κόκκινα γυναικεία εσώρουχα απλωμένα
Image by elenathewise from depositphotos

8 Γυναίκες Εξηγούν Γιατί Προτιμούν να Βγαίνουν Έξω Χωρίς Εσώρουχο

Οκτώ γυναίκες εξηγούν γιατί το κάνουν και πως αισθάνονται όταν βγαίνουν έξω. Υπ’ όψιν μη νομίζεις ότι το κάνουν μόνο για προκαλέσουν:

1. “Όταν ήμουν με τον πρώην μου μια μέρα φορούσα φούστα. Επειδή τα γραφεία μας ήταν στο ίδιο κτήριο, αποφάσισα να βγάλω το εσώρουχο μου και να του το δώσω. Από τότε το κάνω όταν πηγαίνω για ψώνια ή και για ποτό. Με κάνει να αισθάνομαι περισσότερο θηλυκό . Το κάνω μόνο για μένα.”

2. “Πήγα στο πάρτι ενός φίλου. Έβαλα το μαύρο μου φόρεμα, ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια και δεν φόρεσα εσώρουχο. Το φόρεμα ήταν μίντι και στενό έτσι δεν ανησυχούσα μήπως σηκωθεί. Ήταν αστείο να βρίσκεσαι έξω έχοντας ένα μικρό σέξι μυστικό που δεν το ξέρει κανείς.”

3. “Βγήκαμε στην πόλη με τις φίλες μου προκαλώντας η μια την άλλη να μην βάλει εσώρουχο. Ήταν απίστευτα διασκεδαστικό και σίγουρα θα το ξανακάνουμε.”

4. “Πριν έξι χρόνια άλλαξα τον τρόπο που ντύνομαι γιατί κατάλαβα πως ήταν πιο υγιεινό να αερίζεται η ευαίσθητη περιοχή. Ξεφορτώθηκα τα παντελόνια και πλέον φοράω μόνο φούστες. Οι φούστες πρέπει να είναι στο σωστό μάκρος και σίγουρα πρέπει να μάθεις πως να κάθεσαι και πως να σηκώνεσαι.Εσώρουχα φοράω μόνο όταν έχω περίοδο.”

5. “Για μένα αυτό είναι άκρως φυσικό. Βγαίνω έξω χωρίς εσώρουχο, αλλά δεν φοράω μίνι φούστες που μπορεί με μία κίνηση να τα δούνε όλα!”

6. “Οταν το ξύρισα η αίσθηση του δέρματος ήταν απίστευτη. Έτσι σκέφτηκα να αφήσω και την περιοχή εκτεθειμένη χωρίς εσώρουχα. Ο κολλητές μου έκαναν το ίδιο. Ο φίλος μου το λατρεύει, ιδιαίτερα όταν πηγαίνουμε στο σινεμά.”

7. “Μου αρέσει να μη φοράω τίποτα από κάτω. Αισθάνομαι απόλυτα ελεύθερη. Δεν με νοιάζει πως θα κάτσω ή πως θα σηκωθώ, γιατί απλά δεν με απασχολεί αν κοιτάνε ή όχι.”

8. “Ήμουν 18 όταν το πρωτοδοκίμασα. Το κάνω μερικές φορές το μήνα όταν βγαίνω έξω με φίλους μου που φυσικά δεν το ξέρουν. Ο στόχος μου είναι να μην φορέσω εσώρουχο για μία εβδομάδα, σύμφωνα με το tromaktiko.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αλλά αν ο σύντροφός σας ή εσείς θέλετε να φοράτε εσώρουχα:

Ο Τύπος του Εσώρουχου σου Φανερώνει Πολλά για τον Χαρακτήρα σου

Πώς επιλέγετε τα ρούχα που φοράτε; Ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας στα περιοδικά; Ή ίσως ακολουθείτε κάποια στυλάτη blogger; Σύμφωνα με την Kate Nightingale από το «Style Psychology”, είναι ένα μείγμα όλων των παραπάνω και των συναισθημάτων, των αναμνήσεων και της αυτοεκτίμησης μας.

Έτσι, κάθε ρούχο που φοράμε μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητα μας. Εμείς αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε τι σημαίνουν οι επιλογές στα εσώροuχα σας για τον χαρακτήρα σας.

Ποια Εσώρουχα Προτιμούν οι Άντρες να Φορούν οι Γυναίκες

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η επιλογή της γυναίκας στο τι εσώρουχα φοράει, παίζει όχι απλά σημαντικό, αλλά καίριο ρόλο στην σεξουαλικότητά της και κατ’ επέκταση στο πώς την… αντικρίζει ο άντρας;

Σύμφωνα με έρευνα, τα εσώρουχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πώς την βλέπει ο άντρας γενικότερα και… στο κρεβάτι ειδικότερα. Εδώ θα βρείτε βασικά κριτήρια από την ματιά των ανδρών.

Κι αν προτιμάτε να μάθετε:

Τα Εσώρουχα που Τρελαίνουν τους Άντρες σύμφωνα με τα Ζώδια

Το κάθε ζώδιό έχει τις δικές του προτιμήσεις, ενώ η αγάπη των αντρών για τα εσώρουχα είναι γνωστή. Ποια όμως πρέπει να επιλέξεις για να απογειωθεί η σε$ουαλική σας εμπειρία;

Εμείς ρωτήσαμε πολλούς άντρες και τους ζητήσαμε να μας αφηγηθούν με τι ρούχα θα σε ήθελαν στο κρεβάτι…

tromaktiko.gr / Image by elenathewise from depositphotos.com