Είσαι Ενσαρκωμένος Εργάτης του Φωτός;

[18/07/2019 - 12:20]

Είσαι Ενσαρκωμένος Εργάτης του Φωτός;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάποιοι από εσάς ίσως να αναρωτιέστε ποιος ή τι είναι ένας Εργάτης του Φωτός. Λοιπόν, αυτός ο όρος μπορεί να ακούγεται καινούργιος για κάποιους από εσάς, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την κατανόηση του πνευματικού χώρου.

Πολλοί αναρωτιούνται πως είναι ένας Εργάτης του Φωτός και ποια πράγματα τον χαρακτηρίζουν. Όμως, εδώ θα πρέπει να πούμε πως, είναι όπως όλος ο κόσμος. Δεν διαφέρουν στην όψη περισσότερο από κάθε άλλον, παρά μόνο σε πράγματα που δεν βλέπουμε.

Οι εργάτες του φωτός είναι άνθρωποι που αισθάνονται την αίσθηση του καθήκοντος προς τον κόσμο: να εξαπλώνουν την αγάπη, την εκπαίδευση, τη θεραπεία και τη μεγαλύτερη συνείδηση. Διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πνευματική εξέλιξη του κόσμου.

Η Δρ Doreen Virtue τους κατατάσσει σε 4 διαφορετικά “βασίλεια” των αγγέλων: τους Ενσαρκωμένους Αγγέλους, τα Ενσαρκωμένα Στοιχεία, στους Ανθρώπους των Άστρων και τους Σοφούς.

Σε πολύ γενικές γραμμές, οι Εργάτες του Φωτός είναι γενικά ήρεμοι, ακολουθούν κανόνες και είναι υπομονετικοί. Λόγω της ευγενικής τους φύσης, αναζητούν εργασία σε τομείς όπως η διδασκαλία, η συμβουλευτική, η νοσηλευτική, κλπ.

Οι προσωπικότητές τους είναι συνήθως πολύ ενεργητικές, αγαπούν να παίζουν, να γελούν και να διασκεδάζουν. Έχουν σαφή επαφή με τη Φύση και τα ζώα. Συνήθως αναλαμβάνουν δουλειές όπως είναι ο κωμικός, ο ηθοποιός ή ο μουσικός.

Γεννήθηκαν σε αυτόν τον πλανήτη με την αποστολή να εξαπλώσουν την καλοσύνη. Κυρίως, οι άντρες ενδιαφέρονται για τα UFOs και την τεχνολογία και λειτουργούν συχνά ως θεραπευτές ενέργειας.

Είναι αρκετά διαισθητικοί ενώ στις προηγούμενες ζωές τους μπορεί να ήταν εκείνο που στις μέρες μας ονομάζουμε μάγισσες, μάγοι και σαμάνοι.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ