κάρτα με 8 κάρτες

Κάθε μία από τις 8 κάρτες της κεντρικής φωτογραφίας αντιστοιχεί σε μια κάρτα Ταρώ. Αν θέλεις να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον, συγκεντρώσου, διάλεξε κάποια από αυτές και δες την απάντηση που κρύβει. Τώρα που επέλεξες, διάβασε παρακάτω τι αποκαλύπτει η κάθε μία.

Κάρτα 1: Η ΣΕΛΗΝΗ Οι σκέψεις σου είναι πολλές και διαφορετικές που πρέπει να προσεγγίζονται με ήρεμο μυαλό. Η κάρτα της Σελήνης υποδεικνύει ότι η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί, όμως, έχεις αρκετό δρόμο ακόμα. Όσο περισσότερο αναπτύσσεσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες θα σε κατακλύζουν και θα βελτιώνεσαι σε κάθε βήμα σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι σου έρχεται ξαφνικά στο μυαλό και επεξεργάσου το.

Κάρτα 2: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ Κάποιος (ενδεχομένως κι εσύ) οφείλει να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα, να είναι αντικειμενικός για να κρίνει αν και κατά πόσο το ένα πρόσωπο είναι πιο αφοσιωμένο στη σχέση από το άλλο. Μπορεί, αν πρόκειται για εραστές, να είναι καλύτερα να χωρίσετε και να παραμείνετε φίλοι. Είτε συνδέεστε ερωτικά είτε αλλιώς, πρέπει ένας από τους δυο να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός ίσως είσαι εσύ!

Κάρτα 3: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Όσα πέρασες τέλειωσαν οριστικά και δεν πρόκειται να τα ξαναζήσεις. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί και βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Μπορεί να επιθυμείς διακαώς μια ερωτική σχέση και γι’ αυτήν να ευχήθηκες, όμως είναι πιθανό να σε παρασύρει αυτή σου η ανάγκη και πρέπει να προσέξεις πολύ για να μη γίνεις “αιχμάλωτος της αγάπης”.

Κάρτα 4: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ Ονειρεύεσαι και με τα μάτια ανοιχτά, καθώς κάτι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σου. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Αν η ευχή σου ήταν για δημιουργία σχέση, είναι απλώς θέμα χρόνου για να πραγματοποιηθεί. Αν υπάρχει ήδη κάτι στον ορίζονται, προβλέπεται μια ευχάριστη και συναρπαστική συνάντηση.

Κάρτα 5: Η ΚΡΙΣΗ Αυτή η κάρτα δείχνει ότι είσαι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου, αρκεί να κλείσεις κάποια προηγούμενα… χρέη σου. Μπορεί να μη ζήτησες ποτέ συγγνώμη για κάτι που έφταιξες. Ίσως, πάλι, οφείλεις με κάποιο τρόπο να ανταποδώσεις ένα καλό που έλαβες. Κάνε την ειλικρινή προσπάθειά σου και θα δεις ότι θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα, δε θα ευχαριστήσεις μόνο το άλλο πρόσωπο, αλλά κι εσένα.

Κάρτα 6:Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Αυτή η κάρτα είναι προάγγελος ενός τέλους αλλά και μιας προσωπικής ανανέωσης ή και μεταμόρφωσης! Να είσαι ανοιχτός/η στις αλλαγές που έρχονται γιατί θα διαμορφώσουν μια νέα σου, βελτιωμένη έκδοση. Αν το ζητούμενό σου είναι μια απόφαση που καλείσαι να πάρεις, να ξέρεις ότι δεν πρέπει να παρθεί αυτόματα, αλλά με βάση την προηγούμενη εμπειρία σου. Θυμήσου, σκέψου και μετά αποφάσισε.

Κάρτα 7: Ο ΠΥΡΓΟΣ Αυτή η κάρτα δείχνει φωτεινές προοπτικές και νέες ευκαιρίες. Ένας μη υλοποιημένος στόχος, όμως ή κάτι που έμεινε στη μέση σε κρατούν κολλημένο/η πίσω και δε σε αφήνουν να προχωρήσεις. Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το βήμα μπροστά γιατί κάτι καινούργιο θα συμβεί. Αλλά, να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι είναι αυτό που θα σε ικανοποιούσε πραγματικά στη ζωή σου. Μόνο εσύ το ξέρεις!

Κάρτα 8: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ Αυτή είναι η κάρτα της διαίσθησης. Η επιθυμία σου είναι σαν ένα όραμα που σε υποκινεί και σε καλεί να το υλοποιήσεις. Ωστόσο, δεν είναι ανέφικτη γιατί έχεις δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να συμβεί. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τότε να ξέρεις ότι το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στο ένστικτό σου. Αν η ευχή σου αφορά στον έρωτα, τώρα θα αντιληφθείς τα μηνύματα πίσω από τα λόγια ενός προσώπου.

Διαβάστε εππίσης: Η επιλογή ενός συμβόλου αποκαλύπτει το μέλλον μας

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πηγή: gostica.com και astrology.gr