουν γνώσεις που συναρπάζουν, όμως, όλα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά.

Αν ερωτευτείτε έναν εξωγήινο, μπορεί να σας ταξιδέψει παντού με το μυαλό του ή με το σκάφος του και να δείτε μέρη στα οποία δεν έχει δει ποτέ κανείς άλλος γήινος άνθρωπος, όχι μόνο στην Γη, αλλά και σε άλλους εξωτικούς πλανήτες.

Όταν θα ξαπλώνετε μαζί του θα βυθιστείτε σε ένα παράλληλο κόσμο και ο εγκέφαλός σας μπορεί να φορτίσει σε ένα φανταστικό καλειδοσκόπιο απολαύσεων, ενώ παράλληλα θα καίτε περισσότερες θερμίδες από ποτέ, και θα γυμνάζονται όλοι οι μύες του σώματός σας.

Μετά από ένα μήνα στο κρεβάτι με τον εξωγήινο θα νιώθετε άλλος άνθρωπος, με σφιγμένους μύες στην πλάτη, το στήθος, τους ραχιαίους αλλά και τους πλάγιους κοιλιακούς.

Οι εξωγήινοι, γενικότερα, έχουν την θέληση και την τάση να θεραπεύουν τους φίλους και τους συντρόφους τους. Αν και συνήθως δίνουν προτεραιότητα στα ψυχικά τραύματα και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εσωτερικό μας κόσμο και τον βαθύτερο παραμελημένο εαυτό μας, πολύ γρήγορα θα διαπιστώστε ότι κάθε φορά που συναντιέστε είναι σαν να κάνετε αερόβιες ασκήσεις.

Οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σταδιακά θα εξαφανιστεί. Αρτηρίες, καρδιακά, χοληστερίνες, αρθρώσεις, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, βάρος αδυνάτισμα ή οποιοδήποτε άλλο, θα πάψουν να σας απασχολούν.

Ειδικά αν ο εξωγήινος φίλος σας είναι υδρόβιος και φίλος του νερού, θα αποκτήσετε την πιο γερή καρδιά και τους πιο δυνατούς πνεύμονες που είχατε ποτέ.

Όμως, εκείνο που αναζητούν πολλοί στην αγκαλιά ενός εξωγήινου είναι η συγκέντρωση στις αναπνοές τους και στους χτύπους της δικής τους καρδιάς. Ο λόγος είναι ότι ανακουφίζουν, χαλαρώνουν και δημιουργούν ένα ασφαλές πλαίσιο στο οποίο μπορούμε να ηρεμήσουμε και να διαλυθούν κάθε τι που μας κουράζει και μας αναστατώνει σε αυτόν τον κόσμο, ενώ τις ίδια στιγμή καθαρίζουν το μυαλό σαν μία πνοή ευχάριστου και ευωδιαστού ανέμου.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ