Είσαι Ενσαρκωμένος Εργάτης του Φωτός;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάποιοι από εσάς ίσως να αναρωτιέστε ποιος ή τι είναι ένας Εργάτης του Φωτός. Λοιπόν, αυτός ο όρος μπορεί να ακούγεται καινούργιος για κάποιους από εσάς, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την κατανόηση του πνευματικού χώρου.

Πολλοί αναρωτιούνται πως είναι ένας Εργάτης του Φωτός και ποια πράγματα τον χαρακτηρίζουν. Όμως, εδώ θα πρέπει να πούμε πως, είναι όπως όλος ο κόσμος. Δεν διαφέρουν στην όψη περισσότερο από κάθε άλλον, παρά μόνο σε πράγματα που δεν βλέπουμε.

Οι εργάτες του φωτός είναι άνθρωποι που αισθάνονται την αίσθηση του καθήκοντος προς τον κόσμο: να εξαπλώνουν την αγάπη, την εκπαίδευση, τη θεραπεία και τη μεγαλύτερη συνείδηση. Διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πνευματική εξέλιξη του κόσμου.

Η Δρ Doreen Virtue τους κατατάσσει σε 4 διαφορετικά “βασίλεια” των αγγέλων: τους Ενσαρκωμένους Αγγέλους, τα Ενσαρκωμένα Στοιχεία, στους Ανθρώπους των Άστρων και τους Σοφούς.

Σε πολύ γενικές γραμμές, οι Εργάτες του Φωτός είναι γενικά ήρεμοι, ακολουθούν κανόνες και είναι υπομονετικοί. Λόγω της ευγενικής τους φύσης, αναζητούν εργασία σε τομείς όπως η διδασκαλία, η συμβουλευτική, η νοσηλευτική, κλπ.

Οι προσωπικότητές τους είναι συνήθως πολύ ενεργητικές, αγαπούν να παίζουν, να γελούν και να διασκεδάζουν. Έχουν σαφή επαφή με τη Φύση και τα ζώα. Συνήθως αναλαμβάνουν δουλειές όπως είναι ο κωμικός, ο ηθοποιός ή ο μουσικός.

Γεννήθηκαν σε αυτόν τον πλανήτη με την αποστολή να εξαπλώσουν την καλοσύνη. Κυρίως, οι άντρες ενδιαφέρονται για τα UFOs και την τεχνολογία και λειτουργούν συχνά ως θεραπευτές ενέργειας.

Είναι αρκετά διαισθητικοί ενώ στις προηγούμενες ζωές τους μπορεί να ήταν εκείνο που στις μέρες μας ονομάζουμε μάγισσες, μάγοι και σαμάνοι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika / Image by Gerd Altmann from Pixabay