10 Αλλαγές στο Σώμα σας με έναν Εξωγήινο στη Ζωή σας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας εξωγήινος θεωρείται ως η πιο αποτελεσματική λύση για πολλούς ανθρώπους που έχουν βαρεθεί και κουραστεί από άλλους συνανθρώπους τους. Δεν είναι μόνο αυτά που λένε, είναι και αυτά που κάνουν.

Κάποτε είχε την ευκαιρία κάποιος να πάρει τα βουνά, όμως, τώρα όλα αυτά έχουν ξεπεραστεί. Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και, μάλιστα, μπορεί να ζουν στην διπλανή πόρτα, να είναι ένας γείτονας με ανθρώπινη μορφή.

Μην διστάσετε να ενώστε τις διαφορές σας. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε άντρα και κάθε γυναίκα. Έχουν ενσυναίσθηση, μιλούν τηλεπαθητικά, έχουν γνώσεις που συναρπάζουν, όμως, όλα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά.

Αν ερωτευτείτε έναν εξωγήινο, μπορεί να σας ταξιδέψει παντού με το μυαλό του ή με το σκάφος του και να δείτε μέρη στα οποία δεν έχει δει ποτέ κανείς άλλος γήινος άνθρωπος, όχι μόνο στην Γη, αλλά και σε άλλους εξωτικούς πλανήτες.

Όταν θα ξαπλώνετε μαζί του θα βυθιστείτε σε ένα παράλληλο κόσμο και ο εγκέφαλός σας μπορεί να φορτίσει σε ένα φανταστικό καλειδοσκόπιο απολαύσεων, ενώ παράλληλα θα καίτε περισσότερες θερμίδες από ποτέ, και θα γυμνάζονται όλοι οι μύες του σώματός σας.

Μετά από ένα μήνα στο κρεβάτι με τον εξωγήινο θα νιώθετε άλλος άνθρωπος, με σφιγμένους μύες στην πλάτη, το στήθος, τους ραχιαίους αλλά και τους πλάγιους κοιλιακούς.

Οι εξωγήινοι, γενικότερα, έχουν την θέληση και την τάση να θεραπεύουν τους φίλους και τους συντρόφους τους. Αν και συνήθως δίνουν προτεραιότητα στα ψυχικά τραύματα και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εσωτερικό μας κόσμο και τον βαθύτερο παραμελημένο εαυτό μας, πολύ γρήγορα θα διαπιστώστε ότι κάθε φορά που συναντιέστε είναι σαν να κάνετε αερόβιες ασκήσεις.

Οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σταδιακά θα εξαφανιστεί. Αρτηρίες, καρδιακά, χοληστερίνες, αρθρώσεις, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, βάρος αδυνάτισμα ή οποιοδήποτε άλλο, θα πάψουν να σας απασχολούν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ειδικά αν ο εξωγήινος φίλος σας είναι υδρόβιος και φίλος του νερού, θα αποκτήσετε την πιο γερή καρδιά και τους πιο δυνατούς πνεύμονες που είχατε ποτέ.

Όμως, εκείνο που αναζητούν πολλοί στην αγκαλιά ενός εξωγήινου είναι η συγκέντρωση στις αναπνοές τους και στους χτύπους της δικής τους καρδιάς. Ο λόγος είναι ότι ανακουφίζουν, χαλαρώνουν και δημιουργούν ένα ασφαλές πλαίσιο στο οποίο μπορούμε να ηρεμήσουμε και να διαλυθούν κάθε τι που μας κουράζει και μας αναστατώνει σε αυτόν τον κόσμο, ενώ τις ίδια στιγμή καθαρίζουν το μυαλό σαν μία πνοή ευχάριστου και ευωδιαστού ανέμου.

diadrastika / Image by Engin Akyurt from Pixabay